sende geç git eve. Bu kadar olmaz allah sabır versin sana
Benimdeamin canım gerçekten sabra ihtiyacım var
Canim çok haklisin ama sakin ol senin herifin ailesinde hiic akil yokmuşBizim herif bugün şehir dışına gidiyor ailesiyle.pazartesi dönecekler. O kadar düşüncesiz biri işte .. karım hamile ufak bebek var üstelik ...bencillik sadece başka bişey değil. Güçlü olmaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum.
görümcemi aradım iki gün önceden kuaförden randevu aldığımı söyledim kusura bakmayın ama yarın kuaföre gidecem dedim tamam olsun bizde akşam yemeğine geliriz eve dönünce ararsın dediler buyurun burdan yakın kurtuluşum yok yani şimdi bide akşam
yemeği çıktı başıma şaka gibi yaaaaa
Canim çok haklisin ama sakin ol senin herifin ailesinde hiic akil yokmuş
Ayyyyyyyyyy inanmiyorummmmm gerçi bizimkilerde boyle gelmeyi kafaya oydularmi hic birşey engel olamiyor maalesefff
Kesinlikle oyle yap bende artik öyle yapiyorum öncedenkirk cçeşit yemek yapardim simdi siradan evde ne piserse oevet canım ya ama bu sefer hiç özenmeyecem yemek için Allah ne verdiyse onu koyacam karşılarına ben böyle değildim ama iyi niyetimi çok hor kullandılar
Canim çok haklisin ama sakin ol senin herifin ailesinde hiic akil yokmuş
Ayyyyyyyyyy inanmiyorummmmm gerçi bizimkilerde boyle gelmeyi kafaya oydularmi hic birşey engel olamiyor maalesefff
kesinlikle oyleay hiç gulecegim yoktu kizzz sen çok yaşa emi... demek kafaya koydilarmi engel tanimiyolar
3 gün kahvaltı yemek pişirme derdim olmayacak
iyi tarafı sadece bu
offf be yaşasın özgürlük
kendi kendime neşeleneyim bari
maaşallah5 tane borulcem var 1 tanede kaynim var aslinda 6 borulce varda en kucugu oglumdan bi yas kucuk bebek yani onu saymadim
ne oluyor yaa ben heç bişey anlamadımYaa bide giderken demis bidaha gelmem diye bende huzurumu kaciracaksa gelmesinzaten dedim
BENCİLŞARLAR çok mu önemli işleri varki eşinde gidiyorBizim herif bugün şehir dışına gidiyor ailesiyle.pazartesi dönecekler. O kadar düşüncesiz biri işte .. karım hamile ufak bebek var üstelik ...bencillik sadece başka bişey değil. Güçlü olmaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum.
yuh be yuhhhh...bu heriflerin aileleri hep mi aynı mayadan olur arkadaşgörümcemi aradım iki gün önceden kuaförden randevu aldığımı söyledim kusura bakmayın ama yarın kuaföre gidecem dedim tamam olsun bizde akşam yemeğine geliriz eve dönünce ararsın dediler buyurun burdan yakın kurtuluşum yok yani şimdi bide akşam yemeği çıktı başıma şaka gibi yaaaaa
hee aynısı bizdede varCanim çok haklisin ama sakin ol senin herifin ailesinde hiic akil yokmuş
haklısın kız iyi tarafından bak,ama çicuğuda vitaminsiz bırakma3 gün kahvaltı yemek pişirme derdim olmayacak
iyi tarafı sadece bu
offf be yaşasın özgürlük
kendi kendime neşeleneyim bari
niye arayamamış,kızı olsaydı zabahtan arardı..neyse iyitarafından bak yemek yapmaktan kurtuldun zaten yorulmuştun geç gitte bari ordada yorulma fazlaHerif aradi aasam anasigile gidecekmişizoda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa
hahayttt adamın canına tak etti demekKadin gecemi yola cikiyonhelal olsun o kocaya artik aylarca kalmana izin vermiyiiiii alkisliyorum
çocuğa hazır cam kavanoz mama aldım acil durumlar için ondan vericem bayiliyo hazır yemeğe zatiii.maaşallahkız kaynoşun kaç yaşındaki bu kadar küçük bebeği var benimde 5 kaynım ve 2 börülcem var
ne oluyor yaa ben heç bişey anlamadımsiz kesin başka yerde yazıştınız ve karıştırdınız
BENCİLŞARLAR çok mu önemli işleri varki eşinde gidiyor
yuh be yuhhhh...bu heriflerin aileleri hep mi aynı mayadan olur arkadaşillaki gelecekler
hee aynısı bizdede var
haklısın kız iyi tarafından bak,ama çicuğuda vitaminsiz bırakma
niye arayamamış,kızı olsaydı zabahtan arardı..neyse iyitarafından bak yemek yapmaktan kurtuldun zaten yorulmuştun geç gitte bari ordada yorulma fazla
ElineSağlık canimbenimbende anama lahana sardım birde acı biber doldurdum geldim,hemen hızla ütümü yaptım,bu tarz benimi izliyom yine olay var
ne güzel işte hazırlamış git tadını çıkar zevkle yeeeHerif aradi aasam anasigile gidecekmişizoda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?