hee olmazeee ilk günkü gibi olmaz bebişim kabul et
batıma var ama yine başladım sabırsızlanmaya,bugün kasıklarımda sncı var yeni yımırtlıyom heralde...ne dersincanim daha bat ına var sen çalış hakkini ver gerisi Allaha kalmış... ama çok istiyorum biran önce hamile kal ve sağlıkla kucağına al... uykusuz gecelere gel...
eline sağlık canım ALLAH kabul etsin yardımınızıdaKızlar eski eşyaları ayikladim
Yardım yerlerine gidecek
Evi supurdum
Herif isden geldi
O dedi çok yoruldun ben supururum dedi gerisini o halletti...
Bende uzanıyom şimdi
Yorulmusum
Eşyaları ayiklamak beni yordu... ama bayagi yer açıldı dolapda...
Ohhhh missKızlar eski eşyaları ayikladim
Yardım yerlerine gidecek
Evi supurdum
Herif isden geldi
O dedi çok yoruldun ben supururum dedi gerisini o halletti...
Bende uzanıyom şimdi
Yorulmusum
Eşyaları ayiklamak beni yordu... ama bayagi yer açıldı dolapda...
[/QUOTE]hee olmazsiz evi serene kadar ben ikinci temizlige gecerim
heee iyi gelir ye bebis gelecrk insallah bu ay
gelecek="beydagli, post: 37295153, member: 306680"]leplepi yiyom belki mideme iyi gelir,hem sarı aldım hemi beyaz[/QUOTE
batıma var ama yine başladım sabırsızlanmaya,bugün kasıklarımda sncı var yeni yımırtlıyom heralde...ne dersinuykusuz geceler haricinde bende istiyorum,ben uykusuz kalınca hasta olurum kız
eline sağlık canım ALLAH kabul etsin yardımınızıda
ne o kociş yağmı yapıyor yoksa
yaaa şu uykusuzluk olmayaydı eyiydi.....İyi degerlendirr bu günleriuukusuzluga alisamasam ben alisamazdim bir gun gec yatsam midem bulanirdi
Simdi saolsunlar zombi gibiyim
Beydoooossss seller gidiyi su andaaasuratını mıncırdığım,hamaratsın sen yaparsın
inşaallah kız
Muhtemelen yumurtluyosun.. bugünü kenara yaz 14 gün sonra bat olursa bilki günü tutturmusun. Akıntıda varmı hafif takip et canim benim.batıma var ama yine başladım sabırsızlanmaya,bugün kasıklarımda sncı var yeni yımırtlıyom heralde...ne dersinuykusuz geceler haricinde bende istiyorum,ben uykusuz kalınca hasta olurum kız
eline sağlık canım ALLAH kabul etsin yardımınızıda
ne o kociş yağmı yapıyor yoksa
yaaa şu uykusuzluk olmayaydı eyiydi.....
gerçkmi kızz,walla adan böön günlük güneşlikti..bir cam sildin selleri getirdin sevoşBeydoooossss seller gidiyi su andaaa
Kiz dua et yardim ediyi ya BASAKin herifi gibi yardımda etmese Allah muhafazaMuhtemelen yumurtluyosun.. bugünü kenara yaz 14 gün sonra bat olursa bilki günü tutturmusun. Akıntıda varmı hafif takip et canim benim.
Bende hasta olurum diyodum Allahtan herif yardım ediyiii sadece o yönünü seviyom şuanda ...
Zannetmiyorum bazen ediyo yardım zatii
Nasıl yapıyon kızBenim büyük oğlan künefe hastasi evin karsisina kunefeci acildi 3 kişilik künefe 18 TLoglan hergun yemek istiyi herife dedim iflas bayragi cekmeden git kadayifla tuzsuz peynir al biz daha guzelini yaparik
iyi iyi etsin tabii zaten iki canlısın...Muhtemelen yumurtluyosun.. bugünü kenara yaz 14 gün sonra bat olursa bilki günü tutturmusun. Akıntıda varmı hafif takip et canim benim.
Bende hasta olurum diyodum Allahtan herif yardım ediyiii sadece o yönünü seviyom şuanda ...
Zannetmiyorum bazen ediyo yardım zatii
Heeee beydosssss agust silsrm yine yagaroda tuzu biberi
gerçkmi kızz,walla adan böön günlük güneşlikti..bir cam sildin selleri getirdin sevoş
kız sevinç ne zaman yazmı bu mesacı ben göremiyomNasıl yapıyon kız
Kunefeyi hiç beceremem herhal
Bi de fırınım çok iyi değil tam pisirmiyi bazı şeyleri
Kurabiye poğaça güzel pisiriyi
ay doğru walla,benimki deçicuk olunca yardım eder inşaallah..Kiz dua et yardim ediyi ya BASAKin herifi gibi yardımda etmese Allah muhafaza
bakalım benimki kaç gün dayanacakOffff KK da gazi yazarken oradan oraya atliyo sinir oldum
Beydos benim herifde göbekli marul oldu özellikle sigarayi birakinca adam yemeği seviyi sporada yazildi bir ay zor dayandi
Bende dogum kilolarimi veremedimemzirdigim icin hec bise yapamiyim adette olmadim 7 ay olacak herif bogszindan kesersen bogazini keserim oglani sutten etme diyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?