Yok canim ben kavga etmek istemiyorum..
şunu farkettimki ben tartisinca o daha çok kendini önemsiyo bişey zannediyo... hiç onemsemiyomus gibi davraniyorum son zamanlarda bakalım bunu surdurursem ise yarıycakmi....
Aslında kendi halimize biraksalar çok mutluyuz...Sen daha iyisini bilirsin canim sana en dogru ne geliyorsa onu yap dilerom Rabbim edone akıl fikir ihsan eder agzinizin tadi yerine gelir
Aslında kendi halimize biraksalar çok mutluyuz...
Ben yatmaya gider
inşallah bu gece oğlan hayırlısıyla iyi uyurda bende uyuyabilirim inşallah....
inşallah zamanında doğar sağlıklı bir şekilde. suyun azalmasının nedenini söyledimi bazen enfeksiyon oluyo kanda o da tetikler....kızlar selam.. çok özledim sizle muhabbet etmeyi ama kimsecikler yoktur bu saatte... benden son gelişmeleri vereyim size, 32 haftalık olduk çok şükür... kontroller sıklaştı, suyum az ve giderek azalıyo erken almak zorunda kalabilir dr, inş 1 ay daha dayanırız.. hala çalışıyorum ve gerçekten artık çok zorlanıyorum, hani önceden zor filan diyordum ama dahada zoru varmış... her tarafım ağrıyo çook zor geçiyo günler çoook..
siz nasılsınız? Beydağlı kuzum hamile olmadığını okudum inş.bu ay güzel haberini alırız... elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum, beni unutmayın ama sizdeee
Günaydın kizlarrrrr
4.30 da uyandikzombi gibiyim
Sağol bitanemAbboowwwww Allah yardımcın olsun canım
sanada hayırlı pazarlar niye sıkıntılisin. Ayetel kursi yi oku iyi gelirGünaydin kızlar herkese mutlu pazarlar
Ben bu sabah icimde bir sıkıntıyla uyandım hayırdır insallah
çalışıyom,çok çalışıyomBeydosssss sıkı calis kizimmmm sabahlar olmasinnnnn
Puc canim butun dualarim seninle insallah bebegin seninledir
iyi yapmışsın canım kafan dağılır birazBen geldim gezmeye gittiydik oglanla. Kızkardeşime uğradım ordan bi kahve içtik ordan da eve geldik. Oğlumun yemeğini verdik. Herif aradı acmadim.
bizde seni çok özledik,bayramda gelmedin amakızlar selam.. çok özledim sizle muhabbet etmeyi ama kimsecikler yoktur bu saatte... benden son gelişmeleri vereyim size, 32 haftalık olduk çok şükür... kontroller sıklaştı, suyum az ve giderek azalıyo erken almak zorunda kalabilir dr, inş 1 ay daha dayanırız.. hala çalışıyorum ve gerçekten artık çok zorlanıyorum, hani önceden zor filan diyordum ama dahada zoru varmış... her tarafım ağrıyo çook zor geçiyo günler çoook..
siz nasılsınız? Beydağlı kuzum hamile olmadığını okudum inş.bu ay güzel haberini alırız... elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum, beni unutmayın ama sizdeee
abowwwwwwGünaydın kizlarrrrr
4.30 da uyandikzombi gibiyim
sanada mutlu pazarlar canım,görümcenin nazarımı değdi neGünaydin kızlar herkese mutlu pazarlar
Ben bu sabah icimde bir sıkıntıyla uyandım hayırdır insallah
kız dikkat et kendine çok yoruldun bu ara bak sende benden beter herşeyi bir günde yapma meraklısısın,canına yazık hemşom yaaaYorgunluk tan geberiyom kocisime bugün erken gel carsida işimiz var demiştim geldi sağolsunsaat 5 gibi ciktik misafir odasi perdem büyüktü onu iki parca yaptırmaya verdik ordan temizlik malz satan bir yer var oraya gittik detetjan süpürge cekpas felan alinacakti onu aldik oradan market manav oğlana kırtasiye eve geldik aldiklarimi yerleştirdimcay yaptik tTV izliyok
AAbboowwwww acaydin hic birşey yok gibi konusaydinBen geldim gezmeye gittiydik oglanla. Kızkardeşime uğradım ordan bi kahve içtik ordan da eve geldik. Oğlumun yemeğini verdik. Herif aradı acmadim.
Dumosum maasallah cnm sabretsin olis iinş benimde suyum azalinca Dr almisti ama 37. Haftadaydim cnm grip oldum bir haftada suyum azaldi sagsalim kucagina alirsin insallah pasanikızlar selam.. çok özledim sizle muhabbet etmeyi ama kimsecikler yoktur bu saatte... benden son gelişmeleri vereyim size, 32 haftalık olduk çok şükür... kontroller sıklaştı, suyum az ve giderek azalıyo erken almak zorunda kalabilir dr, inş 1 ay daha dayanırız.. hala çalışıyorum ve gerçekten artık çok zorlanıyorum, hani önceden zor filan diyordum ama dahada zoru varmış... her tarafım ağrıyo çook zor geçiyo günler çoook..
Günaydın kizlarrrrr
4.30 da uyandikzombi gibiyim [/QUOTE
Offfff bu miraca da nolduysa bütün gece virvir uyutmadi bizi poffffff
kız dikkat et kendine çok yoruldun bu ara bak sende benden beter herşeyi bir günde yapma meraklısısın,canına yazık hemşom yaaa[/QUETE]
Beydossss isi bitirdim cok sukur yagmur yagiyor iki gundur neyseki hali kilim kuruduydu darisi basiniza mis olduk evin boyle bir temizlige ihtiyaci vardi canim ince detayli 5 gunde zor bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?