Saol hayatinİyiyim cnm isteyim Karnım çok sis arada sancı giriyor sen nasılsın
Bayramliklarinida gülü Güle kullanın cnm sırtınizda paralansin
gelin yemeğe geldi otıruyok
çayım demleniyi
aramızda kalsını izlerken içeciykk
Canim ya bende üzüldüm şimdi.. Rabbim sıfasini versin inşallah tez vakitte toparlanir ve hiçbir iz kalmaz yasadiklarindan anneciğinin. Senin annene bu kadar destek olmanda çok güzel bişey. Rabbim seni de mukafatlandirir. Annende kimbilir senin için ne kadar dua ediyordur..tamam affettim
sen çicuk içinmi yosam füzelerin içinmi içmiştin
kızı istedinizmi verdilermi
bohçaya konulacak herşeyi almışsınız,biz düğün öncesinde de almıştık bunları,makyaj malzemeleri ve gecelik takımınıda düğün öncesi almıştık...
e heralde zevkine göre alsın börülce başak
kızkardeşim büzme tatlısı yapmıştı şahane olmuştuben baklavasını pek beğenmemiştim yada yapan iyi yapamamıştı
hayırlı olsun bebişim bayramlıkların..ben evde yoktum yeni geldim
sabah kardeşimle pazara gittik ordanda anneme gittim..annem her bayram öncesinde kötü oluyor çok bayram hazırlığı yapardı her işe kendi koşardı ve bir bayram günüde felçlik geçirdi...sürekli ağlıyor kendini çok kötü hissediyor bende dayanamıyorum yanına gidiyorum başka şeylerden bahsedip kafasını dağıtsın diyorum...
kurban olduğum anamın saçını boyadım kestim süsledim onu biraz,bende artık bayramlardan zevk almıyorum...
şimdide pazardan aldığım acebeki yani sizin bildiğiniz börülce haşlayıp buzluğa atacam...
gelin yemeğe geldi otıruyok
çicuk için denemiştim
sen çicuk içinmi yosam füzelerin içinmi içmiştin
kızı istedinizmi verdilermi
bohçaya konulacak herşeyi almışsınız,biz düğün öncesinde de almıştık bunları,makyaj malzemeleri ve gecelik takımınıda düğün öncesi almıştık...
e heralde zevkine göre alsın börülce başak
kızkardeşim büzme tatlısı yapmıştı şahane olmuştuben baklavasını pek beğenmemiştim yada yapan iyi yapamamıştı
sabah kardeşimle pazara gittik ordanda anneme gittim..annem her bayram öncesinde kötü oluyor çok bayram hazırlığı yapardı her işe kendi koşardı ve bir bayram günüde felçlik geçirdi...sürekli ağlıyor kendini çok kötü hissediyor bende dayanamıyorum yanına gidiyorum başka şeylerden bahsedip kafasını dağıtsın diyorum...
kurban olduğum anamın saçını boyadım kestim süsledim onu biraz,bende artık bayramlardan zevk almıyorum...
şimdide pazardan aldığım acebeki yani sizin bildiğiniz börülce haşlayıp buzluğa atacam...
artık tanıyor ya kim olduğunu falan öğrendi Egecim .vay canına geldi demek ASSOLİST,ege hayla babanne diyomu geline
egecik büyüdümü kız ne zamndır resmini paylaşmıyn
ne fuzesi beCanim ya bende üzüldüm şimdi.. Rabbim sıfasini versin inşallah tez vakitte toparlanir ve hiçbir iz kalmaz yasadiklarindan anneciğinin. Senin annene bu kadar destek olmanda çok güzel bişey. Rabbim seni de mukafatlandirir. Annende kimbilir senin için ne kadar dua ediyordur..
Canim başak füzeleriyle ne sorunu vardiki
Börülce başak
O karı burayı okumuyoree rastgele yaziyore bilip bilmeden konuşuyoree tam bi şaşkinee
bayramdan sonra ikiniz içinde kurul topluyoreBiz burda gunlerdir yaziyore konusuyore basaks bunlari gormuyore soruyoreolmadi olmiyor olamayoree
canim ya geçmiş olsun annen için. Ben de Kızkardeşim depresyondâ yıllardır mücadele ediyoruz.. çok rahatsızlaninca onunda eli kolu kalkmaz konuşmak istemez ağlar aglayinca rahatlar ama bir türlü kurtulamadı.. Yıllardır zaman zaman depresyon ilaçları kullanıyor.ahh beydoşum ahh
anne deyince içim titriyor, Bi anne şarkısı duysam gözlerim doluyor.
anne bambaşka benim gözümde.
benm annemde depresyon hastası,
hastalığı arttığı dönemlerde elini eteğini çeker işten güçten.
banyo bile yapmak istemez.
bu bayram annemde
ilk defa bayramın gelmesine uzuluyor
Her bayram
sarma baklava çörek yapardı
bu bayram hiç bişey yapamadığı için çok üzgün.
elimde imkanım olsada annemin üzülmesine hiç izin vermesem
annemi üzenleri kör testereyle doğrasam
annemi hep mutlu edebilsem.
ama insanın elinden bazen hiç bişey gelmiyo
Benim de gitmem lazım ama korkuyorum. Alış de yaptirmadiydim hiç...Kuaforde ağda yaptiriiim kas aldiriyoreeee miraç babasıyla evde
Sana da hayırlı cumalar olsun insallahYanımda değil belki ama;
Şükrümde,
Sabrımda,
Sevgimde,
Avuç içlerimde,
Duâlarımda yeri olan insanlar var
Onlar iyi ki var
iyi ki !!! hayırlı cumalar
bayramdan sonra ikiniz içinde kurul topluyore
kurul kararı ile sizi şutluyore
yücetkb saygı istiyore
Benim de gitmem lazım ama korkuyorum. Alış de yaptirmadiydim hiç...
Sanada hayirli cumalar cnmYanımda değil belki ama;
Şükrümde,
Sabrımda,
Sevgimde,
Avuç içlerimde,
Duâlarımda yeri olan insanlar var
Onlar iyi ki var
iyi ki !!! hayırlı cumalar
bayramdan sonra ikiniz içinde kurul topluyore
yücetkb saygı istiyore
Sana sme ile cevap veriyore gulmekten konusamiyoreebayramdan sonra ikiniz içinde kurul topluyore
yücetkb saygı istiyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?