Herif aradi aasam anasigile gidecekmişizoda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa
maaşallahkız kaynoşun kaç yaşındaki bu kadar küçük bebeği var benimde 5 kaynım ve 2 börülcem var
ne oluyor yaa ben heç bişey anlamadımsiz kesin başka yerde yazıştınız ve karıştırdınız
BENCİLŞARLAR çok mu önemli işleri varki eşinde gidiyor
yuh be yuhhhh...bu heriflerin aileleri hep mi aynı mayadan olur arkadaşillaki gelecekler
hee aynısı bizdede var
haklısın kız iyi tarafından bak,ama çicuğuda vitaminsiz bırakma
niye arayamamış,kızı olsaydı zabahtan arardı..neyse iyitarafından bak yemek yapmaktan kurtuldun zaten yorulmuştun geç gitte bari ordada yorulma fazla
bende anama lahana sardım birde acı biber doldurdum geldim,hemen hızla ütümü yaptım,bu tarz benimi izliyom yine olay var
ne güzel işte hazırlamış git tadını çıkar zevkle yeee
AAbboowwwww kaynosa bak gelinden sonra doğurmuş8 kardeslermi maasallah yasa
Kaynodum vefat etti canim en kucuk layinpederin 2. Evlilikten
Bencedehec gereeee yok
Yok demedi o hoc karismaz oyle seylere cpk zorda kalirsam yanimda olurKocan bişey demedimi sana
bizimki olsa bana kızardı
hemde yüzsüz sinirden çıldırdım yaaaa
Ayy inanmiyorum cok sinor bozucu gercekten
bende öyle ama önemli olan onların ne istediği düşüncesizler işte
ellerine sağlık canım güle güle otur
görümceden çekmeyen varmı canım yaaaa bendede dört tane var sürüsüne bereket
eşimede üzülüyorum adam yengenin işi var demiş daha ne desin yüzsüz bunlar
maaşallahkız kaynoşun kaç yaşındaki bu kadar küçük bebeği var benimde 5 kaynım ve 2 börülcem var
ne oluyor yaa ben heç bişey anlamadımsiz kesin başka yerde yazıştınız ve karıştırdınız
BENCİLŞARLAR çok mu önemli işleri varki eşinde gidiyor
yuh be yuhhhh...bu heriflerin aileleri hep mi aynı mayadan olur arkadaşillaki gelecekler
hee aynısı bizdede var
haklısın kız iyi tarafından bak,ama çicuğuda vitaminsiz bırakma
niye arayamamış,kızı olsaydı zabahtan arardı..neyse iyitarafından bak yemek yapmaktan kurtuldun zaten yorulmuştun geç gitte bari ordada yorulma fazla
bende anama lahana sardım birde acı biber doldurdum geldim,hemen hızla ütümü yaptım,bu tarz benimi izliyom yine olay var
Hazirladim kocisi bekliyom bugun yorgun halsiz hossediyorum kendimi sabahtan beri bu aralar yine uyku bozuklugu basladi bende bundan onceki dusugumdede olmustum boyle yimekte tavuk kizartma soslu makarna ayran coban salata var kolayina kactim hic halim yok cunku suan uykum var ama biraksalar yine uyuyamam beynim surekli uyanik
Acıktım biri yemek yapsada yesek...
Uffff eline sağlık yaaa süper olurdu....Kuru fasulye pilav mercimek çorbası ve soğan salatası yaptım geleceksen masayı hazırlarım hemen
kız ben karnındaki çicuku demiştim...alişi doyurusun mutlaka onu biliyomçocuğa hazır cam kavanoz mama aldım acil durumlar için ondan vericem bayiliyo hazır yemeğe zatiii.
haklısın hepsi aynı hamurdan...bos ver sen zevkle yemene bak kac gundur is yapiyom de hicbir isede elini surme
kaynana takımının hamurunu ayni yetden yoguruyolar canım benim
Maşallah ellerine sağlık canım
Bencede hatta benim yerimede ye adananin dolması meşhurdur
bende öyle tahmin etmiştimAlintisiz yazayim bari benim kayinvalidem vefat etti en kucuk borulce kayinpederin ikinci evlilikten.
beyinde çok düşünce olduğunda öyle oluyor canım zaman,zaman hepimiz yaşarız bu durumu..ama geçer inşaallah sen canını sıkma..hem yemeklerinde kolay falan değil gayette güzelHazirladim kocisi bekliyom bugun yorgun halsiz hossediyorum kendimi sabahtan beri bu aralar yine uyku bozuklugu basladi bende bundan onceki dusugumdede olmustum boyle yimekte tavuk kizartma soslu makarna ayran coban salata var kolayina kactim hic halim yok cunku suan uykum var ama biraksalar yine uyuyamam beynim surekli uyanik
kız yemek yemedinmi daha,gel hazırlayayım sana..kalk kuzum kendini aç bırakma,kocan yok diye yimek yimicenmiAcıktım biri yemek yapsada yesek...
git tabi durma durduğun kabahatUffff eline sağlık yaaa süper olurdu....
ben mutfağa gidiyorum iştahımı iyice kabarttin
Zaten bebek dusuncesi nolacak endisesi kafam dolu oyuzden oluyor biliyorum gececek biliyorum okadar hiperaktifimki son zamanlarda sabah bor kalkiyorum kicomi yere koymuyorum butun gun ayaktais bulamazsam is uretiyorum tek bos kalmayayim dusunmeyeyim diye gece yorulayim uyuyabileyim diye bebegim gelsekocamin gozunun ici gulse oglum kardesim diye sevinse biz kaybettikce icten ice bekler olduk onu Allah im neolur o dusunmesi bile guzrl gunu nasip eyle yarabbim cok yorgunum kizlar yaBafs
canim benim çalışmalara başlarsan bebeğine kavusacagin günü düşün ona konsantre ol. Uykusuzluk içinde papatya çayı falan denedinmi rahatlatan şeyler iç belki iyi gelir tatlım...
insallah beydaglim sagol makarna pisirdigim gun yemek yapmis gibi hissetmiyom niyeyse :)kız ben karnındaki çicuku demiştim...alişi doyurusun mutlaka onu biliyom
haklısın hepsi aynı hamurdan...
ewet saracım adananın dolması çok güzel olur,gerçi kötü yapanıda var ama geneli güzeldir
bende öyle tahmin etmiştim
beyinde çok düşünce olduğunda öyle oluyor canım zaman,zaman hepimiz yaşarız bu durumu..ama geçer inşaallah sen canını sıkma..hem yemeklerinde kolay falan değil gayette güzel
kız yemek yemedinmi daha,gel hazırlayayım sana..kalk kuzum kendini aç bırakma,kocan yok diye yimek yimicenmi
İyi bariiiiiçocuğa hazır cam kavanoz mama aldım acil durumlar için ondan vericem bayiliyo hazır yemeğe zatiii.
Hee yedim geldimne güzel işte hazırlamış git tadını çıkar zevkle yeee
SEVOŞ dolmaları götürmüştür şimdi
BAŞOŞ ta yola çıkacaktı böön hayırlısıyla varsın evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?