Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydos nerdesin kuzum bugün hiç uğramamissun sana yakışmıyoree

baklavanın şerbeti hakkında fikrin yokmu

milyarlar dokmuş ilk baştan
sonra da pişman olmuştur heralde kadın.

zaten ilk başta ne yaptırabildiysen öyle kalıyo
ilk başta sonuna kadar harcatacaksın

Kızlar bayramda topigi ihmal eden topikden şutlanir
aferin güzel tehdit
lakin bayramda kimse gelmez buraya yoğun olurlar bide kurban kesileceği için işler daha çok olur

Canim askolsun ben senin mesajlarini hep gorim cvp yazim lavanta kokulum kurtajla alakali mi oluyo diyosun benim bi haftadir fln var bulantim bu ara cok antibiyotik octim acaba ondan mi diyorum
tamam affettim

sen çicuk içinmi yosam füzelerin içinmi içmiştin
kızı istedinizmi verdilermi
bohçaya konulacak herşeyi almışsınız,biz düğün öncesinde de almıştık bunları,makyaj malzemeleri ve gecelik takımınıda düğün öncesi almıştık...
geceliki alcaktık ama
kız kendi zevkine göre alsın dedik
alışverişte birlkte alcaklar
e heralde zevkine göre alsın börülce başak
kızkardeşim büzme tatlısı yapmıştı şahane olmuştu ben baklavasını pek beğenmemiştim yada yapan iyi yapamamıştı
hayırlı olsun bebişim bayramlıkların..ben evde yoktum yeni geldim

Beydos nerdesin kuzum bugün hiç uğramamissun sana yakışmıyoree
sabah kardeşimle pazara gittik ordanda anneme gittim..annem her bayram öncesinde kötü oluyor çok bayram hazırlığı yapardı her işe kendi koşardı ve bir bayram günüde felçlik geçirdi...sürekli ağlıyor kendini çok kötü hissediyor bende dayanamıyorum yanına gidiyorum başka şeylerden bahsedip kafasını dağıtsın diyorum...
kurban olduğum anamın saçını boyadım kestim süsledim onu biraz,bende artık bayramlardan zevk almıyorum...
şimdide pazardan aldığım acebeki yani sizin bildiğiniz börülce haşlayıp buzluğa atacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…