Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar hayırlara gitaşın inşallah rüyamda böyle iki metrelik bir çamur birikintisi bataklık gibi bişeye batiyirum arkadaşım yardım ediyor Çıkıyorum ama pantolonum ayaklarım hep batıyor orda pantolonumu cikariyorum.

Patatesli kek
Kek deyince tuzlu bu
3 yumurta
Bir su bardagi yoğurt
Bir tatli kaşigi tuz
Bir tatli seker
Biraz karabiber pul biber
İki orta boy patates
Biraz peynir
Dereotu maydonoz yeşil soğan
Hangisini seviyorsaniz
Kabartma tozu un
Üzeri için çörekotu
Hepsini karistir koyu kek hamuru kivami olacak yaglanmis tepsiye dok iyice yay üzerinecçörekotu veya susam dok 180 derecede pişir
Tepsiye ince yayacaksin çok kabarmiyor incesiguzel ooluyor

[QUOTE="derin_35, post: 37337148, member: 293429köşedei mesac olayını anlat sewincim belki olur ya anlarım bu defa [/QUOTE]
Yazi yazarken ekrana klavye gelmiyormu sol alt kosede mikrofon isareti var oraya tikla acilan ekrana konus sen konusuyon tlf yaziyo

Benim klavyede mikrofon işareti yok telefonlar farklıdır belki ondan olmuyo olabilirmi ●●●●¿

Bize şuanda klasik yetiyor Sara'çım aslında ama sevincoya yetmiyor demekkiiiihep bi arayış içinde keki patatesli yapar makarnaya karniyarikli yapar vs vs

Rüyama yorum bekliyorum kızlar....
Sevinco farklı yorumlar yaz klasik olmasın

Günaydın kızlar dün gorumcem supriz yapmis cikti geldi gece memleketteki kuzenindeymis onlarla bir geldi cay ictik gitti sonra kurabiye pogaca vatdi neyseki bos yakalanmadim belki bu gun de gelir bilmiyorum cumartesi sinavi varmış ona girip donecekmis hala adet olmadim icim sıkılıyor insallah biranonce olur rahatlarim bugun 42. Gun oldu geven kurtajda bugun olmustu

Bafs canim
Benimde 42 45 hatta kimi zaman 50 günü bulmuştu ... bende senin gibi stresli olduğum için uzuyordu gitgide

Heee bafs 50 günde olduguma da adet söktürücü vermişti doktorum onun sayesinde 50. Gün olmuştum belki daha geç sürecekti...

hayır olsun inşallah canımm bence canının sıkıntısı bilinçaltını etkilemiş ama çamurdan çıktığına göre demekki sıkıntıların bitecek ve rahata ereceksin pantolonunu çıkarmana bişey diyemiyecem ortalık yerdemi çıkardın

sende benim gibi hiç misafirsiz değilsin haaa nedir arkadaş bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…