Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Simdi gittiler
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yok geçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti

Hakan yüz vermedi bir suru laflastilar
Miraç Çiğlik cigliga kimsenin kucagina gitmedi Ferhad figan ellemeye korktular

Basakcim yandiniz kizim siz o gelin adayadayindan geç hoslanmadim

Herifede hoşgörülü ol çocuğunun babasi sonuçta

Simdi gittiler
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yok geçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti
o ne ya öyle lokantaya gelir gibi hey gidi kendi kızlarına böyle yapmazlar ama,VİCDANSIZŞARLAR
artık alışverişede başka gün çıkarsınız işte ,hiç bir şey insanın planladığı gibi olmuyor maalesef..
Hakan yüz vermedi bir suru laflastilar
Miraç Çiğlik cigliga kimsenin kucagina gitmedi Ferhad figan ellemeye korktular
oh iyi yapmışlar çocuklar da anlıyor zaar hakikatsiz olduklarını
Tkb karisina bak okudu ve kacti
Çok yorgunum yatacam ben
tkb kimsenin olmadığı zamanlarda geliyor pusuya yatıyor karı
git yat canım dinlen,ananı ağlattılar belliki
İçerik kraliçesi olmusum
o neki ya bende olmuştum bir ara

Rapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore

kizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmaz olsun allah bilsin kendi bana napiyorsa kizinada kaynanasi yapiyor ilahi adalet buiste
Rapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere
koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve
kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore[/
QUOTE]
Ellerine saglik

Aksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyor kendide geliciymis yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik

Rapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore
ellerine sağlık canım
kizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmaz olsun allah bilsin kendi bana napiyorsa kizinada kaynanasi yapiyor ilahi adalet buiste
heee çok haklısın
Aksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyor kendide geliciymis yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik
abowww karıya bak iyiki çıkmadınız peşinize takılacaktı,merakındandır KAYNANATÖR
Kahvaltı yapiyom canim kocam simit poaca almis askimmm benim
afiyet olsun bebişim,bende kahvaltımı yaptım keyif çayımı içiyorum şimdi

Evi topladim bulasigi dizdim camasirlari topladim yeni camasir artik makinaya miraci doyurdum uyutuyom MELEK e bakiyom camasir katlayacagim dünden yyemeklerim var

Günaydın kızlar
Napiyosunuz bakeeem?
Oğlan dün gece tam 4 saat ayaktaydi.
Hasta falan değildi Allaha Şükür ama uykusu kacmisti.
Herif öyle uykusuz ise gitti

Sizde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…