Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydos çokguzel bir kurabiye ttarifin var o benim İslam kek gibi bir ara yazarim
yaz tamam...ama benim öyle kekle kurabiyeyle aram pek iyi değil..senin o yazdığın ıslak keki misafire yapmıştım çok beğenmişlerdi....ben daha çok börek poğaça seviyorum tuzlu şeyler yani..

gecmis olsun canım hemen sifirlanmiyo betahcg malesef ama az kalmis bugun yarin adet olursun o zaman dahada rahatlarsin

SEVOŞ,DEROŞ,SAROŞ kızlar birbirinizin gazına gelip hamur işinin dibine vuruyorsunuz tehlikeli hareketler bunlar,bunlar size yağ,et,kol,but ,bıngıllık olarak geri döner ,demedi demeyin

Yapamadım kiz aksam isten geldim yemek yaptım evi topladim belim cok agriyo uzandim şimdi

Menümü de yazayim

Hindi göğsü hasladim kavurdum suyunada pilav yaptım domates soslu patlıcan biber kizarttim salata ve ayran yaptım dundende ispanak corbam vardi ooooh mis

Kızlar nasılsınız ne var ne yok bende bir turlu taşınamadım ama bu hafta sonu kesin e bir hafta on günde yerleşirim ve sonra sürekli burada olurum inşallah

iyi apmışsın..
hindi güzel oluyormu saracım ben bir kez yedim ve oda son oldu zaten,sewmedim..uzun yıllar önceydi..
Kızlar nasılsınız ne var ne yok bende bir turlu taşınamadım ama bu hafta sonu kesin e bir hafta on günde yerleşirim ve sonra sürekli burada olurum inşallah
sen taşınacakmıydın kız..
bana söyleyene bak miraçı yapmaya çalışırken aşamları bizi burda dikerdin işini halledip hatta çimip gelir soppete dewam ederdin ne çabık unuttunJET SEVİNÇ

Evet onun telaşındayım bol bol koli bantlıyorum hayırlısıyla taşınıyorum

Ben seviyorum canim hatta tavuk etinden daha cok seviyorum hindi etini

Gunaydinnnn
Deros noldu kizzzzz herifmi bise yapti yine

Beydos çok haklisin kuzum bu miraci zor yaptik valla ne zaman kafadan attim o zaman oldu on ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…