nikolay bak sana özendim midem bulanıyo şimdikk
çok özendim oldu ama ben boş boş mide bulantısını napiimmm bebişle beraber oolsunn istiyorummm
mucukkkkkkkkkkkkkkk annemmm bende seni seviyom seni görünce içime neşe doluyo iyiki burdasın. başka topiklere kaçma olur mu
tosba kıskandım demiyo da özendim diyo.nikolay bak sana özendim midem bulanıyo şimdikk
çok özendim oldu ama ben boş boş mide bulantısını napiimmm bebişle beraber oolsunn istiyorummm
ne gelirse insanın dilinden gelir unutma.
dilim, senden çektiğim zulüm!!!!!!!!
karacalla konuşuyodun ya ondan annem. sen şimdik gebesin ya onun psikolojisi var ağlama hemen.peki cevap vermedin
napalımmm umut dünyasııııııııııııııııııııııııhahahha ayy ne alemsınnn kızzzz
çok teşkür canım inş herkesin kolu boş kalmasınnnn....
kimsenin tavuğuna kışt demedikten içimdekileri dile getirdikten sonra kime ne yahuu güzeldir açık sözlü olmak
avatarı diil tabiiisu karıyı görünce nasıl icine nese doluyo anlamdım yani ne kadar migdesizsin kanka yaaa
karacalla konuşuyodun ya ondan annem. sen şimdik gebesin ya onun psikolojisi var ağlama hemen.
kocana da çok alınıyon mu bööle
inşallahh vallaha o günler bi gelsin ballandıra ballanıra antalıcam böğürmelerimiiiinş canım bi gün sende bize burda kusuyorum dersin ama hamiş olarak ALLAH büyük inş olur.
tosba kıskandım demiyo da özendim diyo.
Allah'ım türkçemiz ne güzel bir dil.kıvırabiliyoruz lafları.
bak niko cum bu karı sırf sana kıskançlığından senden önce doğurur haberin olsun
evet bazen alınıyom çok ilgi bekliyom galiba ben ama kimse beni sevmiyo kocam her gün dövüyo davaynan
valla dünden beri açık sözlülüğümden neler çektiğimi görmüşündür 35 yaş üstü hatunlarla uğraştımolum senden açık sözlü mü var burda koparırım o dilini
valla dünden beri açık sözlülüğümden neler çektiğimi görmüşündür 35 yaş üstü hatunlarla uğraştım
bu karı mı geldihatunlar napıonuz bakalım nassınız iyimisiniz ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hoşgeldin ben kaçıyom kıslaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrhatunlar napıonuz bakalım nassınız iyimisiniz ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bu smiley ler ne güzel dimi herşeyi anlatıyo.
yaşlanmış içi geçmiş onun gözü görmemiştir. alınma boşver hoşgörkız hurr dün sana laf attım hem görmedin hem ben kanka ma kahve ye gidiyom dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?