- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
bendee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaa bizde online olanları görebiliyoruz bu özelliğin gelmesine çok sevindim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaa bizde online olanları görebiliyoruz bu özelliğin gelmesine çok sevindim![]()
evet canım bende izlemiştim...Canım umutsuzluk yok.... Bir haber izlemiştim.. 3 kez tüp bebek deniyorlar olmuyor dr diyor sizin çocuğunuz olmaz.. Bunun üzerine evlatlık edinmeye karar veriyorlar bi bakıyorlar sonra kadın kendiliğinden hamile..
Herşeyin bir zamanı var bakalım Allah bize ne zaman nasip edecek![]()
evet canım bende izlemiştim...
bizde nasip diyoruz herşeyin hayırlısı...
sen istanbuldamıydın kuzum..
Cepten girince göstermiyor ki yineaaaaaa bizde online olanları görebiliyoruz bu özelliğin gelmesine çok sevindim![]()
umutsuzluk yok canım hem sen daha yeni evli sayılırsın 3 yıl neki,ben 17 inci yıla girdim...sakın ,ümitsizliğe kapılma bizleri ayakta tutan en büyük güç RABBİM ize olan inancımız zaten...İstanbu
Benimde umutsuzluğa kapılıyorum ama teselli ediyorum kendimi.. Özellikle hamile görünceistanbul canım.. iş avcılar ev b.düzü
![]()
ahaaa biz seni görüyok,sen bizi göremiyonCepten girince göstermiyor ki yine![]()
Cepten girince göstermiyor ki yine![]()
Normal sayfaya girersem görürüm aslindaahaaa biz seni görüyok,sen bizi göremiyon![]()
Çamaşır makinem bozuldu![]()
Ayy tamam canim benim gördüm en alttaymis.ama ben şimdi teldende baktım görünüyo acaba telefondanmı telefona değişiyo olabilirmi![]()
her aynı ben , silmekle içim rahat etmiyoNe evraki ne kargosu hangi bölüm hac haberiniz yokbu arada ara kargoyu gelsin sen ne gituruyonki
STOR lari yere serip yikiyim mis oluyor
Kislij hazirlik yapmiyinmu
Hirmonlularimi yiyon kisin![]()
hahaytttEvet ya bu nazo nerde basak karisiyla gorustude bizdendemi soğudu![]()
bizim sesimize kulak veriyo bunlar benceAyyyyyy kizlarrrrr kosun koşun kim var kim yok görünüyor artikin
Tesekkurler yonetim![]()
evet cnm neşeliyizdirHeheheh evet bebişi dövüyorum geç kaldı gelmedi diye...çok teşekkür ederim canım inşallah burdayım bende sevdim hepinizi neşeli insanlarsınız
![]()
sağol Sara ablaüniversitemi kazandın canım ne güzel tebrik ederim hangi bölüm hangi üniv.
ay çok kötü yaa,analarımız nasıl yıllarca ellerinde yıkamışlar...teknolojinin en iyi icatlarının başında gelir benim için,orda hemen bulamazmısınız ki tamirciÇamaşır makinem bozuldu![]()
Hergün çalışma temposunu dayanamadıaaaaaaa geçmiş oldun bitanem bi evin en olmazsa olmazı çamaşır makinası ve buzdolabı bana göre
elektrik falanmı aniden geldi gitti niye bozulduki
Ayy tamam canim benim gördüm en alttaymis.![]()
Hergün çalışma temposunu dayanamadı
Alış doğduğundan beri hemen hemen hergün olmadı gün aşırı çalışıyor
Bu tempoya dayanamadı zaar![]()
bencede sesimize kulak veriliyor,acaba birşeyler daha mı istesekher aynı ben , silmekle içim rahat etmiyo
yere serip yıkıyom storlarımı.
kıız kargo eve geliyomu
sınava gireceğimi söylemiştim ama havavatarmış gibin olmasın diye yerleştiğimi söylemedim:)
Huku büro yönetimi ve sekreterliği
2yıllık
açık öğretim .
inşallah okıycam hayırlısıyla
hahayttt
bizim sesimize kulak veriyo bunlar bence
evet cnm neşeliyizdir
topiğimizin sloganı zaten
neşeyle hamile kalıp zevkle doğurmak
bizde sırayla neşeyle doğuruyoruz
inşallah sıra sanads gelir.
sağol Sara abla
İstanbul Üniversitesi Hukuk büro yönetimi ve sekreterliği
aöf.
çok heyecanlanıyorum başlayacağım için.
inşallah hayırlısı ile bitiebilirim
Bugün gelicek bakalımay çok kötü yaa,analarımız nasıl yıllarca ellerinde yıkamışlar...teknolojinin en iyi icatlarının başında gelir benim için,orda hemen bulamazmısınız ki tamirci![]()
her aynı ben , silmekle içim rahat etmiyo
yere serip yıkıyom storlarımı.
kıız kargo eve geliyomu
sınava gireceğimi söylemiştim ama havavatarmış gibin olmasın diye yerleştiğimi söylemedim:)
Huku büro yönetimi ve sekreterliği
2yıllık
açık öğretim .
inşallah okıycam hayırlısıyla
hahayttt
bizim sesimize kulak veriyo bunlar bence
evet cnm neşeliyizdir
topiğimizin sloganı zaten
neşeyle hamile kalıp zevkle doğurmak
bizde sırayla neşeyle doğuruyoruz
inşallah sıra sanads gelir.
sağol Sara abla