Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Domestostan zehirlendimmi ne WC banyo ebeveyn pofffff bir mutfak kaldi onu bugün ellemicem çünkü balkon var onu halledecem

Kız nereye gitti ki bunlar çok mu önemli işleri vardı. .
evi supurdum sildim toz aldım tuvaletleri yikadim balkonu merdiven dairesini yikadim şimdi oturdum yorgunluk kahve si içiyorum

oh sihhatler olsun saracim kız gorumcene hazırlık yapmış oldun..akşam kocisin peşinde dolanir artık. .
Pucca inşallah hamissindir....

beydos senin bat ne zaman kuzum?
27 ekim canım. .

Oldum bittimmmm yatak odasi ve miracin odasida bitti pert oldum cam sildim hava bozdu kesin yağar cam sildim ya yagmasa hatrim kalir
ay bende ne zaman cam silsem yağmur yağar isterse temmuz olsun. .ne guzel işinin çoğu bitti ellerine sağlık canim..

Domestostan zehirlendimmi ne WC banyo ebeveyn pofffff bir mutfak kaldi onu bugün ellemicem çünkü balkon var onu halledecem
En zoru mutfak bence ..balkonu da bitir dinlen biaz mutfağı da sonra yaparsın. .
domestos kullanmicaktin haniO namisizda iyi temizliyor dimi
Daha yemek yrmedim bir hazırlayanolsa cay demlese kaave yapsa
gel kız bende kahve içiyorum

Saol cnm mutfak dolaplarim temiz o yuzden zor olmsz zaaar heee eyi temizliyi evde vardi bitsin bir daha almam

Sevoss çayı demledim gel hadi. .derinede sut iciririkYağmur da başladı ohh çay ne güzel olur

PUCCA ne yaptın canım test yaptırmadınmı,çok merak ediyorum ALLAH ım inşaallah bebeğin seninledir

Pucca inşallah hamissindir....

beydos senin bat ne zaman kuzum?
Puc bende çok merak ettim ne yaptin cnm

saolun kızlarr inşallah bebişim benimledir
2gün önce idrar testi yaptım negatifti
kan tahlilini salı yaptırıcam eğer regli olmassam burada heryerde yapmıyolar günleri var kan tahlilinin o yüzden mecbur beklicem bugün 13. günüm karnım belim hep ağrıyor gece heyecandan uyanıyorum uyuyamıyorum rabbim bu sefer nasip eder inşallahh allahım hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda
ewde iş dolu hiç bir iş yapmıyorum pazartesi iş başı ew yine böyle kalıcak napiim bebişim gelsinde işler illaki yapılacak nescafe yaptım gelin beraber içelim canlarımm

ohh güle güle kullan canım saçlarını
sende tüpe başlıcaksın sanırım inşallah son tedawin olur da bebişini alırsın kucağına

BeYdos
27 ekim se bat
Senin bugünden itibaren 10 gün iyi çalışma lazım önümüzdeki 2 3 gün içinde herhangi bi gün yumurtlarsin.

slm kızlaarr
benim evi bu kez b.k götürmüyor.
bu kez resmen b.kun kendisi olmuş

derincim bu msjını daha önce okudum lakin cvp yazamadım
şimdide düşündüm cvp yazsammı yazmasammı
çünkü muhtemelen üzüntün hafiflemiştir ve ben tekrar olayı aklına getirmek istemem
tam olarak mevzuyuda bilmiyorum ama şunu biliyorumki bu erkeklerin hepsinin hammaddesi tomruk(oğlişler hariç)
ne kadar yontmaya çalışsakta özlerinin ne olduğunu asla unutmuyorlar
sen ne kadar fedakarlık yapsanda boşa, en yakının kocan bile kıymetini bilmiyor...
örnek koca olarak kendi kocasını gösteren sevinç karısına inanma
kimbilir onun kocası neler ediyo da sevinç karısı hayalindeki kocayı bize anlatıyor burda
üzülme desekte üzülecekin takma kafaya desekte takacaksın
ama ben öğrendimki önce kendini düşüneceksin, sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez

ne tuhaf insanlar var ya anlayış sıfır

ayol kimseciklerde gelmemiş.

ben bu gece gidiyorum
nişan işi kasıma kalcak gibi
herifin psikolojik baskısı yedi bitirdi beni.
15-20gunluğune eve gideceğim.
nişana geri gelirim inşallah
ay bu msjı tuvalette yazmıştım
şimdi görünce komiğime gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…