Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben geldim ben karacal hariç kimse beni farketmedi demekki burda yerim tamam
yeni annemizi unuturmuyuz aa ayıp ettin yani simdi yazım ben sana kuzumm

günaydınnn bebişim bizde seni seviyozzz partiye yetiştin valla

günaydın myhosummm nassın bakemm??

günaydın canımcım iyiyim şükür az uyku var okaaa daha iyi olcaz inş sen nasılsın?

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bizde seni seviyorum tatlış günaydınn

bende böğürmek istiyom amaaaaaaaa:120::120::120:
allah kolaylık versinn tatlım zordur biliyorum ama ben bir kere hamilelik geçirdim hiç midem bulanmadı o yüzden nasıl bir duygu çok merak ediyomm,

çok kötü bi duygu sabah kakıyosun kahvaltı hazırlamaya iki dakika sonra tuvalette kendimi buluyorum eşime bağrıyom kalllkkkk süt ocaktaaa yanmasınnnnn oda hemen kalkıyo bende malum.

oşgeldin canım sen de öylesin ben de seni seviyorum

sen yataktaki ateş mi sandın akşamdan kalmasın galiba kız hı hıı

suustt kız

çok kötü bi duygu sabah kakıyosun kahvaltı hazırlamaya iki dakika sonra tuvalette kendimi buluyorum eşime bağrıyom kalllkkkk süt ocaktaaa yanmasınnnnn oda hemen kalkıyo bende malum.

ayy allahım banada nasip et bende kusmak istiyommmm
yaşarken kötü tabiki ama o duygulara bile hasretiz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yarın sabah hastaneye gidecem benim için dua edinnn...

ayy yerımmm senı maşallahh hamışmışsınn yenı gordummm rabbım hayırlı dgumlar nasıp etsın canımmm maşallahhh

hahahah kusmak ısteyen ılk ınsansındır herhalde ona yaaa ben hıc sevmemmmmmmmmmmm :18::18:

evet yaa belki kötü bişi ama bende hep "kusuyum, halsiz oluyum, mıymıy oluyum, belim k.çım ağrısın " istiyom

nikolay bak sana özendim midem bulanıyo şimdikk
çok özendim oldu ama ben boş boş mide bulantısını napiimmm bebişle beraber oolsunn istiyorummm

çok teşkür canım inş herkesin kolu boş kalmasınnnn....

evet ama sebebim belli napıyım 6 yıl bekleyince hamile olduğumu ilan eder gibi böğüre böğüre kusmak istiyorummm...
evet yaa belki kötü bişi ama bende hep "kusuyum, halsiz oluyum, mıymıy oluyum, belim k.çım ağrısın " istiyom

yeterki hamile olalım dimii.....nazlı olmamız lazımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…