Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaç haftalik oldun kuzu?
Heee heee bende soruyom ama uğramadigin için görmüyor zaar
:63:
iğne karindanmi hala vuruyon?
Günde iki tane vuruyom benim karında yer kalmadi
kaç kilo aldın kadın?:KK14:

Inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
isim düşündünüzmu?
karından yapıyorum cnm, kan değerlerim iyi çıkıyor çok şükür günde 1 tane yappıyorum iğne... aman sonunda sağlıcakla alalım kucağımıza da iğneye alıştık kaç tane derse yaparız.. karnımda yer kalmazsa koldan yaparım bende... 8 kg cuk aldım, durum vahim asıl bundan sonra alıcam 29 haftalığım, yine bi 18 kg alırım kızdaki gibi..sen aldınmı kilo? nasıl gidiyo hamilelik??

ne oldu kızzzz:cool:

ewet kuzum bıraktık bakalım hayırlısı artık,tabiki haber veririm bidenem:KK19:
sen kaç haftalık oldun nasıl gidiyor,eyşancık nasıl:KK15:

face temi :110::110:

bende şimdi türk kayfesi yaptım :110::110:

ne oldu bebişim:KK50:kafandaki sorular nee:KK50:
o zaman güzel haberlerini bekliyoruz desenee, eşimde soruyp seni beydağlı naptı diye ailecek meraktayız :)) 29 haftalık oldum cnm bende eyşancık da iyi 2 yaş sendromuna girdi asabi bişey oldu onunla uğraşıyorum birde...

BİR SÜRÜ ALINTI YAPMIŞTIM
YANLIŞ Bİ YERE DOKUNDUM DİYE TÜM ALINTILAR GİTTİ
ŞİMDİ BAŞTAN KİM YAPCAK O KADAR ALINTIYI
BAŞLIYCAM TELEFONUNADA AKILLISINADA DELİSİNE DE
MESAJ VARSA VAR YOKSA YOK ULEYYNN

karından yapıyorum cnm, kan değerlerim iyi çıkıyor çok şükür günde 1 tane yappıyorum iğne... aman sonunda sağlıcakla alalım kucağımıza da iğneye alıştık kaç tane derse yaparız.. karnımda yer kalmazsa koldan yaparım bende... 8 kg cuk aldım, durum vahim asıl bundan sonra alıcam 29 haftalığım, yine bi 18 kg alırım kızdaki gibi..sen aldınmı kilo? nasıl gidiyo hamilelik??
iyi iyi maşallah sona yaklasiyosun kuzuuna kavuşmaya az kaldı. Benim. Endişelerle geciyor. Scan a 2 ayda bir aldiklari için ister istemez bi huzursuzluk oluyor.
Kilo 2 kilo almıştım en son
istahim çok açık değil.
Daha doğrusu oğlan nezaman bişey yiyecek olsam kucağıma gelmek istiyor. Doğru düzgün öğünlerimi yiyemiyorum
Igneler ne kadar zorlasada evet yapmamiz gerekeni yapıyoruz. Senin doz kaçtı ki...
0,4 luk mu?

Slmlar nasilsiniz bugun ben daha iyiyim ama oksuruk devam ediyor masallah duman Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK46::KK46: kaclik vuruyosun igneyi corasprinde kullaniyo musun? darisi basima insallah...derinn kiz hamile hamile niye sac boyatiyosun :KK11: sen bilirsin duramadin :110: sevincim uydu ayarlamak gicik kolay gelsin ben hec sevmem ole isleri kocis yapar :63: beydagli huu huu sicakta kolay gelsin pazar gusel mi bari :KK66: basak nire gidiyon yi e gezentisarr :cool:

BİR SÜRÜ ALINTI YAPMIŞTIM
YANLIŞ Bİ YERE DOKUNDUM DİYE TÜM ALINTILAR GİTTİ
ŞİMDİ BAŞTAN KİM YAPCAK O KADAR ALINTIYI
BAŞLIYCAM TELEFONUNADA AKILLISINADA DELİSİNE DE
MESAJ VARSA VAR YOKSA YOK ULEYYNN
Yaz ne olcakki ben kaç defa yazdım siliniyör bazen :KK47:

Slmlar nasilsiniz bugun ben daha iyiyim ama oksuruk devam ediyor masallah duman Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK46::KK46: kaclik vuruyosun igneyi corasprinde kullaniyo musun? darisi basima insallah...derinn kiz hamile hamile niye sac boyatiyosun :KK11: sen bilirsin duramadin :110: sevincim uydu ayarlamak gicik kolay gelsin ben hec sevmem ole isleri kocis yapar :63: beydagli huu huu sicakta kolay gelsin pazar gusel mi bari :KK66: basak nire gidiyon yi e gezentisarr :cool:
Organik boya canim
kimyasal yok içinde
Çok beyazlarim vardı bir kapansın istedim
çok endişelerle gittim kuaföre hatta kuaför koltuğunda otururken bile sorguluyor kendimi iyi mi yapıyorum bi zararı olurmu diye... Allahım korur inşallah Bebeğimi

Sara gelmedi bugün alismistik:KK51:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ewet insan alışıyor gerçekten:KK60:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bu pasa karisi test yapmis bebek var galiba ama Esim yok diyor diye msj atmis foto istedim göndermeden kacti :KK11::KK11::KK11:

ayy hadii inşallah ikinci bebeğine beklemeden kavuşacak ne güzel :KK46::KK46::KK46:

he walla doğru,azıcık aşım ağrısız başım..zaten olumsuz dedi kardeşim:KK14:

amin canım sağol..en iyisini yapmışsınız:)

:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

melek e değil doğan cüceloğluna bakıyorum ne güldün..açıkta birşev var yoksa yok:KK67:

niye ki bize söylemek mi istemiyor:110:

üzülme bebişim günün birinde gelecek elbet bebeğin:KK19:

ne oldu başak apla,zoruna mı gitti başak apla..kendini küçümen denmi sayıyon senden guçükleri var başak APLA:KK70:

tanışma faslıydı işte,kızkardeşim beğenmedi oğlanı..çocuk üniversite mezunu kütahya seramikte kimyager falan filan ama ana,baba kuzusu gibi neyse kısmet...öfff ne stresli işler bunlar yaaa benim kızım olsa ben kimselere veremem heralde..zengin olsak eyiyidi iç güveyi alırdık:KK59:

eee yaptımı acabao_O

gitmeseydin şaşardım,BAŞAK APILAA..İNŞAALLAH YİNE GİDİP TOPİKİNİ İHMAL ETMEZSİN BAŞAK APLA:cool:

başak APLA :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar hafta sonuna iki günde misafirim var cumartesi yemekli pazar günü çaya geliyolar menümü yazayım

cumartesi günü

islim kebabı
pirinç pilavı
karalahana çorbası
karalahana çiçeği kızartması
salata
çayın yanınada

peynirli börek ve sade kek

pazar günü

kaymaklı kurabiye
patates salatası
ıspanaklı börek