Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

AYY MSJLARA BAKIYORUMDAq
HERKES BİRBİRİNE LAF SOKUYO DİL ÇIKARIYO

BAFFFSSSSS MSJIMI OKUUU
KARARIMI VERDİM SENİN SUPURGEDEN ALICAM KISMETSE.
Bİ SUREDİR ARAŞTIRMA YAPIYORUM
TOZ TORBALI-TOZ TORBASIZ-SULU
MAKİNELERİN KARŞILAŞTIRMASINI YAPTIM.
TERCİH EDİLMESİ GEREKEN 3. SIRADA SULU SUPURGE VAR. ÇUNKU HASSAS OLDUKLARI VE MOTORUNA EN UFAK SU KAÇTIĞINDA BOZULABİLECEĞİNDEN AYRICA EMİŞ GÜCÜ ZAMANLA DÜŞEBİLİYORMUŞ.

TERCİH EDİLMESİ GEREKEN TOZ TORBASIZ SUPURGE 2.SIRADA.
YANİ BENM KULLANDIĞIM.
TOZ HAZNESİNİ DOKERKEN HER YANA TOZLAR UÇUŞUYOR. FLİTRELERİNİ TEMİZLEMEK ŞART. EE BUNLARI YAPARKENDE HEP TOZA BULANIYORUM. AYRICA TOZ TORBASIZLARIN FLİTRELERİ YIKANABİLİR OZELLİKLERİ VAR. ZATEN MECBUR YIKANIYOR ÇUNKU TEMZLRNMİYOR.
BU FİLTRELER, OZELLİKLE HEPA FİLTRESİ SUYA GİRDİĞİNDE Bİ SURE SONRA EMİŞ GÜCÜNÜ KAYBEDİYORMUŞ. AYNEN BENMKİDE OYLE OLDU.
TAVSİYE EDİLEN 1.SIRADAKİ TOZ TORBALI SUPURGELER.KKULLAN AT TOZ TORBASINI RAHATÇA.HEMDE 1TORBA 6AYA KADAR KULLANILIYOR.
AYRICA TOZ TORBALILAR EMİŞ GUÇLERİNİ UZUN YILLAR KAYBETMEZMİŞ.
ORNEK OLARAK;ANNEMLERİ 15SENELİK SUPURGESİ ESKİ USUL TOZ TORBALI , SUPURGENİN AYAĞI BACAĞI KULPU HORTUMU KIRILDI HASAR GORDU DUŞTU KALKTI DUVARDAN DUVARLARA ÇARPTI BUNA RAĞMEN HALA DELİFİŞEK GİBİ ÇEKMEKTE. EMİŞ GÜCÜ HALA AYNI.

BUNLARIN BİLGİSİNİ VEREN SİTE
ROWENTA YI ONERİYOR.
TOZ TORBALI OLANI, VE SESSİZLİĞİNDENDE BAHSEDİYOR.
BENİ ÇOK CEZBETTİ.
NEYSEKİ Bİ KARARA VARDIM
ÇUNKU ONUMDE ORNEKLERİ VAR.

TKB OLARAK BU BİLGİLERİ HEPİNİZLE PAYLAŞTIM
DAİMİ MUDAVİMLERE SAYGILAR

anam okadar yazdığım silinmiş bunlar kalmış ya :))

konuya atlar gibi oldu ama kusura bakma bende astım var kovalı kullanamıyorum dediğin gibi boşaltırken mutlaka açık havaya çıkmak gerekiyor ve üstelik kovada tozu bırakınca süpürürken koku yapıyor bende rowentanın sessiz çalışan modeli var torbalı valla çok memnunum bende süpürgeyi aldıktan 1 yıl içinde süpürgenin canına okudum ama maşallah diyim sapa sağlam ve üstelik motor gücünü düşürünce gece evi süpür kimse duymaz okadar sessiz ama gücü düşüyor tabi.normalde fırçasız parkeyi söker yerinden o derece çekimiyüksek valla okadar memnun kaldımki ablam bile 2 yıllık kovalı süpürgesini attı rowenta aldı sadece dipnot olurdiye yazıyorum k.bakma

Gecmis olsun cnm gozunmu bozuldu
he kız toktur gözlük vermişti hiç çıkarma dedi ama ben süsümden geri kalmadım düzenli takmadım,iyice bozuldu sanki..gözlüksüz kitap okuyamıyorum tvye yada bilgisayara bakamıyorum
Hayirlisi benim tavsiyem erken öğrenmen ona göre tedavine baslaman. Ama sen daha iyi bilirsin canim.

Senin gözlerin renklimiydi...
hee yeşildi daha öncade kaç kez konu olduğunda yazmıştım görmedin zaar

AYY MSJLARA BAKIYORUMDAq
HERKES BİRBİRİNE LAF SOKUYO DİL ÇIKARIYO
heeee güzel oluyor atraksyonlu
Ya çok yorgundum bir gece önce miraç huzursuzdu bu gece daha beterdi sabaha kadar kendini bir sağa bir sola carpti
abowwwwwwwwwwwwww
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın canımmmmmm

ay çok güzel bunlarrrrrrr

Ya çok yorgundum bir gece önce miraç huzursuzdu bu gece daha beterdi sabaha kadar kendini bir sağa bir sola carpti
biz Her gece Böyleyiz artık herif kafayı sıyirmassa eyiydi

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
Günaydın. Canim. Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için

heee sonradan hatırladım canim yeşil olduğunu söylemiştin... insan unutuyor kız.. eskisi gibi hafızam yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…