İnsallah canim oyle herşeyi takma olacagina variyor cunkuderin_3öyle hwrseost: 37335925 .!.:Günaydın kızlar
Yok herif değil ortagimizla ilgili bi anlaşmazlık vardı ama hallolucak inşallah
Gunaydinnnn
Deros noldu kizzzzz herifmi bise yapti yine
Beydos çok haklisin kuzum bu miraci zor yaptik valla ne zaman kafadan attim o zaman olduon ay sonra
Günaydın kızlar
Yok herif değil ortagimizla ilgili bi anlaşmazlık vardı ama hallolucak inşallah
rapor veriyorum sabah kalktım yatakları topladım miraç doyurdum altını temizledim tırnaklarımı kestim şimdi kahvaltı yapacağım çamaşır atacağım mirroya çorba yapacağım
Ne güzel ise gitmeden kahvaltı yapabiliyosunuz çoğu insan zor elini yüzünü yıkar alet acele giyinir çıkar sen bir sürü is halletmissin... maşallah...
bende rapor veriyim geri kalsam olmaz
sabah kalktım duş aldım
kahvaltı hazırladım kocişimle hem kahvaltı hem güzel bir sohbet ettik
sonra eve çeki düzen verdim en acelesinden
çamaşır makinasını çalıştırdım
kahvaltı masasını topladım
giyindim makyaj yaptım işe geldim
rapor veriyorum sabah kalktım yatakları topladım miraç doyurdum altını temizledim tırnaklarımı kestim şimdi kahvaltı yapacağım çamaşır atacağım mirroya çorba yapacağım
Aynen hersey olacağına varıyor canimmİnsallah canim oyle herşeyi takma olacagina variyor cunku
Patatesli keki de ilk defa duydummm çok güzel olmasa gerek patates daha çok böreğe ve poğaça ya falan yakışıro nasıl ya merak ettim,cıvık cıvık olmadı dimi eğer öyleysede yiyemem..güzel yemek hastasıyım ben
Hayirlisi canimEvet onun telaşındayım bol bol koli bantlıyorum hayırlısıyla taşınıyorum
Heeeeiyi apmışsın..
hindi güzel oluyormu saracım ben bir kez yedim ve oda son oldu zaten,sewmedim..uzun yıllar önceydi..
sen taşınacakmıydın kız..
bana söyleyene bak miraçı yapmaya çalışırken aşamları bizi burda dikerdin işini halledip hatta çimip gelir soppete dewam ederdin ne çabık unuttunJET SEVİNÇ
Ne güzel ise gitmeden kahvaltı yapabiliyosunuz çoğu insan zor elini yüzünü yıkar alet acele giyinir çıkar sen bir sürü is halletmissin... maşallah...
Farkettim zatiiiisabah biraz erken kalkıyorum kahvaltı etmeden evden çıkmıyoruz eşimle beraber iş yerimde evime çok yakın yürüme mesafesinde onunda etkisi var evide dağınık bıraktığım çok nadirdir genelde her an misafir gelecekmiş gibi hazır olurum çünkü hiç misafirsiz kalmıyorum desem yeridir
o ay adet gelince rahim filmi cekilecektim onu bekliyordum olmuyor diye onemsemedim adete yogunlasmistimnasıl attın kafadan kız banada öğretsene
Patatesli keki de ilk defa duydummm çok güzel olmasa gerek patates daha çok böreğe ve poğaça ya falan yakışır
Heeee
Bende hatırlıyorum yatakdayim derdi hatta
bazen
Kek dediğin tatlı oluro ay adet gelince rahim filmi cekilecektim onu bekliyordum olmuyor diye onemsemedim adete yogunlasmistim
sen oyle san tuzlu kek zaten bu
Farkettim zatiiiimisafire heran hazırlıklı olmak da yorucu olmalı bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?