Çay iciyommmmkaave iciyom
Biz burda gunlerdir yaziyore konusuyore basaks bunlari gormuyore soruyoreBafscaaaa
Kızlar bayramda topigi ihmal eden topikden şutlanir
Kızlar bayramda topigi ihmal eden topikden şutlanir
İyiyim cnm isteyim Karnım çok sis arada sancı giriyor sen nasılsınPuc nasilsin canim
İyiyim cnm isteyim Karnım çok sis arada sancı giriyor sen nasılsın
Bayramliklarinida gülü Güle kullanın cnm sırtınizda paralansin
Pucca canim kaç gün kaldı ?İyiyim cnm isteyim Karnım çok sis arada sancı giriyor sen nasılsın
Bayramliklarinida gülü Güle kullanın cnm sırtınizda paralansin
O karı burayı okumuyoree rastgele yaziyore bilip bilmeden konuşuyoree tam bi şaşkineeBiz burda gunlerdir yaziyore konusuyore basaks bunlari gormuyore soruyoreolmadi olmiyor olamayoree
Sana bayiliyoree bu kadar çalışkanlik olmayor olamayoreee ben burda catliyoreeMiroyu yikadim mutfagi topladim
Camasir katliyoreeee
baklavanın şerbeti hakkında fikrin yokmuGunaydin beni merak eden olmamis
Basak baklavanin ara katlarina yağ surecen ya ona birazda sut koy super oliyi
Dun asam herifle bana bayramlik aldik
benim bohcada ev terligide vardi hem misafirlik hem günlük çanta iki pike tkm seccade havlu yazma mevlut örtüsü banyo lifine kadar vardi makyaj malz ve gecelik felan düğünden önce kaynanam adanaya geldi mağazaya gittik gecelik tkm pijama tmm iç camasirlari çoraplar her birseyi aldiydik ozaman milyar harcamisti
aferin güzel tehditKızlar bayramda topigi ihmal eden topikden şutlanir
tamam affettimCanim askolsun ben senin mesajlarini hep gorim cvp yazim lavanta kokulumkurtajla alakali mi oluyo diyosun benim bi haftadir fln var bulantim bu ara cok antibiyotik octim acaba ondan mi diyorum
kayda değer bir sohbet varmı diye bakıyorum yoksa gidiyorumderoşum
otunun tadı çok kotuydu cnm
içerkene midem bulanıyordu kendimi çok fazla zorlayamadım.
o yüzden etkisinden pek bişi anlayamadım ama etkisini görenlerden biliyordum
sende denersin cnm şifa Allah tandır
kızı istedinizmi verdilermibizde annemle nişan bohçası hazırlıyoruz.
ne kadar eğlenceli telaşlar bunlar.
havlular tülbentler patikler pike takımı iç çamaşırı takımı seccadesini falan ayarladık ama daha ne koycaz acaba
makyaj takımı iistemiyormuş kız
size neler gelmişti bohçada hatırlayan varmı
e heralde zevkine göre alsın börülce başakgeceliki alcaktık ama
kız kendi zevkine göre alsın dedik
alışverişte birlkte alcaklar
kızkardeşim büzme tatlısı yapmıştı şahane olmuştukızlar ya aranzda hazır yufkadan baklava yapan varmı.
ben öyle yapcamda
heralde önemli Bi püf noktası yok hazır baklavanın.
yufka aralarına yağ ve ceviz koyuyoruz o kadar.bide
baklava sıcak şerbet soğuk olacak
hayırlı olsun bebişim bayramlıkların..ben evde yoktum yeni geldimGunaydin beni merak eden olmamis
Basak baklavanin ara katlarina yağ surecen ya ona birazda sut koy super oliyi
Dun asam herifle bana bayramlik aldik
benim bohcada ev terligide vardi hem misafirlik hem günlük çanta iki pike tkm seccade havlu yazma mevlut örtüsü banyo lifine kadar vardi makyaj malz ve gecelik felan düğünden önce kaynanam adanaya geldi mağazaya gittik gecelik tkm pijama tmm iç camasirlari çoraplar her birseyi aldiydik ozaman milyar harcamisti
sabah kardeşimle pazara gittik ordanda anneme gittim..annem her bayram öncesinde kötü oluyor çok bayram hazırlığı yapardı her işe kendi koşardı ve bir bayram günüde felçlik geçirdi...sürekli ağlıyor kendini çok kötü hissediyor bende dayanamıyorum yanına gidiyorum başka şeylerden bahsedip kafasını dağıtsın diyorum...Beydos nerdesin kuzum bugün hiç uğramamissun sana yakışmıyoree
vay canına geldi demek ASSOLİST,ege hayla babanne diyomu gelinegelin yemeğe geldi otıruyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?