Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim çok haklisin ama sakin ol senin herifin ailesinde hiic akil yokmuş

Ayyyyyyyyyy inanmiyorummmmm gerçi bizimkilerde boyle gelmeyi kafaya oydularmi hic birşey engel olamiyor maalesefff

Ayyyyyyyyyy inanmiyorummmmm gerçi bizimkilerde boyle gelmeyi kafaya oydularmi hic birşey engel olamiyor maalesefff

evet canım ya ama bu sefer hiç özenmeyecem yemek için Allah ne verdiyse onu koyacam karşılarına ben böyle değildim ama iyi niyetimi çok hor kullandılar

Aksama yemekte yok ne pisecek bilmiyorum pazara da gidemedim pofffffff ctesi pazarına gideyim bari

evet canım ya ama bu sefer hiç özenmeyecem yemek için Allah ne verdiyse onu koyacam karşılarına ben böyle değildim ama iyi niyetimi çok hor kullandılar
Kesinlikle oyle yap bende artik öyle yapiyorum öncedenkirk cçeşit yemek yapardim simdi siradan evde ne piserse o çok bile

ay hiç gulecegim yoktu kizzz sen çok yaşa emi... demek kafaya koydilarmi engel tanimiyolar

3 gün kahvaltı yemek pişirme derdim olmayacak
iyi tarafı sadece bu
offf be yaşasın özgürlük
kendi kendime neşeleneyim bari

Herif aradi aasam anasigile gidecekmişiz oda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa

5 tane borulcem var 1 tanede kaynim var aslinda 6 borulce varda en kucugu oglumdan bi yas kucuk bebek yani onu saymadim
maaşallahkız kaynoşun kaç yaşındaki bu kadar küçük bebeği varbenimde 5 kaynım ve 2 börülcem var
Yaa bide giderken demis bidaha gelmem diye bende huzurumu kaciracaksa gelmesinzaten dedim
ne oluyor yaa ben heç bişey anlamadımsiz kesin başka yerde yazıştınız ve karıştırdınız
BENCİLŞARLAR çok mu önemli işleri varki eşinde gidiyor
yuh be yuhhhh...bu heriflerin aileleri hep mi aynı mayadan olur arkadaşillaki gelecekler

hee aynısı bizdede var
3 gün kahvaltı yemek pişirme derdim olmayacak
iyi tarafı sadece bu
offf be yaşasın özgürlük
kendi kendime neşeleneyim bari
haklısın kız iyi tarafından bak,ama çicuğuda vitaminsiz bırakma
Herif aradi aasam anasigile gidecekmişiz oda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa
niye arayamamış,kızı olsaydı zabahtan arardı..neyse iyitarafından bak yemek yapmaktan kurtuldun zaten yorulmuştun geç gitte bari ordada yorulma fazla

çocuğa hazır cam kavanoz mama aldım acil durumlar için ondan vericem bayiliyo hazır yemeğe zatiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…