en azından eltin yokbu bile avantaj.... elti dusmanligida beter oliyiii...
ağlama kuzum. Ben gelip yapım utunu
Ya da dur jet sevinçe soyliyelim iki dakkada halleder o.. basaka söyleyelim diyecektim ama onun evi b.k goturuyomus onun kendine hayri yok..
aa neden hayrım yokmuş kendime ayol
şımarık tosbik
yatmadan iyikidw bakmışım topikte ne var ne yok diye
ardımdan konuşulmadığı Bi gün yok.
evimi temzledim dezenfekte ettim
mis gibi oturuyoruz
yarın herifşn doğum gunu
kendi elcağızımla pasta yapiim diyorum ama markete gidip bişiler almam gerek pofffffff
Amin cnm insallah
Abboowwwww utude zor hamileyken oturdugum yerde yapardim
Ayyyy sana rahat huzur yokmu yaaa iyiki calisiyon yoksa gelip yerleşecekleri Allah muhafaza
Günaydın kızlar benim pazar günü kahverengi bişiler gelmeye başladı çok tuhaf çamur gibi kan da değil kırmızılık yok hala az az geliyo moralim bozuldu yıkıldım yine dün işbaşında zaman geçti toparlandim biraz karnim kasiklarim goguslerim hep şiş cok rahatsizlik veriyolar bugün herseye rağmen gidip kan testi yaptırıcam yinede olmadığını bilsem bile
Günaydın kızlar benim pazar günü kahverengi bişiler gelmeye başladı çok tuhaf çamur gibi kan da değil kırmızılık yok hala az az geliyo moralim bozuldu yıkıldım yine dün işbaşında zaman geçti toparlandim biraz karnim kasiklarim goguslerim hep şiş cok rahatsizlik veriyolar bugün herseye rağmen gidip kan testi yaptırıcam yinede olmadığını bilsem bile
Saracim kekin ilaci olsa basina sürer bende tek gelinim maalesef iyi niyetimi benimde kullanırlar geldikleri zaman saygisizlik etmem çok iyi bir şekilde agirlarim giderler kesimde anasigil bize gelecek olsun napacagini sasirir onun hatrina katlaniyorum oda benim ailemin hatirini sayar saolsun
abowww ben herşeyi unutmuşum çocuk yapmaya,yapmayaKizzz spordan sonra duş alir carpismadan önce özelliklesicak dduş olmaz erkekeeeeee
yok kız heiç eli maşalı değilim,belki biraz kocama olabilirimMalesef oluyooo canim
aman hasta olmasinlarda en tirstigim şey bu
iyi yapmışsın şikayetçi olmak lazım bazen.. biz kilo alsak hemen söylüyorlar wallaa.. benim herif çok tıkkat ediyi kendine
amaninyok çok şükür ama ben hamisim o yüzden ediyo daha çok belkide basos sende hamiş ol sana da kocan yardım etsin
yumurtluyon
Süt den kesme sevinç inan çok zor mama vermek. Hazırlamak falan daha yorucu... biraz daha tadını çıkar. Kilo eninde sonunda verilir..
seninki yardım eder o potansiyel var çünkü sen eli masalisin... eli masalı olmak lazim
buarada evet doğru künefe ocakta pisiyidi... ne bilim hiç yapmadim yapanada çevremde rastlamadim
Heee heee anladık ocakta pisiyii
Gönderde yiyek bak avucumu yaliyom
Hamis kal ne olacakki eninde sonunda yapacan 3. Yu. Bırak o da bu hangamede doğar buyur
iyiki caymisinben walla kendime delimiyim gerçektende diye soruyorum.
Çoktan gitti hatun koşa koşa
sarcım senin kaynanatör tedawiye başladığınızı biliyormu,biraz az gelsinler bari bu ara,ne düşüncesizler hiç içleri sızlamıyormu sen çalışıyosun yazık yaaBurdaydim canim baktim ciktim kayfanagil burdaydi az önce gittiler başım catliyo
Evet malesef tek gelinim canim esim tek erkek evlat dört tane gorumcekim var düşman başına
iyiki doğmuş kocan,yoksa seni alamazdı sende ortada kalırdınaa neden hayrım yokmuş kendime ayol
şımarık tosbik
yatmadan iyikidw bakmışım topikte ne var ne yok diye
ardımdan konuşulmadığı Bi gün yok.
evimi temzledim dezenfekte ettim
mis gibi oturuyoruz
yarın herifşn doğum gunu
kendi elcağızımla pasta yapiim diyorum ama markete gidip bişiler almam gerek pofffffff
hahayttttttGunaydinnnnnn
Basak gozunaydin herif bana küsmüş
Bu aralar ev işiydi cocuklardi oglanin dersiydi derken çok yoruluyom konuda ihmal ettim kustu banabu gece kurtulusum yok
hemen canını sıkma pucacım,test yaptır mutlaka benimde bir hamilelik öncesi öyle olmuştu,inşaallah bebeğin seninledir canımGünaydın kızlar benim pazar günü kahverengi bişiler gelmeye başladı çok tuhaf çamur gibi kan da değil kırmızılık yok hala az az geliyo moralim bozuldu yıkıldım yine dün işbaşında zaman geçti toparlandim biraz karnim kasiklarim goguslerim hep şiş cok rahatsizlik veriyolar bugün herseye rağmen gidip kan testi yaptırıcam yinede olmadığını bilsem bile
Aynen bende verdigimin karsiligini bulanan maalesefffaynen canım bende geldilermi önlerinde arkalarında döner dururum bi dediklerini iki etmem ama aynı ilgiyi onlardan görmem en ufak bi yalışında hemen yüz çevirirler surat asarlar
benim eşimde aileme karşı çok saygılıdır sağolsun
Saolun kızlar inşallah diyelim hayırlısı neyse o olsun
Bu arada sewincim seninki rengi miktarı nasıldı
yoktum ama geldimBeydos burdasin yoksa yok
tünaydın canım aminGünaydın canlarimmm
Hayırlı bir gün olsun inşallah hepimiz için..
ben geldimKimse yok bende gidim
korkma derincim geç yürüyen çok çocuk var..Başak
Oğlan 16 aylık olacak nerdeyse yürümüyor canim...bende bazen kafama takiyorum.. inşallah bi sorun yoktur. Tutuna tutuna gidiyor, masalara çıkıyor, komidinin cekmecelerini çekip ona basıp üstüne çıkıyor.. ama yürümüyor!
Bakalım inşallah bir sorun yoktur.. 18 aylık olana kadar vaktimiz var... yoksa doktora götürecez..
Ege ne kadarlikdi yürüdüğünde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?