kankana bilem güvenmiycen şu yalan dünyada
günaydınnnn herkese....
gebe karu engin tecrübelerinle bişey sorcam sana,şimdi hani adet le gebelik belirtileri benzer ya..karıştırıyoz
şunu senden öğrencem ben adetten önce depresif olurum sende olurmuydun adetten önce,olursan hamile kaldığın ay yine depresifmiydin umarım anladın
valla ben anladım çok anlaşılır anlatmışıngebe karu engin tecrübelerinle bişey sorcam sana,şimdi hani adet le gebelik belirtileri benzer ya..karıştırıyoz
şunu senden öğrencem ben adetten önce depresif olurum sende olurmuydun adetten önce,olursan hamile kaldığın ay yine depresifmiydin umarım anladın
Sus kız sendeaaa buda ara bozmaya çalışıyo sankimmm hahahahah
bana özel yani tamam ozaman kızmıyom kuzuma seviyom kız seniiiigünaydın kuzucum sana özel günaydınlar yolluyom ben
günaydınnnn herkese....
siz de didşinyonuz mu bizim gibi.
biz erenayla kanka olmamıza rağmen çok didişiriz yani biz öyle geçiniyoz. ama siz genelde sevişiyonuz gib geldi
şok şok şok itirafa bak beeeeeeee
Oflama demek toz alıyodum heaa hanii yevmiyemmm nerede acaba
ne bilim öyle bi uyandım ki saat 3 te sanki uykumu almışım bomba gibiydim dolandım evin içinde sonra tekrar yattım dön allah dön yatakta yok uyku gelmez pijamalar üstümde ne tarafa döneceğini şaşırdı valla
günaydın serayım
kanka naber lan
günaydın çatlak kiremit
evet yine aynı oluyo sinir ateş ağrı.
bana özel yani tamam ozaman kızmıyom kuzuma seviyom kız seniiii
günaydın annelerin en güzeliiiii
ben geldim ben karacal hariç kimse beni farketmedi demekki burda yerim tamam
sağol canım.... ateş içten gelen ateş demi..
sağol canım.... ateş içten gelen ateş demi..
günaydıııııııııııııııııııııııın dünyanın en güzel hatunlarııı,en kıymetli hatunlarııııııııııııııııııııııııııııııı
sizleri seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm
sanada günaydınnnnn...
karacal da seni farketti ama neden acaba
şaka bi yana hoşgeldin bacım sen alıngansın şimdi stres yapma gel hele otur baş köşeye başak kay kız kenara yayılmışın 2,80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?