AbboowwwwwSu halen gelmedi misafirler gece yatıya kalmaya karar verdiler ben çıldırmak üzereyim
Hayirli pazarlar cnmGünaydın
Hayırlı pazarlar millet
Sara sulariniz geldimi canim
canim cok iyi tarifesaracım size gelende gitmiyor heee
ooo desene bugün heyecanlı gün sonra nasıl geçtiğini yazarsın..
çevrede net varsa wifi den girersin işte sende ,niye boşuna para ödiyesin
eşim avea ya geçirecekmiş benim tarifeyi..her yöne 1000 dakika,1ooo sms ve 2 gb internet ayda 25 lira ..iyi değilmi gerçi 2gb net ne kadar gidiyor onun süresi nedir ben hiç anlamam...cahili teknoloji yim ben
iyi pazarlar
biz kaynoşa gidecükkkk
Günaydın
Hayırlı pazarlar millet
Sara sulariniz geldimi canim
Abboowwwww
Hayirli pazarlar cnm
canim cok iyi tarife
Canim bizde zabaanan kahvaltiya gittik geldik
Anaaa ben olsam fittirmistim sen iyi dayanmissin kuzum yaaaGünaydın canim sular hala yok aglamak istiyom men yaaaaaa
Kahvaltiyami gidiyorsun canim ?iyi pazarlar
biz kaynoşa gidecükkkk
Canim korunma niye korunuyosun.Rapor veriyore memlekete geldik gece donucez insallah dun kontrole gittim iyi dedi dr pihti var gibi dedi onemli diil dedi kafami bulandirdidedi hic korunmana gerek yok sana hicbi tedaviye gerek yok gebe kal korkma bunlar kanitlanmis tedaviler degil esiminde aklina girdi esim diyor senin bisiyin yok doktor anlatti perinatolog prof buranin en unlulerinden maasin yarisini verdim getirdim adam biseyin yok diyor diye bide herifle kavga ettik sinirimden catlayacaktim ortadan ikiye bi ay sonra gel tahlillerine bakalim dedi bende adama dedim biraz toparlanayim unutalim bu konuyu diye yoksa sadece folbiol ic dedi gebe kal ee adam doktora guvendi beni dinler mi Allah hakkimda hayirlisini versin ben ne yapicam bilmiyorum kuduruyom sinirden kapadim cocuk mevzunu su tahliller ciksin sonrasina bakicaz artik bide bu doktor kocisin aklini bulandirdi adam biseyin yok dr dedi diyo baska bisey demiyo
Merhaba sen hocbisey kullanmasanda % 70 foguracaksin diyo bu sirada igne kullaniyosan ondan sanicaksin diyo miska yazip versem ayni sey diyoee kociste tek binlari duyunca tabi keske obur doktorlara giderkende yanomda goturseymisim senin biseyin yok doktor anlatti diyip duru yor
Bismillah de başla bir yerden bi şekilde.Yaa bu ignesiz ilacsiz olacak mi nedir bu ya biktim bu doktorlstdan tip diye bisey yok anladim yalan hepsi lanet olsun cok sinirliyim
bu herifler boyle cnm bende genetikten tahlil sonuclarimi aldigim da dr demisti dusukler bu sebepten degil olsa ilk cocuktada olur dedi sokakta gezen 3 kadindan biri heterexigot dediydi hepsi igneylemi doguruyor dediydi kaliteli yumurta kaliteli sperm olursa alir basini gider demisti ama ben hem aspirin hem igne kullandimRapor veriyore memlekete geldik gece donucez insallah dun kontrole gittim iyi dedi dr pihti var gibi dedi onemli diil dedi kafami bulandirdidedi hic korunmana gerek yok sana hicbi tedaviye gerek yok gebe kal korkma bunlar kanitlanmis tedaviler degil esiminde aklina girdi esim diyor senin bisiyin yok doktor anlatti perinatolog prof buranin en unlulerinden maasin yarisini verdim getirdim adam biseyin yok diyor diye bide herifle kavga ettik sinirimden catlayacaktim ortadan ikiye bi ay sonra gel tahlillerine bakalim dedi bende adama dedim biraz toparlanayim unutalim bu konuyu diye yoksa sadece folbiol ic dedi gebe kal ee adam doktora guvendi beni dinler mi Allah hakkimda hayirlisini versin ben ne yapicam bilmiyorum kuduruyom sinirden kapadim cocuk mevzunu su tahliller ciksin sonrasina bakicaz artik bide bu doktor kocisin aklini bulandirdi adam biseyin yok dr dedi diyo baska bisey demiyo
Merhaba sen hocbisey kullanmasanda % 70 foguracaksin diyo bu sirada igne
kullaniyosan ondan sanicaksin diyo miska
yazip versem ayni sey diyoee
kociste tek binlari duyunca tabi keske obur
doktorlara giderkende yanomda
goturseymisim senin biseyin yok doktor anlatti
diyip duruyor
yok kız öğleden sonra gittikKahvaltiyami gidiyorsun canim ?
Rapor veriyore memlekete geldik gece donucez insallah dun kontrole gittim iyi dedi dr pihti var gibi dedi onemli diil dedi kafami bulandirdidedi hic korunmana gerek yok sana hicbi tedaviye gerek yok gebe kal korkma bunlar kanitlanmis tedaviler degil esiminde aklina girdi esim diyor senin bisiyin yok doktor anlatti perinatolog prof buranin en unlulerinden maasin yarisini verdim getirdim adam biseyin yok diyor diye bide herifle kavga ettik sinirimden catlayacaktim ortadan ikiye bi ay sonra gel tahlillerine bakalim dedi bende adama dedim biraz toparlanayim unutalim bu konuyu diye yoksa sadece folbiol ic dedi gebe kal ee adam doktora guvendi beni dinler mi Allah hakkimda hayirlisini versin ben ne yapicam bilmiyorum kuduruyom sinirden kapadim cocuk mevzunu su tahliller ciksin sonrasina bakicaz artik bide bu doktor kocisin aklini bulandirdi adam biseyin yok dr dedi diyo baska bisey demiyo
BAFS canım benim en son gittiğm doktor da aynı fikirde,hatta beni takip ederse hiç iğne vermiyecekmiş,bencede korunma bırak olacağı varsa oluyor..olmuyorsada ne yaparsan yap olmuyor herşeyin hayırlısı canım...bak bana biz yıllardır neler yaşıyoruz..7 kez bebeğimi kaybettim ve bunun 5 tanesinde iğne aspirin hatta son 2 tanesinde kortizon dahi kullandım ama yinede sonuç hüsran oldu..Yaa bu ignesiz ilacsiz olacak mi nedir bu ya biktim bu doktorlstdan tip diye bisey yok anladim yalan hepsi lanet olsun cok sinirliyim
aynen öyle..artık anlarız varsak varız,yoksak yokuz...üzerine gelince çevrimiçi diye gösteriyorBeydagli resmimizin köşesinde yeşil yaniyor demekki biz burdayiz yoksa yok değiliz
Canim iğne kullanmiycanmi bu sefer hamile kaldığında.yok kız öğleden sonra gittik
BAFS canım benim en son gittiğm doktor da aynı fikirde,hatta beni takip ederse hiç iğne vermiyecekmiş,bencede korunma bırak olacağı varsa oluyor..olmuyorsada ne yaparsan yap olmuyor herşeyin hayırlısı canım...bak bana biz yıllardır neler yaşıyoruz..7 kez bebeğimi kaybettim ve bunun 5 tanesinde iğne aspirin hatta son 2 tanesinde kortizon dahi kullandım ama yinede sonuç hüsran oldu..
Sara naptin cnm sular geldiği su yokken bulasik Nasil oldu merak ettim
Geçmiş olsun canim uzun süre misafir alma dinlen bi güzel.sular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?