Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

C.tesi doktora gittim :KK49: Uzun uzun konuştuk bütün geçmişimi de götürdüm yanımda inceledi. Dış gebelik bazen bebekte de sorun olduğu zaman olabiliyor hareketleri yavaş oluyor ilerleyemiyor dedi. Klomen neden olmazmış. Klomen yumurtayı geliştirirmiş ama içindeki folikül döllenirmiş bana da mantıklı geldi :KK69: sonra maalesef muayane etti :KK57: enfeksiyon veya yara yok dedi uzun uzun baktı :KK62: veeeee 20 mm yumuş oluşmuş çatlamak üzere dedi 2 gün arka arkaya çalış dedi :KK59::KK59::KK59: bizde arka arkaya çalıştık :KK69::KK69::KK69::KK49::KK49::KK49: Bugün eşim bursaya gidiyo çarşamba dönecek maalesef 2 gün bekleme yapıcaz artık Allahtan Hayırlısı dualarınız benimle olsun..

Heee birde hamile gibi davran ağır iş yapma ilaç içme dedi bazen haberimiz olmadan da düşürüyormuşuz :KK47:

C.tesi doktora gittim :KK49: Uzun uzun konuştuk bütün geçmişimi de götürdüm yanımda inceledi. Dış gebelik bazen bebekte de sorun olduğu zaman olabiliyor hareketleri yavaş oluyor ilerleyemiyor dedi. Klomen neden olmazmış. Klomen yumurtayı geliştirirmiş ama içindeki folikül döllenirmiş bana da mantıklı geldi :KK69: sonra maalesef muayane etti :KK57: enfeksiyon veya yara yok dedi uzun uzun baktı :KK62: veeeee 20 mm yumuş oluşmuş çatlamak üzere dedi 2 gün arka arkaya çalış dedi :KK59::KK59::KK59: bizde arka arkaya çalıştık :KK69::KK69::KK69::KK49::KK49::KK49: Bugün eşim bursaya gidiyo çarşamba dönecek maalesef 2 gün bekleme yapıcaz artık Allahtan Hayırlısı dualarınız benimle olsun..

Heee birde hamile gibi davran ağır iş yapma ilaç içme dedi bazen haberimiz olmadan da düşürüyormuşuz :KK47:
Hadi hayirli olsun canim
Yumurtlama gününü değerlendirmişsiNiz
Esin gitsede bişey olmaz
Sende dinlenirsin güzelce
Inşallah sağlıklı bir gebelik tutar

Bugün bi sürü işim var
Bi de börülce gelicek
O gelmeden bütün işlerimi bitirmem lazım
Teftişe geliyo :110:

AlIsin kahvaltısı verilecek şuanda uyumak kendisi:63:
Ev süpurulecek
Silinecek
Banyo tomestos la iyice bir silinecek
Mutfak toplanacak
Camlar silinecek
Yemek yapilmiycak:KK70::KK70::KK70:

Meryem süresi ve diger dualarım okunacak:cool:

AlIsin kahvaltısı verilecek şuanda uyumak kendisi:63:
Ev süpurulecek
Silinecek
Banyo tomestos la iyice bir silinecek
Mutfak toplanacak
Camlar silinecek
Yemek yapilmiycak:KK70::KK70::KK70:

Meryem süresi ve diger dualarım okunacak:cool:
bunların hepsi Bi gündemi olcak
yoksa haftayamı böldün bu işleri

Heee birde hamile gibi davran ağır iş yapma ilaç içme dedi bazen haberimiz olmadan da düşürüyormuşuz :KK47:[/QUOTE:oops:]
eşin neden gitti cnm işinden ötürü mü?

siz görevinizi yapmşsnz gerisi Allahın işi
olacağı varsa olur cnm.
sen düşünmemeye çalış tamammı.
:DHadi gazanız mübarek olsun

Back
X