- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
KabardimiHadi inşallah hamilesindir..karar senin tabi canım. .peki göğüs ağrısından başka belirtileri varmı
Anladım canım. .benim de adete yakın göğüsum çok ağrıyor. .hayırlısı artık cuma günü her şey belli olur. .Yok sadece göğüs ağrısı var adete yakın hep olurdu ama bu seferki çok farklı sancı gibi bide içi kaşınıyo çok tuhaf
Nerden bildiniz
Poğaça bayılırım çayı hazır bil
Hepsindentamam canım neli olsun poğaçan peynirli patatesli kıymalı zeytinli yada ben hepsinden alayım hangisinden istersen ondan ye
Canim test yapsana sen kanda baktirsaydin..Anladım canım. .benim de adete yakın göğüsum çok ağrıyor. .hayırlısı artık cuma günü her şey belli olur. .
Hadi hayırlısı inşallah hamissindirYok sadece göğüs ağrısı var adete yakın hep olurdu ama bu seferki çok farklı sancı gibi bide içi kaşınıyo çok tuhaf
Benimki güzel ama çok güzel oluyordaa ölçüsü ben Göz karari yapiyom hep. Iki yıldır yapmiyom cocukla zor oluyorgüzel turşu yapan varsa ,yani aaaaa benim turşumun üzerine yoktur şahane olur kıtır,kıtır hiç bozulmaz,rahatsız etmez,diyen varsa lütfen ölçüleriyle bana tarifini yazsınn
nasıl yapıyordun peki..Benimki güzel ama çok güzel oluyordaa ölçüsü ben Göz karari yapiyom hep. Iki yıldır yapmiyom cocukla zor oluyor
kız daha günüm geçmediki benim,günü geçen HANFENDİ..hem ben adet olacam heraldeCanim test yapsana sen kanda baktirsaydin..
Ayrıca karbonat testinin bi bilimsel olduğuna pek inanasim gelmiyor
bugün nasıl oldu geceyi iyi geçirdimi MiraçYemek yedik herif miraca bakti bende mutfagi topladim sabahtan beri yedik ictik tezgaha dizdiydik heryeri temizledim bulasik makinesini yerleştirdim Ocagi sildim çöpleri topladim attim şimdide miraci uyutuyom çok huysuz coookkkk
ben yoktum yaa bir sürü çene çalmışlar
beni yine test yap diye dürtüyolarbenim daha günüm gelmedi dayanamıyom HANFENDİ kız sen nasıl dayanıyorsunn
ben dün karbonata işedimonuda bu kk dan öğrenmiştim ve daha öncede yapmştım..kabarırsa hamilsin,dibe çökerse değilsin demekmiş benimki heç kıpırdamadı...
amacına ulaştı terketti bizibir CAYDIN vardı..listeye girdi bir daha gelmedi,listede mi bir şey varki
neyse iyi bari inşaallah bugün rahatlarsınızMiraç dun kok sojturdu bana aksam dayanamadim hap içtim babasına verdim uyudum ben biraz gece 1.30 ateşlendi onla uğraş yine badim catladi agri kesici içtim şükür simdi ateşi yok
sanada günaydınGunaydin
ewet çalışan hatun ama ne yaptı acaba bir heber etseydi,hamişmi acababugün nasıl oldu geceyi iyi geçirdimi Miraç
amacına ulaştı terketti bizilisteye alınana kadar hergün geliyordu
Bence işi vardır çalışan bi hatunu
Çok geçmiş olsunMiraç dun kok sojturdu bana aksam dayanamadim hap içtim babasına verdim uyudum ben biraz gece 1.30 ateşlendi onla uğraş yine badim catladi agri kesici içtim şükür simdi ateşi yok
Benimde aklıma geldineyse iyi bari inşaallah bugün rahatlarsınız
sanada günaydın
ewet çalışan hatun ama ne yaptı acaba bir heber etseydi,hamişmi acaba
Hepsinden
Günaydın kızlar
Başım ağrıyiii gece oglan uyandı onu uyutmaya çalıştım yorgun düştüm. Uyku arasında kalkinca hiç halim olmuyo
nasıl yapıyordun peki..
kız daha günüm geçmediki benim,günü geçen HANFENDİ..hem ben adet olacam heralde
Gunaydin
Miraç dun kok sojturdu bana aksam dayanamadim hap içtim babasına verdim uyudum ben biraz gece 1.30 ateşlendi onla uğraş yine badim catladi agri kesici içtim şükür simdi ateşi yok
ya daha turşu lafını duyunca bile ağzım su doluyor...sağol saracım bende elma sirkesiyle yapmak istiyorum,çünkü eşiminde benimde midemizde sorun var aslında hiç turşu yemesek daha iyi ama,yinede az birşey apmak istiyorum...annem hep sirke ruhuyla yapardı çok güzel oluyor hemde kıtır,kıtır kalıyor ama mideyi mahvediyor..tamam o zaman
bende bugün çok yorgunum bu akşama misafirim var pastayı böreği dün geceden yaptım gece geç uyudum
benim turşumda güzel olur canım ama bende göz kararı yapıyorum
salatalıkları yıkayorum turşu kuracağım bidona önce maydanoz ve sarımsakları koyuyorum sonra salatalıkları güzelce hiç boşluk kalmamasına dikkat ederek yerleştiriyorum aralara sarımsak katıyorum yine hepsi bitince bi leğene yarım çay bardağı limon tuzu yaım su bardağı kadar kaya tuzu bi çay bardağı elma sirkesi katıp kaynamış soğutulmuş su ekliyorum hepsini karıştırıp bidona ekliyorum sonra ağzını sıkıca kapatıp serin ve güneş görmeyen bi yere bırakıyorum bu kadar
günaydın canım miraç nasıl ateşi çıkmadı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?