Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kalkıp bir çay koyayım,karadayı başlar birazdan...yemek yemedim midemden dolayı, çaydamı kötü etkiliyor acep...
birazdan kocişim pert bir şekilde geliriçim sızlıyor yinede işten çıkıp yorgun argın spora gidecek,bugün ewdede spor varbu lafların için utanıp başını öne eğeceksin diyor,bende niye utanayım gurulanır zevkle bakarım sana dedim

Ayyyy beydossss korunuyom bacim Dr dut korumazzz haaaa dediydi 7 aydir adet olmadim balon gibiyim resmen
ewet ya adet olmayınca şişkinlik oluyor,kız benim bildiğim çok kişi var emzirirken süt koruyor diyen ve hiç korunmayan...siz nasıl korunuyonuz...

ayyy karadayı ya sinir oldum haa
annesinin olmesi neyse de küççük çocuğu öldürmeselerdi eyydi bence
yazıkkkk

karadayi basladi kizzz cayi acik ic herifi yorma spor mpor bu zamanimi buldun performansdan dusrrse gorursun
ewet ya adet olmayınca şişkinlik oluyor,kız benim bildiğim çok kişi var emzirirken süt koruyor diyen ve hiç
korunmayan...siz nasıl korunuyonuz...[/
QUOTE]

Benimde cok

yaaa şu uykusuzluk olmayaydı eyiydi.....
Malesef oluyooo canim
aman hasta olmasinlarda en tirstigim şey bu
iyi yapmışsın şikayetçi olmak lazım bazen.. biz kilo alsak hemen söylüyorlar wallaa.. benim herif çok tıkkat ediyi kendine

Kiz dua et yardim ediyi ya BASAKin herifi gibi yardımda etmese Allah muhafaza
amanin yok çok şükür ama ben hamisim o yüzden ediyo daha çok belkide basos sende hamiş ol sana da kocan yardım etsin

iyi iyi etsin tabii zaten iki canlısın...
ewet az bir akıntım var ama az..

Heeee beydosssss agust silsrm yine yagar

yumurtluyon

Süt den kesme sevinç inan çok zor mama vermek. Hazırlamak falan daha yorucu... biraz daha tadını çıkar. Kilo eninde sonunda verilir..
kız sevinç ne zaman yazmı bu mesacı ben göremiyom
ben künefe sewmem..ama bildiğim kadarıyla künefe ocakta pişiyordu galiba..

ay doğru walla,benimki deçicuk olunca yardım eder inşaallah..
seninki yardım eder o potansiyel var çünkü sen eli masalisin... eli masalı olmak lazim

buarada evet doğru künefe ocakta pisiyidi... ne bilim hiç yapmadim yapanada çevremde rastlamadim

Heee heee anladık ocakta pisiyii
Gönderde yiyek bak avucumu yaliyom
Ayyyy beydossss korunuyom bacim Dr dut korumazzz haaaa dediydi 7 aydir adet olmadim balon gibiyim resmen
Hamis kal ne olacakki eninde sonunda yapacan 3. Yu. Bırak o da bu hangamede doğar buyur
aynen yaaa az kalsın b.ku yicektim
ama ciddi ciddi düşünmeye başlamştım he
iyiki caymisin ben walla kendime delimiyim gerçektende diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…