Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kaave yok deros hnm kahvaltiya geleydin kaavenide icerdin şişkomandalina

Kaaveyide sen yap geliyom filitre kaave olsun
tamam gel ben yaparım kaave
hee şişmanliyom gitgide. 2 ay sonra düğün var elbise nasıl bulacam kuzenim düğünü güzel giyinmem lazim

Yuvarlana yuvarlana gidersin iste

Sağ salim yavrumu kucağıma alsaydim şimdi tek sıkıntım bu. Rabbim herkese nasip etsin. BAna da sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin.
Stresssss Stresssss
Sewinco çok zor yaaa
Karnimin derisi o kadar hassaslastiki iğne yapmaktan delik deşik oldu..oglani kucaklarkenn bile sizliyor. nelere katlaniyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

amin cnm koluna bacagina gec
Sevincim sen folik asiti ne zamana kadar kullandin?
3 aydan sonra multivitamin decavit vermisti

kaynos aksam yemeğe geliyormuş
İki çocukla ugrasiyom oglanin ödevleri diz boyu insanda biraz utanma olmali aksam size yemeğe geliyoruz demeye ama yok maalesef

Benide yemeğe cagirdimi yemeği salatayi corbayi hep bana yaptirir güya yemeğe gidiyom

Inşallah cnmm saol hamislere duasına çoook ihtiyacım var seninde kaç aylık oldu Rabbim tamamına erdirsin
ewet nick değişti cnm seninki biliyorum okurken çözmüştum sen olduğunu kuzumm
saol cnmm insallah dualarınizi esirgemeyenlerden allah razı olsun hepinize bende özlemiştim sizleri ewet artık puc canım bende yeni başlıcam ama serisini okumayı düşünüyorum

Ben yoldayım daha ewe gidemedim arada şansım oluyor Dr soluna koydu süreler heralde direk solu hissettim hakkımda hayırlısı olsun seviyorum sizleri

Kız adam seni özlemiş işte ne güzel.... daha ne istiyon kadın...
Sen çok degistin falan kısmı pek hoş değil ama ne Manada söylüyor acaba
hayatım bende biliyorum özlediğini, özelikle oğlunu çok özlüyor yalnzlıktan sıkılıyor.
ama buraya beni rızası ile yolluyor.
sonrada burnumdan getiriyor.
her gelmemde böyle yapıyo
ama bukez daha geleli 1hafta olmadan bunaltmaya başladı
konuşasım bile gelmiyo herifle poff.
böyle yaptığı için egede gidesim gelmiyor

Gelin ve sen birbirinizden negatif enerji almissiniz... artık bundan sonrası hep negatif gitmez inşallah
aynen haklısın.
ama deroş ilk tanışacağımz gün ben çok heyecanlıydım, özen gösterdim o an için.
çünkü kendimi onun yerine koydum.onun içinde bu tanılma önemlidir diye düşünüyordum. Ama onda Bi rahatlık vardı benm kadar önemsemiyordu.
ayrıca abimle konuşunca bitek anneme slm yolluyor, benim burda olduğum hiçmi aklına gelmiyo.

hadi düşünememiş olabilir kabul ediyorum, bu nedenler yüzünden soğukluk olmaz onemsz şeyler, bunları geç.

bide abimin aşırı şekilde kızı ve ailesini koruması sinirime dokunuyor.
resmen bizi gömüyo onları yuceltiyo.
anneme baskı yapıyor bazı mevzularda
sanki annemin aklı yok.
yüz göz ediyo kadını daha şimdiden.
bide geçen gıun abim Egeyle selfie yapıp kıza yollamştı .
egeyi bile kıskanıyomş.
küçücük çocuktan kıskanan anasından bacısından da kıskanır
bu yüzden gıcık olmaya başladım

bbörülce iste tam börülce

Ayyy adam ayri duramiyi zaaar
Benimkide niye beni arayip sormuyon derdi anami babami gorunce unutiyidim
Aklima gelmiyon herif der gulusup gecerduk
vışş bizimki hayatta gülüp geçmez
burnumdan getirir

hoşgeldin hayatım
yine deşifre olma olasılığı dan ötürü mu değişti nickin. Pucco da guzelmş inşallah unutmam.
aşılamanda hayırlı olsun inşallah dualarmz seninle
inşallah bu kez tutunur bebeğin
hamile haberini paylaşırsın amiin

Puc cnm bolbol dinlen kendini yorma bide kocisi Nasil ikna ettin merak ettim valla :)
Cnm iknalik bi durum yaşamadım 4 sene geçince artık oda herseyin farkında kendisi istedi hatta ve istanbula gidip geldim Dr hep artık olsun da hangi yolla olursa olsun durumunda
hosbuldumm Cnm mm insallah dualariniza gonulden aminn diyorumm şifre değiştirme olayları oldu ya bir dönem o sırada baya bi karıştı şifreler sinir oldum bende yeni açtım yeni umutlara yeni sayfa açmış oldum

bende kahvaltı yapıyom
poyraz kim

Bende sevmem insanin elini yyüzünü kurutuyi

dedesinin amcasinin oglunun gelininin damadinin torununun anasi

oğlan iyiyse vazgeçermi tabi vazgeçmez,ama sende bir olumsuzluk sezdim kıza karşı beklediğin gibi değil sanki
gelin kaavaltıya felan gelmedi
bende davet etmekten vazgeçtim,
niye çağırıyım amaan .
isteme ve söz merasimi bayramdan sonra olcakmış.

hele iş resmiyete dokulsun bakalım
ewet bu mesacdada var o olumsuzluk..yosam kendini beğenmiş bir tipmi
ailendenmi kıskanıyor acaba ,gerçi çevremde de çok var böylesi hemen aileni gördün konuşman tavrın bile değişti diyenler ve şikayetçi olan çok erkek var....
desene bayram alışverişinizde kaldı ,deseydin ya alışverişe gideceğinizi..gelini taştan zannederler zaten bari kendileri yemek getirip gelselerdiinşaallah hakan geçen gün için laf yapıştırır
aman canım dikkat et kendine yorma kendini ağır falanda kaldırma..hadi hayırlısı
Menü veriyom
Mercimek corbasi
Firinda patetes tavuk
Pirinc pilo
Tursu
Ayran

cok bile
hee daha ne olsunn

abowww walla yanılmadım anladım senin yazılarından...bende böyle tiplere sinir olurum helede kardeşim aileme karşı değişirse dellenirim haklısın bu konuda

başakçım sen her ankaraya gitmende aynı şeyi söylüyorsun yani geri dönmek istemediğini,belki ailenden uzaklaşacağını bildiğin içindir bu yönden son derece haklısın ama,acaba eşinde bunu mu hissediyor ve içerliyor..kendini böyle doldurup evinden soğuma kuzum..gurbet zor ama ne yapacaksın işte evin ,eşin çocuğun nerdeyse sende orda olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…