Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Boşver gece uyuyorsa önemli olan o
Hem çocuklarda büyüdükçe öğlen uykulari azaliyo çünkü büyüyor ege de büyüyor 2 yaşını geçmedi. Egeninki şuanda normal. Bacimin çocuklarda böyleydi. Büyüdükçe azaldi uykulari.
AliŞ bile bundan 3 ay öncesine kadar günde iki defa uyutuyordum. Baktım çocuk akşam uykusunu geç uyuyor ve günde 1 defa uyku artık ona aksama kadar yetiyor. Yani anlayacağın değiştiler. Mesela başka bir örnek verimm
Şimdi Miraç var ya o gün ortasında hep uyuması lazım diycekdim vazgeçtim. Miraç uyumuyorki:KK70:bu örnek olmadı :110:
Neyse sen az çok anladın ne dimek istediğimi.
1yaşından sonra zaten uykuları günlük 1e düşüyor.
ama ege henüz kuçuk
uykusuz dayanamıyor . 6yaşındaki Bi çocuğun bile azcık olsun öğle uykusuna ihtiyacı vardır bence.
Uykusu olduğu için herşeye ağlıyo
mızmız oluyo. Ama uyumakta istemiyor.
sallıyorum mesela tam gözleri gidiyor
hah uyuycak diyorum ki
Ege kafayı kaldırıyo hemen
uyumamak için direniyo adeta.
akşama kadar dursun diyorum ama çok zorlanıyor.

bilmiyorum nolcak böyle.
yardım istiyorum soruyorum kimse Bi çözüm sunamıyo.
demekki buyuyenece böyle olcak
hakkımzda hayırlısı, inşallah düzelir.

ay sıkıştım dur Bi tüfekhaneye gidiyim

1yaşından sonra zaten uykuları günlük 1e düşüyor.
ama ege henüz kuçuk
uykusuz dayanamıyor . 6yaşındaki Bi çocuğun bile azcık olsun öğle uykusuna ihtiyacı vardır bence.
Uykusu olduğu için herşeye ağlıyo
mızmız oluyo. Ama uyumakta istemiyor.
sallıyorum mesela tam gözleri gidiyor
hah uyuycak diyorum ki
Ege kafayı kaldırıyo hemen
uyumamak için direniyo adeta.
akşama kadar dursun diyorum ama çok zorlanıyor.

bilmiyorum nolcak böyle.
yardım istiyorum soruyorum kimse Bi çözüm sunamıyo.
demekki buyuyenece böyle olcak
hakkımzda hayırlısı, inşallah düzelir.

ay sıkıştım dur Bi tüfekhaneye gidiyim

Ahhh ahh bizde görecekmiyiz bu günleri :KK69::KK69:
Tüfekhane :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aklım bafs da yaaa.
Dikkatimi dağıtmaya calisiyom dünden beri:KK43:
Eve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim amin

:110:
Beydağli ve sevinç
e :KK20:
:KK54::KK54::KK54::KK54:
kız senin kocan nereye gidiyo
iki gün yok
tam yumurtlama günlerin yok oluyiii bu adamcaz.
BenCe yumurtlama günleri gönderme
:110::110::110:
sakalım yokki sözüm para etsin..:110:
he kız bende öyle dedim ama iş için mecbur gittii,gelince çalışırık artık ne yapak:KK49::KK49:
aynen canım gelmeyin diyemiyosun üstelik gelen görümcemdi ve gece yatısına da kaldı ooof oooof inşallah bugün gider geldimi bi kaç gün postu bize seriyo

kıyamam yaaa kabızlık zordur tabi rezene çayı içirseydin azıcık belki faydası olurdu

sende hep şikayetçisin egecikten aaaa olmazki annesi o daha çocuk çocuk
ya senin çalıştığını bilmiyolarmı,nasıl ilgileneceksin bari yatılı kalmasalar tövbeeeeEn Büyük KK

Melegimi birazdan ayiracaklar benden bombos uyanacagim asil veda bugun hoscakal annecim :KK61:
ahhhhh:KK61:canım benim inşaallah daha hayırlısı bulacak senii..
O da baksin canim
Banada bakmayan kalmamıştı :-)
doktor yani:KK22:
banadaaaaa:KK59:
oleyy sende saf çıktın
ben saflarıda çok seviyorum:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
sen kendine bak SAFTİRİKŞAR:KK59:
ben doktora gidiyorum kızlar bi ön görüşme yapacam bakalım yeni tüp bebek tedavisine bu aymı yoksa önümüzdeki aymı başalayacaz inşallah bir sorun çıkmazda tedaviye başlar bebeğime kavuşurum
ayyy çok ama çok sewindim saracım:KK9:inşaallah tez zamanda gelir bebeğin inşaaallah:KK9::KK9:
:110::110: kimse beni sormamis:KK12::KK12:
ben yoktum...
nerdesin kaynoştamı,ewdemi:KK65:
Aklım bafs da yaaa.
Dikkatimi dağıtmaya calisiyom dünden beri:KK43:
walla bende ,öyleydim girip birşey yazasım gelmedi:KK51:
Başak
Kız bu bizim nazo nerde
Çoktandır yok
Hiç mi merak etmiyon
ben mirak ediyomm:KK51:
onuda kaç kez sordum ondanda haber yok,siz facede görüşmüyormusunuz:110:

Eve geldim dusumu aldim Rabbime sigindim.hayata ve olanlara kahirlanmadimbunlar yasanirken cok ta icime sonen bir perinatolog buldum kurtajimida bugun o yapti kizlar bu sefer gecenki gibi hissetmiyorum yyenilmis gibi degilde yeni basliyormus gibiyim insallah en kisa zamanda toparlanirim ve ara vermeden yeniden deniyecegim Rabbimin hazinesi bol istiyorum insallah nasip et Rabbim amin
amin canım...

böyle düşünmene çok sewindim,bencede hemen toparlanıp önüne bakmalısın:KK19:

Bende öyle düşünüyorum da kadın doktora zor gözüküyom erkeğe nasıl gözükürüm bilmem... ruhum rahibe.. Bayıltmaları falan lazım heralde :KK14::KK14:
bende doktora gitmeyi helede o çatal denilen zıkkıma çıkmayı hiç sevmiyorum ama,kaç kez çıktığımı hatırlamıyorum bile..

hem eşim hem ben hep kadın doktor istedik,bende çok rahatsız oluyorum ama hepte erkek doktor oldu maalesef mecburiyetten..ne yapalım artık dertlerimize çare olsunlarda...

sende öyle yap,sık dişinii bitir işinii yavrumm:KK19:

SARA ne oldu canım merak ettim doktorla görüştünmü,inşaallah güzel şeyler söylemiştir:KK19:

böyle hissetmen de güzel cnm
Rabbim güç versin, dedğin gibi inşallah çok beklemeden ikinci evladını kucağına alırsın.
bizimle burda yola devam.
çok geçmş olsun:KK19:

benim kocis girmiştir belki
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Ya da aliş
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:[/QUOTE:-)]aliştir o aliş
:-)
Ahhh ahh bizde görecekmiyiz bu günleri :KK69::KK69:
Tüfekhane :KK70:
inşallah cnm ya göreceksin elbet.
:KK14:ama senin çocuk böyle olmasın uyuyan çocuk olsun

:KK54:sen gitmezmsn tufekhaneye:KK48:
Ona bakıyordum bende evet karı koca kavga edip duruyordu habire :KK70:
aynen ya bazen çok gıcık olsamda eğleniyorum onu izlerken.
en çokta salyayla sümüğe bayılmıştım
(yani safiyeyle faike).
yemekten sonra safiye masadan kalkıp koltuğa yatmıştı .
:KK70:

Basak sen birde haftanin annesini izle kanalturk 16.45 sinir bozicu:KK43:
Bu arada egecik uyumuyormu gunduz
haftanın annesi neymş kuşum
o_Ohiç gormemişim.

Son düzenleme:
Ayyyy canim benim çok sevindim
böyle düşünmek bile büyük bir başarı
sanada bu yakışır
herseye rağmen ayakta ve güçlü olmak.
Aminn inşallah.
Bencede ara verme sakin hemen başla.
Eskiler düşügün ayağı kolu içerde kalır derler yani düşükden sonra hemen dene. Tabi doktoruna danis.
Ben düşüklerimden birinden sonra hemen hamile kalmıştım o da o ay sadece 1 defa ilişki olmuştu. Şans işte. Gerçi o da kimyasaldı. Ama çok insan var yani sağlıklı gebelik tutturdu.
:110:
:KK54::KK54::KK54::KK54:

he kız bende öyle dedim ama iş için mecbur gittii,gelince çalışırık artık ne yapak:KK49::KK49:

ya senin çalıştığını bilmiyolarmı,nasıl ilgileneceksin bari yatılı kalmasalar tövbeeeeEn Büyük KK

ahhhhh:KK61:canım benim inşaallah daha hayırlısı bulacak senii..

banadaaaaa:KK59:

sen kendine bak SAFTİRİKŞAR:KK59:

ayyy çok ama çok sewindim saracım:KK9:inşaallah tez zamanda gelir bebeğin inşaaallah:KK9::KK9:

ben yoktum...
nerdesin kaynoştamı,ewdemi:KK65:

walla bende ,öyleydim girip birşey yazasım gelmedi:KK51:

ben mirak ediyomm:KK51:

onuda kaç kez sordum ondanda haber yok,siz facede görüşmüyormusunuz:110:
Yumoş gününü kacirirsan istersen günde 10 defa çalış bu ay yanar. Mühim olan o iki gün Yumoş günleri. Gerçi herseyin hayırlısı olsun tabii. Olacağı varsada olur zatiiii

Benim face giremiyom
Şifre unuttum
Yeni bitane acacam sadece buraya özel.

Back
X