daha neler var kız bu nekihe kız kaynanam gibi esmergineli
zaar ondan benzetti oğlum
neeyy aboov daha neler duycaz kıız
beklicem kuzum tabi dayanabilirsem ama,ne bileyim insan kendini biliyor biraz..haklısın adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olıuyor bazen ben hiç anlamazdım...bakalım artık hayırlısıBeydossss test yapma bekle çokta umutsuz olma çünkü erken gebelik belirtisiyle adet belirtisi ayni olur cnm tez zamanda gelir insallah. Miraci 10 ayda zor bulduydum
maaşallahböreği keki ve kurabiyeyi dün geceden yaptım bugünde sabah erken uyandım patatesleri haşladım öğlen gidince salatayı yapacam ama sosunu akşam katacam lahana sarması dolapta var onuda çıkarıp pişirecem turşuyuda suya koydum öğlen arasında bol soğanla kavuracam
Hz zekeriya efendimizin duasini okuyun elinizi Karniniza koyun bol bol okuyun kaç defa yazdim
okudum bile sağol arkadaşımRabbi hebli min ledunku zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua
Hz zekeriya efendimiz çok ama çok yasliymis karisida kisirmis bu duayi okuyarak rabbimden evlat istemiş rRabbim vermiş okuyun bolbol ben bolbol okudum ekimi karnima koyup o ay hamile kaldim
sevinç paşadan haber çıktımı
öylemiiiiHamile degilim dedi gitti kari istedigi zaman face giriyir kk beceremiyormus
öylemiiii
bizde sormayız o zaman
Rabbi hebli min ledunku zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua
Hz zekeriya efendimiz çok ama çok yasliymis karisida kisirmis bu duayi okuyarak rabbimden evlat istemiş rRabbim vermiş okuyun bolbol ben bolbol okudum ekimi karnima koyup o ay hamile kaldim
Bugün mercimek corbasi
Firinda tavuklu patates
Ve pilav var
Kimse varmi yoksa yokkkk
kızlar çok üşüyorum halsizim havada yağmurlu evde olsam battaniyeye sarılıp uyusam belki kendime gelirdim akşama misafirde var Allahım yardım etsin bana[/QUO
geçmiş olsun canım aynısı bendede var havalardan sanırım.
Ne iş gördün ki.Hayirrrrrr bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?