Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok canim ben kavga etmek istemiyorum..
şunu farkettimki ben tartisinca o daha çok kendini önemsiyo bişey zannediyo... hiç onemsemiyomus gibi davraniyorum son zamanlarda bakalım bunu surdurursem ise yarıycakmi....
aslında en büyük ceza kişiyi görmezden gelmek
hakkaten çok dokunyo bee
düşüsene sana birinin yoksun ve önemsizsin gibi davrandığını
Günaydın kizlarrrrr

4.30 da uyandik zombi gibiyim
offffff deme bee

başakkk kaynoşla börülce hoşgedine geldilermi
yok cnm gelmediler
kaynoşun kesin yoğun işleri var, zaten zırt prt gelmeye meraklı, çoktan gelmiş olması lzımı, hattta biz gelmeden gelip otururdu
börülceyide eşşek kovalasın gelmesini hiç istemem
eşşek napcksa onu
Basakkkk hanim basak hanimmmm. Ben kocami ornek koca ilan etmedim sadece gerçeği soyliyom sen ornek sectin zaaar bizimde çok tantanalarimiz olmuştur 5. Seneyi devirince hersey oturuyor yerli yerine
benim gözümde örnek koca diye bişi yok cnmmmm
5. seneden sonr erkekler robotlaşıyor demek
gel osman git osmanpehh
hıı hıııı
hemen gelmiştir

Domestostan zehirlendimmi ne WC banyo ebeveyn pofffff bir mutfak kaldi onu bugün ellemicem çünkü balkon var onu halledecem
beydoşun dediği gibi o namısız da iyi temizliyo ama
geçenlerde annemlerin wcyi yıkarken wcde dar alanda kimyasala aşırı maruz kaldım
boğazım rahatszlandı
ayrıca her nefesimde domestos kokusu benle geliyordu
balkona çıktım hava almak için buram buram domestos kokuyordu şehir
çok tehlikeli çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Oldum bittimmmm yatak odasi ve miracin odasida bitti pert oldum cam sildim hava bozdu kesin yağar cam sildim ya yagmasa hatrim kalir
yağarsa yağsın bulutların deliklerini kapatamazsın ki
pisliği gitti ya yeter
yağmurun suyu o kadar kirletmez leke yapar

of büyüksürprizi kaybetmiiş vallahi
bilse yaptığna çok pişman olrdu

evet cnm aslında uaç biletinde de çok bi fark olmuyo. hatta olursa olsun 1 saatlik yol için değer o parayı vermeye.
lakin uçaka binip inmek çok teerruatlı
hadi bierken tanıdıkların yardımcı olabliyor ama inince tanıdıkların alana giremiyo
valizler bi bantta gelior
gözün orda olcak valizini kaçırırsan kayıp eşyaların yanına gidiyor
ayrca bebek arabasını başka bi kapıdan geliyor
kucağımda çocukla bu teferruatlarla uğraşamayacığım için uçakla gidip gelemiyorum cnm
------
bizde çok tatlı çocuklardık
bişşeylerim eksik olurdu bazen

iyice kudurdular vallahi

pucco cnm
inşallah kese içinde bebekte görünür
haberlerini bekliyoruz merakla.

Slm kizlar ben buaralar yine buruk gunlrr geciyorum yasam enerjim dustu yine idare ediyorum pkuyorum yazas bile gelmiyor burlardayim ama merak etmeyin babama cay icmeye diye gittik 2 gundur ordaydik dun gece döndük basak evine kavusmussun gozunaydin canim

ayy 6buçukta hortladık bugun
poff
Herzamanki halimiz
Cnm gececek bu gunler gel yaz rahatlarsin

evi topladimyataklari kapattim bulasik mak calistirdim cam. Mak calistirdim mirroyu doyurdum altini temizledim bende kaavaltimi yaptim MELEK i izliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…