Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın. Hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için.
sanada günaydın canım..amin inşaallah
Canim iğne kullanmiycanmi bu sefer hamile kaldığında.
bilmiyorummmm
kız ben daha öncede yazdım birsürü yazı kimse okumadımı,bu doktor takip ederse hiç ilaç vermiyecekmiş..bakalım önce bir hamile kalayımda
sular aksama dogru geldi uc sefer bulaşık makinasıni çalıştırdım tencereydi tepsiydi bunlarida elimde yikadim belim kopuyo agridan ayaklarimda cabası susuzluk cok zor hele misafir olunca daha zor
ewet gerçekten zor olmuş..sarcım,size gelen de gitmiyor ki

Okudum canim Okumaz olurmuyum. Ama senin kararın ne. ?

hiç bilmiyorum kafam karmakarışık
Canim face hesabı açtım
senin hesabın yok diye sana göndermedim.
Sadece sevince gönderdim diğer kızlar onda vardır bende ondan kaydederim...

kafan BI milyon desene ... ahhh canim yaaa öyle iyi biliyorumki...

Kahvaltimizi yaptık
dujjj aldım

Makinaya çamaşır attım

tv ye bakiyos

cuma günu. doktor randevum var çok korkuyorum

Bende hafta sonu gezdim simdi camasir la ugrasiyom ewi supurdum sildimwc banyo yikadim patlican tava pilav yapacam miraç bey uyursa bu arada sacimj karameleboyadim çok gizel oldum en guzel benimmmmmm

Bende hafta sonu gezdim simdi camasir la ugrasiyom ewi supurdum sildimwc banyo yikadim patlican tava pilav yapacam miraç bey uyursa bu arada sacimj karameleboyadim çok gizel oldum en guzel benimmmmmm
eline sağlık da bayagi is görmüşsun..
menu güzelmiş...
Kendinmi boyadın kız?
Kocan beğendiyse mühim olan o
Face den ozel mesajla fotonu koy kararı ben verecem.

[QUOTEgörmedi _35, post: 37016609, member: 293429"]eline sağlık da bayaresmini örmüşsun..
menu güzelmiş...
Kendinmi boyadın kız?
Kocan beğendiyse mühim olan o
Face den ozel mesajla fotonu koy kararı ben verecem.
[/QUOTE]
Kocam gormedi daha tabiki kendim boyadum bir ara atarim resmimi

Kocam gormedi daha tabiki kendim boyadum bir ara atarim resmimi[/QUOTE]
Organik miydi boya?

sevinç saçını güle güle kullan eminim çok yakışmıştır

bende bugün doktora gittim rahim boyunu ölçtü normal dedi ama rahim ağzı çok darmış diğer tüp bebek denemelerinde bu işlemi yapmadılar dedim transferin rahat geçmesi için gerekli dedi Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyorum dua edin kızlar bu sefer yüzümüz gülsün Rabbim bu yolda emek sarfeden hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…