Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

afiyet olsn cnm
ben yemeğimi yeni yedim
ama akşam acıkırım
gelirim o zaman hepsini yeme
Başak kız face de resmini gördüm sen ne olmuşsun öyle bir deri bir kemik o sendin dimii krem rengi pantolon siyah kazakli olan ? Gördüm şok oldum

Mutfak dolaplarimida sildim tek camlar kaldi ama 2 gundur yagiyor yagmur olayi bitsin bi elden geciricem bi o kaldi aklimdaki ince isler bitti rahatladim dolap ve cekmece iclerine yerlestirmek icin koku yapacagim alisverise cikmam lazim her yerde bulunmuyor orkide kokulu sabun alip rendeleyecegim tulun icine koyup agizlarinibaglayacagim boylece kiyafetlerim ve dolaplarimin ocleri acinca surekli kokacak mis gibi genelde lavanta kullanirlar ama ben lavanta kokusunu sevmeme ragmen babamin evle ozdesmis kafamda onlarin dolaplarda lavanta var bide kendide surekli lavantali kolonya kullaniyor o yuzden kendi evime farkli bir koku ariyorum orkide hosuma gitti

Doğru valla sen iyi olacanki çocuğa bakabilesin katiliyom
kardeşinin olnası ne guzel
ona bırakıp duşa girebiliyosun
ohhh
tek çocuk olsaydı nerdee
Ayyy evet yaa hakanda WC gidemiyodum
Peynirli börek yaptım isteyen buyursun gelsin...
Ohhh ellerine sSaglik cnm
Kuzum ellerine saglik sen gebesin yapmasanda olur

Doğru valla sen iyi olacanki çocuğa bakabilesin katiliyom

Ayyy evet yaa hakanda WC gidemiyodum

Ohhh ellerine sSaglik cnm

Kuzum ellerine saglik sen gebesin yapmasanda olur
Aynen bende öyle aliş birakmiyoki tuvalete gidim o derece yaniiiii düşün.. neyse sende aynı durumlardan geçmişin rahatladım.. bazen düşünüyom bizim çocuk mu sadece böyle diye.. hiç bi is yapamıyor doğru düzgün.. Mutfak dolaplarimi geçen duzeltmistim şimdi yine dağınık. Mutfağa girince bizimkinın ilk işi tava tencereleri çıkarmak

Başak bak iyi ki ikinciyi yapmamisin az kalsın gazima gelip yapiyodun son anda aklın başına gelmişti...

Kıskanma ne olur çalış seninde olur...
hee doğru
[QUcirbadydagli, post: 37285968, member: 306680"]SEVİNÇÇÇ işin bitmiş ayy kıskandım walla, oh ne güzel kendini ne kadar hafiflemiş hissediyorsundur şimdi darısı bana olsunnn..
ellerine sağlık hamaratŞAR
ccatla patla darisi basina canim

İyiyim giiii olisin sebze corbasini yaparken aksamin yemeginide yapayim dedim
Kabak musakka
Pirinc pilo
Mercos corbasi [/QUOTE]
heee çatladımzaar bizde yaparık o zamanda senin evin kirlenir
mönü güzel eline sağlıkbende mercimek çırbasıynan,acebek yapıyom
sevinç, beydağlı,derin sağolun kızlarrr inş. birkaç hafta daha bekler bebişim... beydağlı bayramda rizeye gittim, kısa bi tatildi zaten hiç fırsatım olmadı kuzum nete girmeye
inşaallah beklicek olişin canım bidenem
ay ne şanslısın tv de gördüm bayıldım rizeye
kızlar bugün tedaviye başladık Allahım bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah
inşaallah saracım inşaallhhhhhhhhhhhh..heyırlı ve uğurlu olsun tedavin RABBİM yüzünüzü güldürsün innnşallahhhh
Bulasik mak. Yerleştirdim yenileri dizdim hakanin ödevi bitti ihlamur iciyom miraç uyansin abisine teslim edip duş alaçam ve pirinç pilo yapacam
banada yap bir ıhlamur,,ya benim midem acayip yanıyor ağzıma kadar acı bir su çıkıyor ..belki bir şey vardır diye korkumdan ilaçta içemiyom ne biçim bişey bu ya bir lokma yesem zehir oluyor
Peynirli börek yaptım isteyen buyursun gelsin...
geliyom ben çok sewerim
Başak kız face de resmini gördüm sen ne olmuşsun öyle bir deri bir kemik o sendin dimii krem rengi pantolon siyah kazakli olan ? Gördüm şok oldum
ZARGANA gibimi
ooo bizim hatunlar hep hamaratlaştı sende sevinç gibi işleri bitirdin desene ellerine sağlık canımm
Bu benim tarz da gizemi çok beğeniyorum
Çok güzel bence
bencedeeeee
dustan ciktim benim gibi rapor verende yok ha
he walla ,sıhhatler olsun bebişim

Derosss kiz hakandayken neler çektim tam uyuturdum derin uykuda mutfağakisardim yyemeğe girisirdim zinkkk uyanirdi her isim yarim kalirdi bir is yapamiyom diye oturur ziril ziril aglardim emmedi bide beni rezil ettiydi

şu anda herkess yemek yiyordur heralde

acaba bu ay hamile kalmışmıyımdırki,kalacağımmıdırki

herifin attıkları tutmuşmudurki

dustan ciktim benim gibi rapor verende yok ha
walla takdir ediyorum seni hayatım. Sende olmasan halimiz yaman..

Derosss kiz hakandayken neler çektim tam uyuturdum derin uykuda mutfağakisardim yyemeğe girisirdim zinkkk uyanirdi her isim yarim kalirdi bir is yapamiyom diye oturur ziril ziril aglardim emmedi bide beni rezil ettiydi
canim yaaa aynı beni anlatmissin... inanirmisin hiç bişey pisiremuyor um bazen oğlan yüzünden...duş a bile girmemLe çıkmam bir oluyo

Derossss sana katiliyorum basak ayni safinaza benzrmis
evet öyle olmuş.. ama ben zayıf olmayı herzaman istemisimdir..

şu anda herkess yemek yiyordur heralde

acaba bu ay hamile kalmışmıyımdırki,kalacağımmıdırki

herifin attıkları tutmuşmudurki
canim daha bat ına var sen çalış hakkini ver gerisi Allaha kalmış... ama çok istiyorum biran önce hamile kal ve sağlıkla kucağına al... uykusuz gecelere gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…