Sara ne yapıyon canim asagidamisin yoksa yok
Kızlar bende iki makine ütü yaptım şimdi uzanıyom
Heyy maşallah..Burdaydim canim baktim ciktim kayfanagil burdaydi az önce gittiler başım catliyo
Walla ben iki günde bir ütü çıkıyorKolay gelsin canim benimde bir sepet utum var misafirden firsat bulsam yapacamda ama yok
Heyy maşallah..
sen tek gelinmisin kuzum?
Walla ben iki günde bir ütü çıkıyor
en azından eltin yokEvet malesef tek gelinim canim esim tek erkek evlat dört tane gorumcekim var düşman başına
ağlama kuzum. Ben gelip yapım utunuUtu bendede cok cikar canim yazliklari ksldirdim kisliklari çıkardım yatin kimse olmazsa utu yapacam sinirden aglamak istiyorum
Hafta sonu hepsini birden ütüleUtu bitermi hic ben napiyim adam uniforma giyiyo hergum bi gomlek cikarip atiyo 5 gomlek var tatil yok bi sabah bi geceye gidiyor aksam bende yaptim utu yine ama yazmasam daha iyi yoksam hergun utu yaptim yazmam lazim
Haftasonu diye bisey yokki 12/24 calisiyor adam bi sabah bi gece gidiyo surekliHafta sonu hepsini birsurekliüle
aa neden hayrım yokmuş kendime ayolen azından eltin yokbu bile avantaj.... elti dusmanligida beter oliyiii...
ağlama kuzum. Ben gelip yapım utunu
Ya da dur jet sevinçe soyliyelim iki dakkada halleder o.. basaka söyleyelim diyecektim ama onun evi b.k goturuyomus onun kendine hayri yok..
benm anneannem bütün çocuklarını tam 3sene emzirmiş.Ozaman basakta korunmasin iki senedir emziriyiiii doyamadi daha safinazzz
Amin cnm insallahNe yapsın kolay iş.. inşallah Allah herkese bol bol emzirtmeyi nasip etsin
Abboowwwww utude zor hamileyken oturdugum yerde yapardimKızlar bende iki makine ütü yaptım şimdi uzanıyom
Ayyyy sana rahat huzur yokmu yaaa iyiki calisiyon yoksa gelip yerleşecekleri Allah muhafazaBurdaydim canim baktim ciktim kayfanagil burdaydi az önce gittiler başım catliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?