Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar eski eşyaları ayikladim
Yardım yerlerine gidecek
Evi supurdum
Herif isden geldi
O dedi çok yoruldun ben supururum dedi gerisini o halletti...
Bende uzanıyom şimdi
Yorulmusum
Eşyaları ayiklamak beni yordu... ama bayagi yer açıldı dolapda...

eee ilk günkü gibi olmaz bebişim kabul et

hee olmaz siz evi serene kadar ben ikinci temizlige gecerim

heee iyi gelir ye bebis gelecrk insallah bu ay

gelecek="beydagli, post: 37295153, member: 306680"]leplepi yiyom belki mideme iyi gelir,hem sarı aldım hemi beyaz[/QUOTE[/QUOTE]

canim daha bat ına var sen çalış hakkini ver gerisi Allaha kalmış... ama çok istiyorum biran önce hamile kal ve sağlıkla kucağına al... uykusuz gecelere gel...
batıma var ama yine başladım sabırsızlanmaya,bugün kasıklarımda sncı var yeni yımırtlıyom heralde...ne dersin uykusuz geceler haricinde bende istiyorum,ben uykusuz kalınca hasta olurum kız
eline sağlık canım ALLAH kabul etsin yardımınızıda
ne o kociş yağmı yapıyor yoksa

Ohhhh miss bende bağa köye gonderiyom

hee olmaz siz evi serene kadar ben ikinci temizlige gecerim

heee iyi gelir ye bebis gelecrk insallah bu ay

gelecek="beydagli, post: 37295153, member: 306680"]leplepi yiyom belki mideme iyi gelir,hem sarı aldım hemi beyaz[/QUOTE
[/QUOTE]
suratını mıncırdığım,hamaratsın sen yaparsın

inşaallah kız

İyi degerlendirr bu günleri uukusuzluga alisamasam ben alisamazdim bir gun gec yatsam midem bulanirdi
Simdi saolsunlar zombi gibiyim

suratını mıncırdığım,hamaratsın sen yaparsın

inşaallah kız [/QUOTE]
Beydoooossss seller gidiyi su andaaa

Benim büyük oğlan künefe hastasi evin karsisina kunefeci acildi 3 kişilik künefe 18 TL oglan hergun yemek istiyi herife dedim iflas bayragi cekmeden git kadayifla tuzsuz peynir al biz daha guzelini yaparik

Muhtemelen yumurtluyosun.. bugünü kenara yaz 14 gün sonra bat olursa bilki günü tutturmusun. Akıntıda varmı hafif takip et canim benim.

Bende hasta olurum diyodum Allahtan herif yardım ediyiii sadece o yönünü seviyom şuanda ...

Zannetmiyorum bazen ediyo yardım zatii

kocacım çok kilo aldı bu ara adamın kafasının etini yidim söylenmekten,oda spora yazılmış bugün ilk günü daha gelmedi..bakalım kaç gün dayanacak göbekli marul
iyi oldu ama biraz boğazına hakim olsaydı benim biraz göbeğim çıksa hemen uyarır beni

Kiz dua et yardim ediyi ya BASAKin herifi gibi yardımda etmese Allah muhafaza

Benim büyük oğlan künefe hastasi evin karsisina kunefeci acildi 3 kişilik künefe 18 TL oglan hergun yemek istiyi herife dedim iflas bayragi cekmeden git kadayifla tuzsuz peynir al biz daha guzelini yaparik
Nasıl yapıyon kız
Kunefeyi hiç beceremem herhal
Bi de fırınım çok iyi değil tam pisirmiyi bazı şeyleri
Kurabiye poğaça güzel pisiriyi

iyi iyi etsin tabii zaten iki canlısın...
ewet az bir akıntım var ama az..
oda tuzu biberi

gerçkmi kızz,walla adan böön günlük güneşlikti..bir cam sildin selleri getirdin sevoş
Heeee beydosssss agust silsrm yine yagar[/QUOTE]

aynen bendee....

Offff KK da gazi yazarken oradan oraya atliyo sinir oldum

Beydos benim herifde göbekli marul oldu özellikle sigarayi birakinca adam yemeği seviyi sporada yazildi bir ay zor dayandi

Bende dogum kilolarimi veremedim emzirdigim icin hec bise yapamiyim adette olmadim 7 ay olacak herif bogszindan kesersen bogazini keserim oglani sutten etme diyi

Nasıl yapıyon kız
Kunefeyi hiç beceremem herhal
Bi de fırınım çok iyi değil tam pisirmiyi bazı şeyleri
Kurabiye poğaça güzel pisiriyi
kız sevinç ne zaman yazmı bu mesacı ben göremiyom
ben künefe sewmem..ama bildiğim kadarıyla künefe ocakta pişiyordu galiba..
Kiz dua et yardim ediyi ya BASAKin herifi gibi yardımda etmese Allah muhafaza
ay doğru walla,benimki deçicuk olunca yardım eder inşaallah..

bakalım benimki kaç gün dayanacakbenimkide yemeği çok seviyor ama kim sevmezki yemeyi biraz dikkat etsinler sadece görüntü için değil sağlık içinde önemli..

iyi laf etmiş kocişincanım senin geçerli bir sebebin var sütten kesince verirsin sen...sen adet olmadınmı daha gerçi çoğu kadın sütten kesene kadar adet görmezmiş ve korunmazlarmışta..sen korunuyormusun..

Deros çok guldum künefe ocagin üstünde pisiyi zaten alto pişince ters yüz yapıyorsun diğer tarafida pisiyi
Bak simdi kadayifi buzlukta dondurup kiriyorum biraz eritilmis tereyagi veya margarinle ovaliyorum ikiye boluyorum tepsinin icini yagliyorum burazda pekmez suruyorum kadayifi yayip basiyorum rendelenmis peyniri dosuyorum geri kalan kadayifi yayiyorum iyice bastirip ocakta cevire cevire pisiriyorum alti pisince ters yuz yapip diger tarafinida pisir 3 bardak su iki bardak sekerden ssrbet yap ikiside sicakken dok 5 dk bekle ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…