Miraç Efendi'ye ayrı yemek yapma pişirdigin yemeklerin suyundan ver nasılsa bütün vitamin suyunda sonrada Patatesi falan yemeğin tanelerini ezer verirsin. Bizimki hala pure yiyor blendir dan ezip gecirmem lazım herseferinde. Anne sütü en kolay dönem. Inşallah sütun bol bol olur hep
Nasil olsa is güç yokOğlan uyudu
ben öğle uykusuna yatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kactin sandimNe oldu giiii
Hee noldukiaynen ya çok doğru Bi söz
ben ona geçiiim tekrar
hayatın felsefesi olabilecek Bi söz
çam. Mak. Ve bul. Mak. Aynı andamı çalıştırıyorsun.
Kuzum dualarimiz seninle hbr ver mutlaka birsey olursa dua ederiz sabretsin kuzucuksevinç, beydağlı,derin sağolun kızlarrr inş. birkaç hafta daha bekler bebişim... beydağlı bayramda rizeye gittim, kısa bi tatildi zaten hiç fırsatım olmadı kuzum nete girmeye
Miraci zor uyuttum bir yandan hakanin odevine yardimci oluyorum camasir katliyorum offffff
Aminnnnn aminnnn insallah canimkızlar bugün tedaviye başladık Allahım bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah
annelik zor bi okadarda güzel değilmi sevinçcim
kapı ve camlar dışında heryeri sildim süpürdüm, dezenfekte ettim.Nasil olsa is güç yokev temiz yemek hazir
Hayırlı olsun canim benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınkızlar bugün tedaviye başladık Allahım bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah
kardeşinin olnası ne guzelMiraç uyuyorken git dusunu al diyenleri duyar gibiyim ama uykudan bazen aglayarak uyaniyor hakan telaslanir uyanik olsa yuritece koyarim birlikte oynarlar
Aynen nerdeeeeekardeşinin olnası ne guzel
ona bırakıp duşa girebiliyosun
ohhh
tek çocuk olsaydı nerdee
amin amin inşallahkızlar bugün tedaviye başladık Allahım bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah
afiyet olsn cnmPeynirli börek yaptım isteyen buyursun gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?