Merhaba kızlar
Kusura bakmayın giremedim zor bir kaç gün geçirdim. Bizimkiyle limoni olduk. Hala da öyleyim ben. Çok düşüncesiz bi adam o kadar soylimm. Hiç değerim yok. Biraz değişti diye hep umdum ama hala kendisi ve ailesinden başka bişey düşünmuyor. Onun için varsa yoksa ailesi. Benim bi önemim ve degerim yok. Bunuda çok güzel bir şekilde yeri gelince hatırlatıyor. Ama ben aptalim kendimi paraladim onun için. Çok yiprattim. Çok emek verdim. Kendi düşüncesi ve fikirleri olmayan ailesi tarafından yönetilen biri.
Canim düşkün olmasına bişey demiyorum ama mantığı kapanıyor bizimkınin. Saçma sapan bişey olsa bile, bunlar eşime çok akıllıca ve mantıklı geliyor ve söylediklerini yapıyor..benim kizdigim nokta bu. Bana gelince hicbisey olmaz, ailesi söyleyince hemen gelir yapar.canım menim çok üzüldüm senin adına umarım daha iyisindir ve inan seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ailesine aşırı düşkündür malesef
İnsallah canimmmgünaydın kızlar
bi bayram daha geçti inşallah hep beraber nizce mutlu bayramlar görür buradanda paylaşırız
sevinçcim benimde kışlıkları çıkartmam lazım bir sürü ütü var evde bir sürü iş var yeni gardırop yaptırdım onu düzenleyecem evde her şey her yerde
Oglani okula biraktim geldim camasir katliyorum
Inşallah bebeğin seninledir canim benimSlm kizlarr
Bugün 11.gunu asilamanin tahlil yaptırmaya geldim Dr bekliyorum dualarınizi bekliyorum
Kendine dikkat et canimYoruldum yaaa iki kilim bir hali ve balkonu yikadim camasir serdim ameliyat yerim yaniyiooo
Aminn cnmm dualarıni Esirgeme kuzummInşallah bebeğin seninledir canim benim
Dualarimiz seninle cnmSlm kizlarr
Bugün 11.gunu asilamanin tahlil yaptırmaya geldim Dr bekliyorum dualarınizi bekliyorum
Kızlar ya öğlen e kadarmış tahliller burada ve salı persembe günü yapılıyor offf nasıl bekliyim saliyi ultrasonla baktı rahim de kese var ama tutunacakmi bakalım dedi dar şeyler topuklu giyme dedi kabiz olma hapşırma öksürme dedi bolbol ceviz findik ye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?