Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben kalkıyorum kızlar görüşürüz sonra
sevinç kolay gelsin kuzum sana

DUMANNN nerelerdesin heç gözükmüyon bayramımızı bile kutlamadın

sevinc007 .!.:
Abboowwwww bafssss kaç borulce var kiz sende hem evine gelip hemfe kavgami cikariyir pessss
5 tane borulcem var 1 tanede kaynim var aslinda 6 borulce varda en kucugu oglumdan bi yas kucuk bebek yani onu saymadim

5 tane borulcem var 1 tanede kaynim var aslinda 6 borulce varda en kucugu oglumdan bi yas kucuk bebek yani onu saymadim
AAbboowwwww kaynosa bak gelinden sonra doğurmuş 8 kardeslermi maasallah yasa
Yaa bide giderken demis bidaha gelmem diye bende huzurumu kaciracaksa
gelmesinzaten dedim

Bencede hec gereeee yok

Bizim herif bugün şehir dışına gidiyor ailesiyle.pazartesi dönecekler. O kadar düşüncesiz biri işte .. karım hamile ufak bebek var üstelik ...bencillik sadece başka bişey değil. Güçlü olmaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum.

Aynen
tam yuzsuzler yaaaa

amin canim. Seninde cuman mübarek olsun

hemde yüzsüz sinirden çıldırdım yaaaa

Ayyyyy saracim inanmıyorum yaaaaa ne yüzsüz düşüncesiz insanlar varrrr deli oluyorum boylelerine

Benim kesimde kimseye yok diyemez bir bana der

bende öyle ama önemli olan onların ne istediği düşüncesizler işte

ellerine sağlık canım güle güle otur

görümceden çekmeyen varmı canım yaaaa bendede dört tane var sürüsüne bereket

eşimede üzülüyorum adam yengenin işi var demiş daha ne desin yüzsüz bunlar

üzülme demiyecem canım bende olsam sinirlenirdim ama bebeğini düşün senin için şu an önemli olan oğluşun ve bebeğin kaynana takımının dertleri bitmez

görümcemi aradım iki gün önceden kuaförden randevu aldığımı söyledim kusura bakmayın ama yarın kuaföre gidecem dedim tamam olsun bizde akşam yemeğine geliriz eve dönünce ararsın dediler buyurun burdan yakın kurtuluşum yok yani şimdi bide akşam yemeği çıktı başıma şaka gibi yaaaaa

sende geç git eve. Bu kadar olmaz allah sabır versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…