yeni annemizi unuturmuyuz aa ayıp ettin yani simdi yazım ben sana kuzummben geldim ben karacal hariç kimse beni farketmedi demekki burda yerim tamam
günaydıııııııııııııııııııııııın dünyanın en güzel hatunlarııı,en kıymetli hatunlarııııııııııııııııııııııııııııııı
sizleri seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm
günaydın myhosummm nassın bakemm??
günaydıııııııııııııııııııııııın dünyanın en güzel hatunlarııı,en kıymetli hatunlarııııııııııııııııııııııııııııııı
nassın hamişimmm kustunmu bu günde??????
ayy keşke hamiş olsamda bende kussaamm!!!!!!!!!!!!!!!!
evt sabah yine böğürdüm ama zor yaaa
ne gelirse insanın dilinden gelir unutma.açık sözlüyüm ben
ben sana onu bilare takdim edicem kankaaaaaaaa
kanka bu gün parti muhakkak geceye kalcak haaa.
bende böğürmek istiyom amaaaaaaaa:120::120::120:
allah kolaylık versinn tatlım zordur biliyorum ama ben bir kere hamilelik geçirdim hiç midem bulanmadı o yüzden nasıl bir duygu çok merak ediyomm,
mucukkkkkkkkkkkkkkk annemmm bende seni seviyom seni görünce içime neşe doluyo iyiki burdasın. başka topiklere kaçma olur museni seviyorum
oşgeldin canım sen de öylesin ben de seni seviyorumgünaydıııııııııııııııııııııııın dünyanın en güzel hatunlarııı,en kıymetli hatunlarııııııııııııııııııııııııııııııı
sen yataktaki ateş mi sandın akşamdan kalmasın galiba kız hı hıı
ben fark ettim valla hata yorumlarını okudum:101:ben geldim ben karacal hariç kimse beni farketmedi demekki burda yerim tamam
çok kötü bi duygu sabah kakıyosun kahvaltı hazırlamaya iki dakika sonra tuvalette kendimi buluyorum eşime bağrıyom kalllkkkk süt ocaktaaa yanmasınnnnn oda hemen kalkıyo bende malum.
yarın sabah hastaneye gidecem benim için dua edinnn...
ayy allahım banada nasip et bende kusmak istiyommmm
yaşarken kötü tabiki ama o duygulara bile hasretiz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet yaa belki kötü bişi ama bende hep "kusuyum, halsiz oluyum, mıymıy oluyum, belim k.çım ağrısın " istiyomayy allahım banada nasip et bende kusmak istiyommmm
yaşarken kötü tabiki ama o duygulara bile hasretiz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nikolay bak sana özendim midem bulanıyo şimdikk
çok özendim oldu ama ben boş boş mide bulantısını napiimmm bebişle beraber oolsunn istiyorummm
ben fark ettim valla hata yorumlarını okudum:101:
ayy yerımmm senı maşallahh hamışmışsınn yenı gordummm rabbım hayırlı dgumlar nasıp etsın canımmm maşallahhh
hahahah kusmak ısteyen ılk ınsansındır herhalde ona yaaa ben hıc sevmemmmmmmmmmmm :18::18:
evet ama sebebim belli napıyım 6 yıl bekleyince hamile olduğumu ilan eder gibi böğüre böğüre kusmak istiyorummm...ayy yerımmm senı maşallahh hamışmışsınn yenı gordummm rabbım hayırlı dgumlar nasıp etsın canımmm maşallahhh
hahahah kusmak ısteyen ılk ınsansındır herhalde ona yaaa ben hıc sevmemmmmmmmmmmm :18::18:
evet yaa belki kötü bişi ama bende hep "kusuyum, halsiz oluyum, mıymıy oluyum, belim k.çım ağrısın " istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?