Canim o arada çamurun derdindeydim etrafa bakmadım kimse varmı yok mi diyehayır olsun inşallah canımm bence canının sıkıntısı bilinçaltını etkilemiş ama çamurdan çıktığına göre demekki sıkıntıların bitecek ve rahata ereceksin pantolonunu çıkarmana bişey diyemiyecem ortalık yerdemi çıkardın
Canim o arada çamurun derdindeydim etrafa bakmadım kimse varmı yok mi diye
Bende bayilirimeminim güzel olduğuna yapacam canım ben içine dereotuda eklerim çok seviyorum çünkü
Karniyarikli degilde patlicanli guzel oliyiiii biz cok seviyik heriflen degisik tatlariBize şuanda klasik yetiyor Sara'çım aslında ama sevincoya yetmiyor demekkiiiihep bi arayış içinde keki patatesli yapar makarnaya karniyarikli yapar vs vs
kahvaltı yapmaya çalışıyorum
hayırlı olsun yeni eviniz..kiramı satın mı aldınız,sen kaynoşla birlikte oturuyodun dimi,kurtuluyon ne güzelEvet onun telaşındayım bol bol koli bantlıyorum hayırlısıyla taşınıyorum
niye kız ne oldukiKızlar iyiki varsınız sizde olmasanız ben napardim.... canim sıkkın moralim bozuk
hee ortaklık meselesi benim eşimde büyük kaynımla ortak o sıkıntıları bizde sık,sık yaşarız düzelir inşaallah sıkma canınıGünaydın kızlar
Yok herif değil ortagimizla ilgili bi anlaşmazlık vardı ama hallolucak inşallah
hımm güzele benziyorPatatesli kek
Kek deyince tuzlu bu
3 yumurta
Bir su bardagi yoğurt
Bir tatli kaşigi tuz
Bir tatli seker
Biraz karabiber pul biber
İki orta boy patates
Biraz peynir
Dereotu maydonoz yeşil soğan
Hangisini seviyorsaniz
Kabartma tozu un
Üzeri için çörekotu
Hepsini karistir koyu kek hamuru kivami olacak yaglanmis tepsiye dok iyice yay üzerinecçörekotu veya susam dok 180 derecede pişir
Tepsiye ince yayacaksin çok kabarmiyor incesiguzel ooluyor
ay ben bu mesa cı aşmışsınız yerine siz AZMIŞSINIZ biz klasik yapıyoruz diye okumuşumSiz asmissiniz kuzum biz klasik yapıyoruz
Normaldir canim benim senin bugünlerde durumun aşikarhayırlı olsun yeni eviniz..kiramı satın mı aldınız,sen kaynoşla birlikte oturuyodun dimi,kurtuluyon ne güzel
niye kız ne olduki
hee ortaklık meselesi benim eşimde büyük kaynımla ortak o sıkıntıları bizde sık,sık yaşarız düzelir inşaallah sıkma canını
hımm güzele benziyor
ay ben bu mesa cı aşmışsınız yerine siz AZMIŞSINIZ biz klasik yapıyoruz diye okumuşum
kesinnnnnnnTelefonun özelliğidir bence de...
Öyle olmassa ben kesin yapardım
hayırlı olsun yeni eviniz..kiramı satın mı aldınız,sen kaynoşla birlikte oturuyodun dimi,kurtuluyon ne güzel
niye kız ne olduki
hee ortaklık meselesi benim eşimde büyük kaynımla ortak o sıkıntıları bizde sık,sık yaşarız düzelir inşaallah sıkma canını
hımm güzele benziyor
ay ben bu mesa cı aşmışsınız yerine siz AZMIŞSINIZ biz klasik yapıyoruz diye okumuşum
sağlık ocağına gitttim,ordan dönüşte pazara geçip balık aldım onu temizledim bugün yapmayacağım için buzluğa attım,
reflü olmuşsun dedi tokturhamilelik düşündüğüm için hamileliktede kullanalılabilen bir şurup verdi,eğer adet olursam diğer ilaçları verecekmiş bir sürü şeyide yasakladı,içinde türk kayfesiynen,şalgamda var adanada yaşa ve şalgam içme olacak işmi bu ..vay ben böyle işin içine çömşüreyim
kesinnnnnnn
Cok normal kafa seye calisiyiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?