BI tek bende yeşil yandigina göre sadece ben varım. En güzel benim
Ayyy cçok geçmiş olsun cnmsular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor
Kızlar nerdesiniz özledim sizi yaaaa
sanada günaydın canım..amin inşaallahGünaydın. Hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için.
bilmiyorummmmCanim iğne kullanmiycanmi bu sefer hamile kaldığında.
ewet gerçekten zor olmuş..sarcım,size gelen de gitmiyor kisular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor
Okudum canim Okumaz olurmuyum. Ama senin kararın ne. ?sanada günaydın canım..amin inşaallah
bilmiyorummmm
kız ben daha öncede yazdım birsürü yazı kimse okumadımı,bu doktor takip ederse hiç ilaç vermiyecekmiş..bakalım önce bir hamile kalayımda
ewet gerçekten zor olmuş..sarcım,size gelen de gitmiyor ki
Sevinç özel mesajına bak
hiç bilmiyorum kafam karmakarışıkOkudum canim Okumaz olurmuyum. Ama senin kararın ne. ?
Canim face hesabı açtım
hiç bilmiyorum kafam karmakarışık
Sağol canim benimKiz deriiiiinnnnnnnn ekledim face
eline sağlık da bayagi is görmüşsun..Bende hafta sonu gezdim simdi camasir la ugrasiyom ewi supurdum sildimwc banyo yikadim patlican tava pilav yapacam miraç bey uyursabu arada sacimj karameleboyadim çok gizel oldum en guzel benimmmmmm
Kocam gormedi daha[QUOTEgörmedi _35, post: 37016609, member: 293429"]eline sağlık da bayaresmini örmüşsun..
menu güzelmiş...
Kendinmi boyadın kız?
Kocan beğendiyse mühim olan o
Face den ozel mesajla fotonu koy kararı ben verecem.
Organik miydi boya?[/QUOTE]Kocam gormedi dahatabiki kendim boyadum bir ara atarim resmimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?