Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

11. Günde gözükür canim ama içinde bebegi görmek için biraz daha beklemek gerekiyor. Ben senin yerinde olsam kan testinde baktirirdim.

Bilmiyorum kızlar yaa
Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler inşallah
Idrar testinde çıkarmı acaba 2 tane aldım yapmadım daha

Evi supurdum sildim halilari cirptim serdim heryerin tozunu aldim simdi bisiyler atistirip uzandim az dinleniyim banyo ve wc yapilacak yemegim var zati dunden saat 5 olmus nasil kaptirdiysam kendimi saat 1 de basladiydim sanirsam biarada yeri sildigimiz suya sirke katan vardi annemler dedi kattim ama kokusu pek iyi olmadi mikrop kiriyomus kat dediler ay pisman oldum

abowww kolay gelsin,benimde bir sürü işim var ama bursı daha sıcak diye bekliyorum
günaydın kızlar

bi bayram daha geçti inşallah hep beraber nizce mutlu bayramlar görür buradanda paylaşırız
amin canım inşaallah
sağol canım,walla ben pazara gitmeyi hiç sewmiyorum ama gidiyorum işte mecburen
İnsallah canimmm

Kolay gelsin cnm gardolap yerleştirmeye bayilirim yardima geleyimmi

Sara annemi sormustum cnm görmedim sanirim Nasil iyi oldumu
nesini sewiyon kız ben heç sewmem
Yoruldum yaaa iki kilim bir hali ve balkonu yikadim camasir serdim ameliyat yerim yaniyiooo
bacım dinlensene biraz niye herşeyi üst üste yapıyon,bu kadar yorma kendini
Slm kizlarr
Bugün 11.gunu asilamanin tahlil yaptırmaya geldim Dr bekliyorum dualarınizi bekliyorum
ay inşaallah hayırlıyla
ay gerçekten kese öründümüçok sewindim pucca cım dikkat et sende aman deyim
Bilmiyorum kızlar yaa
Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler inşallah
Idrar testinde çıkarmı acaba 2 tane aldım yapmadım daha
ya şimdi bütün poliklinikler bile kanda bakıyor yarın yaptır hemen bence,sağlık ocaklarıda saat 10 yada 10.30 kadar kan tahlillerini yapıyolar sonucuda öğleden sonra alırsın
bende duymuştum bunu ayrıca evde yapılan büyü falan varsa onuda yok ediyormuş sirkeli su,bunuda bir kocakarı dan duymuştum

tamam iste sanki benim esimi anlatmışsın benimkide derki ailem yüzde yüz haksız dahi olsa yine onlar haklidir

sagol canım daha iyileri sizin olsun

İnsallah canimmm

Kolay gelsin cnm gardolap yerleştirmeye bayilirim yardima geleyimmi

Sara annemi sormustum cnm görmedim sanirim Nasil iyi oldumu

Gel kiz valla ama ben sana is yaptırmam ben dolabi dizerken bi yandanda seninle dertlesirdik

Annemi sordugun gozumden kacmis canim bayramin birinci gununu hastanede gecirdik ama neyseki simdi iyi

bende şimdi pişiriyom
barbunya ve şehriyeli bulgur pilavı yaıyorum
ayrıca bu tarz benimi izliyom
Ohhhhh
Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin

Şimdi duş aldim miraci doyurdum
Çok şükür oturma odamla hakanin odasi bitti yarina halim kalirsa yatakodam gardolap cam var bide mirronun odasi

[QUOTE="beydagli, post: 37236928, member: 306netten.nazar ve www kolay gelsin,benimde bir sürü işim var ama bursı daha sıcak diye bekliyorum

amin canım inşaallah

sağol canım,walla ben pazara gitmeyi hiç sewmiyorum ama gidiyorum işte mecburen

nesini sewiyon kız ben heç sewmem

bacım dinlensene biraz niye herşeyi üst üste yapıyon,bu kadar yorma kendini

ay inşaallah hayırlıyla

ay gerçekten kese öründümüçok sewindim pucca cım dikkat et sende aman deyim

ya şimdi bütün poliklinikler bile kanda bakıyor yarın yaptır hemen bence,sağlık ocaklarıda saat 10 yada 10.30 kadar kan tahlillerini yapıyolar sonucuda öğleden sonra alırsın

bende duymuştum bunu ayrıca evde yapılan büyü falan varsa onuda yok ediyormuş sirkeli su,bunuda bir kocakarı dan duymuştum[/QUOTE]
Buraya yazdiktan sonra merak edip arastirdim netten.nazar ve buyude uzaklasir fln yazmistir hurafedir belkide bilmiyom tabi mikrop kiriyomus ama bugun koydum bende guzel parliyo yerler sevdim

Evet sadece camlarim kaldi bayram oncesi silmistim ustunden parlaticam sadece bide mutfak dolaplarinin distan silmesi kaldi bunlari yarin yapmayi dusunuyorum insallah cunku birazdan alisverise gidicem hepsi dolaba yerlesecek elleyip durucam isim bitsi de disini ole siliyim dedim temizlik gibisi yok cok rahatladim simdi kocisle cay icioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…