Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Herif aradi aasam anasigile gidecekmişiz oda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa

bos ver sen zevkle yemene bak kac gundur is yapiyom de hicbir isede elini surme

kaynana takımının hamurunu ayni yetden yoguruyolar canım benim

bende anama lahana sardım birde acı biber doldurdum geldim,hemen hızla ütümü yaptım,bu tarz benimi izliyom yine olay var

Maşallah ellerine sağlık canım

ne güzel işte hazırlamış git tadını çıkar zevkle yeee

Bencede hatta benim yerimede ye adananin dolması meşhurdur

AAbboowwwww kaynosa bak gelinden sonra doğurmuş 8 kardeslermi maasallah yasa

Kaynodum vefat etti canim en kucuk layinpederin 2. Evlilikten
Bencede hec gereeee yok

Kocan bişey demedimi sana
bizimki olsa bana kızardı
Yok demedi o hoc karismaz oyle seylere cpk zorda kalirsam yanimda olur

bende anama lahana sardım birde acı biber doldurdum geldim,hemen hızla ütümü yaptım,bu tarz benimi izliyom yine olay var

Ya bu kkya nolmus yazdiklarim hic gorunmuyor boyuna alinti yayinliyo

Alintisiz yazayim bari benim kayinvalidem vefat etti en kucuk borulce kayinpederin ikinci evlilikten.

Bu yarz benim bemide cok sariyor ama ben dun kacirmisim nurla jurinin atasinda noldu tansiyon yukselmis merak ettim ama bu kafar bahsetti sunucu merakimla kaldim

Hazirladim kocisi bekliyom bugun yorgun halsiz hossediyorum kendimi sabahtan beri bu aralar yine uyku bozuklugu basladi bende bundan onceki dusugumdede olmustum boyle yimekte tavuk kizartma soslu makarna ayran coban salata var kolayina kactim hic halim yok cunku suan uykum var ama biraksalar yine uyuyamam beynim surekli uyanik

bir doktora görünsen canım bide kaybettiğin bebeğini geçmişte bırakıp simdi olacak bebeğine konsantre olsan bence daha çok huzur bulursun uykusuzluğun kafandaki düşüncelerden bana sorarsan

Bafs
canim benim çalışmalara başlarsan bebeğine kavusacagin günü düşün ona konsantre ol. Uykusuzluk içinde papatya çayı falan denedinmi rahatlatan şeyler iç belki iyi gelir tatlım...

çocuğa hazır cam kavanoz mama aldım acil durumlar için ondan vericem bayiliyo hazır yemeğe zatiii.
kız ben karnındaki çicuku demiştim...alişi doyurusun mutlaka onu biliyom
haklısın hepsi aynı hamurdan...
ewet saracım adananın dolması çok güzel olur,gerçi kötü yapanıda var ama geneli güzeldir
Alintisiz yazayim bari benim kayinvalidem vefat etti en kucuk borulce kayinpederin ikinci evlilikten.
bende öyle tahmin etmiştim
beyinde çok düşünce olduğunda öyle oluyor canım zaman,zaman hepimiz yaşarız bu durumu..ama geçer inşaallah sen canını sıkma..hem yemeklerinde kolay falan değil gayette güzel
Acıktım biri yemek yapsada yesek...
kız yemek yemedinmi daha,gel hazırlayayım sana..kalk kuzum kendini aç bırakma,kocan yok diye yimek yimicenmi

Bafs
canim benim çalışmalara başlarsan bebeğine kavusacagin günü düşün ona konsantre ol. Uykusuzluk içinde papatya çayı falan denedinmi rahatlatan şeyler iç belki iyi gelir tatlım...
Zaten bebek dusuncesi nolacak endisesi kafam dolu oyuzden oluyor biliyorum gececek biliyorum okadar hiperaktifimki son zamanlarda sabah bor kalkiyorum kicomi yere koymuyorum butun gun ayaktais bulamazsam is uretiyorum tek bos kalmayayim dusunmeyeyim diye gece yorulayim uyuyabileyim diye bebegim gelsekocamin gozunun ici gulse oglum kardesim diye sevinse biz kaybettikce icten ice bekler olduk onu Allah im neolur o dusunmesi bile guzrl gunu nasip eyle yarabbim cok yorgunum kizlar ya

P
insallah beydaglim sagol makarna pisirdigim gun yemek yapmis gibi hissetmiyom niyeyse :)

çocuğa hazır cam kavanoz mama aldım acil durumlar için ondan vericem bayiliyo hazır yemeğe zatiii.
İyi bariiiii
ne güzel işte hazırlamış git tadını çıkar zevkle yeee
Hee yedim geldim
SEVOŞ dolmaları götürmüştür şimdi

BAŞOŞ ta yola çıkacaktı böön hayırlısıyla varsın evine

Heee son dk gittim yedim ictim morroyu aldimoturdum hec bise yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…