- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aasskkkk kokusu vaaarrr havadaaaa aassskkk kokusu varrrr![]()
woooooowwwww

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aasskkkk kokusu vaaarrr havadaaaa aassskkk kokusu varrrr![]()
Günaydın canim benimYokkizzzz Allah korusunnnnnnn
Gunaydin bu arada![]()
abowwwwwwwwAasskkkk kokusu vaaarrr havadaaaa aassskkk kokusu varrrr![]()
Hadi hayirli olsun canimC.tesi doktora gittimUzun uzun konuştuk bütün geçmişimi de götürdüm yanımda inceledi. Dış gebelik bazen bebekte de sorun olduğu zaman olabiliyor hareketleri yavaş oluyor ilerleyemiyor dedi. Klomen neden olmazmış. Klomen yumurtayı geliştirirmiş ama içindeki folikül döllenirmiş bana da mantıklı geldi
sonra maalesef muayane etti
enfeksiyon veya yara yok dedi uzun uzun baktı
veeeee 20 mm yumuş oluşmuş çatlamak üzere dedi 2 gün arka arkaya çalış dedi
bizde arka arkaya çalıştık
Bugün eşim bursaya gidiyo çarşamba dönecek maalesef 2 gün bekleme yapıcaz artık Allahtan Hayırlısı dualarınız benimle olsun..
Heee birde hamile gibi davran ağır iş yapma ilaç içme dedi bazen haberimiz olmadan da düşürüyormuşuz![]()
Hadi hayirli olsun canim
Yumurtlama gününü değerlendirmişsiNiz
Esin gitsede bişey olmaz
Sende dinlenirsin güzelce
Inşallah sağlıklı bir gebelik tutar
Günaydın kizlarrrr
Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
Inşallah canimİnşallah canım... zaten spoşlar 36 saate yakın yaşıyormuş inşallah çatlamıştır yumuşta...
Inşallah canim
Sen gününü tutturdugün için olmassa bile bu supermenlerden kaynaklanır muhtemelen.
Ama şimdi pozitif düşünelim ve bekleyelim![]()
Kız niye surat asiyon Başak seni de mi kandirdiBAŞAKKKK![]()
bunların hepsi Bi gündemi olcakAlIsin kahvaltısı verilecek şuanda uyumak kendisi
Ev süpurulecek
Silinecek
Banyo tomestos la iyice bir silinecek
Mutfak toplanacak
Camlar silinecek
Yemek yapilmiycak
Meryem süresi ve diger dualarım okunacak![]()
C.tesi doktora gittimUzun uzun konuştuk bütün geçmişimi de götürdüm yanımda inceledi. Dış gebelik bazen bebekte de sorun olduğu zaman olabiliyor hareketleri yavaş oluyor ilerleyemiyor dedi. Klomen neden olmazmış. Klomen yumurtayı geliştirirmiş ama içindeki folikül döllenirmiş bana da mantıklı geldi
sonra maalesef muayane etti
enfeksiyon veya yara yok dedi uzun uzun baktı
veeeee 20 mm yumuş oluşmuş çatlamak üzere dedi 2 gün arka arkaya çalış dedi
bizde arka arkaya çalıştık
Bugün eşim bursaya gidiyo çarşamba dönecek maalesef 2 gün bekleme yapıcaz artık Allahtan Hayırlısı dualarınız benimle olsun..
Heee birde hamile gibi davran ağır iş yapma ilaç içme dedi bazen haberimiz olmadan da düşürüyormuşuz[/QUOTE
]
eşin neden gitti cnm işinden ötürü mü?
siz görevinizi yapmşsnz gerisi Allahın işi
olacağı varsa olur cnm.
sen düşünmemeye çalış tamammı.
Hadi gazanız mübarek olsun