simdi basakin evini .ok goturuyordur havada sogudu iyice bunalima girer gidince borulcesar
SEVOŞŞŞŞ yeşil zeytinde çıktı heee ama biz daha almadıksarıolak bekliyik
hee arkası boş ya,kuru sıkı atıyo işteHe kiz gecmise bakmiyoki
bizde 10 yada 15 alırız..Heeeee anama para biraktim bizede alacak on kilo
5 tane borulcem var 1 tanede kaynim var aslinda 6 borulce varda en kucugu oglumdan bi yas kucuk bebek yani onu saymadimsevinc007 .!.:Abboowwwww bafssss kaç borulce var kiz sende hem evine gelip hemfe kavgami cikariyir pessss
Yaa bide giderken demis bidaha gelmem diye bende huzurumu kaciracaksa gelmesinzaten dedimAbboowwwww bafssss kaç borulce var kiz sende hem evine gelip hemfe kavgami cikariyir pessss
AAbboowwwww kaynosa bak gelinden sonra doğurmuş5 tane borulcem var 1 tanede kaynim var aslinda 6 borulce varda en kucugu oglumdan bi yas kucuk bebek yani onu saymadim
Yaa bide giderken demis bidaha gelmem diye bende huzurumu kaciracaksa
gelmesinzaten dedim
Kocan bişey demedimi sanaYaa bide giderken demis bidaha gelmem diye bende huzurumu kaciracaksa gelmesinzaten dedim
Aynen
tam yuzsuzler yaaaa
amin canim. Seninde cuman mübarek olsun
Ayyyyy saracim inanmıyorum yaaaaa ne yüzsüz düşüncesiz insanlar varrrr deli oluyorum boylelerine
Benim kesimde kimseye yok diyemezbir bana der
Jetgil sevinç geri dondu
Zabahin korunde kalktik yine mirroyu doyurdum uyuttum hemen misafir odasina kostumorda fransiz balkon var oranin camini sildim kanepeleri sildim yazlik haliyi topladim kanapeleri çektim altini silecekken mirro uyandi onuda yurutece attim kanepelerin altuni sildim yerleştirdim tozunu aldim perdesini cikardim kişlik halisini serdim kapisinida sildim ciktim orasida bitti
Ayy sorma onlardan benim etrafimdada var biz memlekete gitttiydik esim 12/24 calisiyor sabah gidip aksama donecektik dugun icin gitmistik neyse ablasida bizimle bize gelecekti cocuk ogun hastalandi ben ablamda durdum adam dugunden donunce doktora gosterip antalyaya donecektik eve.adam bi geldi oda hastalanmis ikiside salya sumuk ateslendiler ben zaten yeni atlatmistim daha antibiyotigim bitmemisti halsizdim esim isyerine haber verdi ertesi gun doktora gorunup cikalim yola diye ablasinida aradik yarin cikicaz telefonu kapadik mesaj geldi biz vazgectik diye telde demiyo aramiyoda mesaj atiyo neyse ertesi gun esime ve oglana 3 gun rapor verdi doktor yola cikarken aradim borulceyi durum boyle boyle belki geliriz vs derken gelmediler biz donduk sonra wataapta yazismalari gordum diger kardesiyle baska bi mevzu konusurken espri olsun diye yazmis oraya bizi ondan mi sokmadilar antalyaya diye kim sokmadiysa zaten ogun geldim obur borulce kapida ertesi gun oda benle kavga edip gitti hepimiz hastayiz yol yorgunuyuz afam bile atesli rapor almis millet hala salak salak laf soz dahada bisiy demiyom
AALAH ım ne düşüncesiz insanlar var ya çalıştığını bile bile nasıl bu kadar sık geliyolar hiç acımıyolarmı günah yaa,ben olsam kocamın burnundan getirirdim
amin canım
maaşallahsonra sızlanma he hastayım diye
kız bu kadar hızlı nasıl yapıyon ben hiç yapamam böyle, günde 1 oda temizlerim içime sine,sine ben çok mu inceliyorum yada yavaşmı yapıyorum acaba
zaten hızlıda yapsam belim ve boynumdan dolayı ancak oda,oda yaparım...
Bizim herif bugün şehir dışına gidiyor ailesiyle.pazartesi dönecekler. O kadar düşüncesiz biri işte .. karım hamile ufak bebek var üstelik ...bencillik sadece başka bişey değil. Güçlü olmaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum.
AAbboowwwww kaynosa bak gelinden sonra doğurmuş8 kardeslermi maasallah yasa
Bencedehec gereeee yok
sende geç git eve. Bu kadar olmaz allah sabır versin sanagörümcemi aradım iki gün önceden kuaförden randevu aldığımı söyledim kusura bakmayın ama yarın kuaföre gidecem dedim tamam olsun bizde akşam yemeğine geliriz eve dönünce ararsın dediler buyurun burdan yakın kurtuluşum yok yani şimdi bide akşam yemeği çıktı başıma şaka gibi yaaaaa
AAbboowwwww kaynosa bak gelinden sonra doğurmuş8 kardeslermi maasallah yasa
Bencedehec gereeee yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?