çay kaynattımdıNe kaynatiyosunuz?
çok güzel menüymüş ellerine sağlık
Yemek yedik
izmir köfte
pattis kizartmasi
spagetti
turşu vardı menüde
OğlanI banyo etmem lazim birazdan
Sağol canim buyur beraber olsunçay kaynattımdı
çok güzel menüymüş ellerine sağlık
ADANADAN ANGARAYA
ADANADAN ANGARAYA
BAŞAK ses ver,naptın ne ettin gelin, gelin olmaktan vazgeçtimi seni görünce sonuç ne,ne zamn geliyon,
bayramda danayamı giriyon
Seda Sayan da hergün söylüyorbahçada mış mış
sararıp yere düşmüş
şimdi düğnlerde hep bu çalıyor ya dün nişanda o kadar çok çaldılarki dilime dolandı bütün gün
Bana bu seferki gebeliğimde bişey demedibelki verir ne biliyonuz
ay çok iyi oldu bu keşke hepsi geri gelse
Insallahh canim ben su ikinciyi dogurabsem ucuncude gozum yok olmadi olmuyir olamayorrrSor bakim kocisine
Heee mirro rahat verse yapacik 3. Yu
Yok ben büyük kek seviyoreeeeeKucuk kek kaliplarin varsa bi tarif var vereyim ikidir yapiyore bayila bayila yiyoree
iskembe icer misinNe kaynatiyosunuz?
abahçada mış mış
sararıp yere düşmüş
şimdi düğnlerde hep bu çalıyor ya dün nişanda o kadar çok çaldılarki dilime dolandı bütün gün
ADANADAN ANGARAYA
ADANADAN ANGARAYA
BAŞAK ses ver,naptın ne ettin gelin, gelin olmaktan vazgeçtimi seni görünce sonuç ne,ne zamn geliyon,
bayramda danayamı giriyon
Bana bu seferki gebeliğimde bişey demedi
Ben kendim yasakladım
Canimmmmm merhaba cok merak ettim ben seni dualarim seninle gelişmeleri bildir lütfen sagsalim bebisi gobuse koyda gel insallahGünaydın kızlar ben biricikim
Giremedim bayadir yazamadım hep okudum sizleri hamislere hayırlı olsun inşallah özlemisim burayi nasilsiniz bende Aşılama yaptırmaya gidiyorum dualarınizi bekliyorum
Merhabaa Cnm mm çok saol inşallah cnm yoldayım hâlâ bugün Rabbim nasip ederse gelicek bebisim inşallah yazıcam artık buralardayım kuzummCanimmmmm merhaba cok merak ettim ben seni dualarim seninle gelişmeleri bildir lütfen sagsalim bebisi gobuse koyda gel insallah
günaydın canımGünaydın kızlar ben biricikim
Giremedim bayadir yazamadım hep okudum sizleri hamislere hayırlı olsun inşallah özlemisim burayi nasilsiniz bende Aşılama yaptırmaya gidiyorum dualarınizi bekliyorum
Merhabaa Cnm mm çok saol inşallah cnm yoldayım hâlâ bugün Rabbim nasip ederse gelicek bebisim inşallah yazıcam artık buralardayım kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?