Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm miracta hep gittim ama sadece bacak özel bölgeyi dogurana kadar evde ben ağda yaptim yuvarlana yuvarlana
yaa bacak için bile korkuyorum bende çok yok aslında lazer yaptirmistim çok önce. Ama bazı bölgelerde hala çıkıyore. Sinir oluyore.

Haksizlarmiiiiiii
yürü be sevinç kim tutar seni

Mutfagi topladim cantalari hazirladim miraci doyurdum abisinin odevine yardim ettim mirroyu uyutuyom camasir attim ciksin serecem ev supurulup silinecek bu arada sacimida boyadim cok hamaratim

Sana sme ile cevap veriyore gulmekten konusamiyoree Derin bizi basak karisi şutluyoree kurul topluyoree
korkudan totom titriyore

amiiin. Inşallah canim

İsi bitirdim evi supurdum sildim balkonu yikadim WC banyo lavabilar yikandi yimek yidik cay demledim miraci uyutuyom

Beydagli cnm çok iyi yapmissin ellerine Saglik çok üzüldüm yaaa Allah analarimizi basimizdsn eksik etmesin amin
amin canım amin...
amin derincim, ama 4 yıl oldu annemin eski haline dönmesi ancak RABBİM in mucizesi olur ,yinede sonsuz şükürler olsun RABBİM başımızdan eksik etmesin beterinden korusun amin...

başakın füzeleri çok güççük ve sarkıkımış ya onun için içmiş
kasıma çok var bencede kocan bırakmaz gitsende geri gönderirimi bilinmez..ancak suyuna gider hoş tutarsan nişan var diye belki kısa süreliğine gönderir

evet ben baklavasını beğenmemiştim ama dediğim gibi belki yapan iyi yapmamıştı..lakin,kardeşimin yaptığı büzme çıtır çıtır çok güzeldi

ege nin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum

bende öyleyim başakçım annem hastalandığından beri hiç bir şeyin tadı yok benim için hep kırık döküğüm sanki,tarif edilmez duygular yaşıyorum...
hep o sevinsin mutlu olsun diye kendimi unuttum,annen eski haline dönecek ömründen verirmisin deseler ,hemen derim..
seninde anacığına AALAH şifalar versin kuzum ama şükret her işini kendi görebiliyor,RABBİM düşürmesin hiç kimseyi...

Kuaforde ağda yaptiriiim kas aldiriyoreeee miraç babasıyla evde
bendeeeeeeeeeee yaptırdım aynılarını böönsanada sıhhatler olsun
Mutfagi topladim cantalari hazirladim miraci doyurdum abisinin odevine yardim ettim mirroyu uyutuyom camasir attim ciksin serecem ev supurulup silinecek bu arada sacimida boyadim cok hamaratim
bende bir sürü iş yaptım anam ağladı
sanada hayırlı bayramlar canım...amin....
Ne izliyon kuzum?

Bu tarz benim
bende onu izliyom kafam dağılıyor biraz ama bence hep kurgu
Bende izliyore nuru cok begeniyore o kaslargozler cok kiskaniyore
evet çok güzel,gizemde güzel
İsi bitirdim evi supurdum sildim balkonu yikadim WC banyo lavabilar yikandi yimek yidik cay demledim miraci uyutuyom
bende yaptım

Sihhatler olsun cnm
Seninde ellerine saglik

QUOTE="derin_35, post: 37184401, member: 293429"]Çarşıdan geldik anam ağlıyoree[/QUOTE]
Abboowwwww eee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…