çok iyi yaptın tşk ederim bu msjın beni dahada aydınlattıkonuya atlar gibi oldu ama kusura bakma bende astım var kovalı kullanamıyorum dediğin gibi boşaltırken mutlaka açık havaya çıkmak gerekiyor ve üstelik kovada tozu bırakınca süpürürken koku yapıyor bende rowentanın sessiz çalışan modeli var torbalı valla çok memnunum bende süpürgeyi aldıktan 1 yıl içinde süpürgenin canına okudum ama maşallah diyim sapa sağlam ve üstelik motor gücünü düşürünce gece evi süpür kimse duymaz okadar sessiz ama gücü düşüyor tabi.normalde fırçasız parkeyi söker yerinden o derece çekimiyüksek valla okadar memnun kaldımki ablam bile 2 yıllık kovalı süpürgesini attı rowenta aldı sadece dipnot olurdiye yazıyorum k.bakma
kız bende çok unutkan olmuşum eskiden bir gördüğüm telefon numarasını bile unutmazdım imdi herşey gidiyorrrbiz Her gece Böyleyiz artık herif kafayı sıyirmassa eyiydi
Günaydın. Canim. Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için
heee sonradan hatırladım canim yeşil olduğunu söylemiştin... insan unutuyor kız.. eskisi gibi hafızam yok artik
yok kızkardeşimdi bu kezEltii mi yine ?
cıks kızkardeşimBeydos eltimi yine sende elti çok
Hayirli günler ne zaman gidiyon kadinhayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrr
Alis de sevmiyor zorlanıyor bende sütlü cereal yapıyom Bebe bisküvisi koyuyom Muzlu kayisili yulaf katiyomMiroya kahvalti yaptirdim yumurta yi çok sevmiyor ya
yaslaniyormuyuz acep?kız bende çok unutkan olmuşum eskiden bir gördüğüm telefon numarasını bile unutmazdım imdi herşey gidiyorrr
yok kızkardeşimdi bu kez
cıks kızkardeşim
Hero baby kahvaltisi var pekmezli peynirli 8 tahilli onu çok seviyor
burda yok canim ondan olsaydı alırdım faydali bişeye benziyor..
bizimki bir türlü bizim yediğimiz peynir yumurta tarzı kahvaltıya alisamadi..bende böyle bir karışım veriyorum
he kız toktur gözlük vermişti hiç çıkarma dedi ama ben süsümden geri kalmadım düzenli takmadım,iyice bozuldu sanki..gözlüksüz kitap okuyamıyorum tvye yada bilgisayara bakamıyorum
hee yeşildi daha öncade kaç kez konu olduğunda yazmıştım görmedin zaar
heeee güzel oluyor atraksyonlu
abowwwwwwwwwwwwww
günaydın canımmmmmm
ay çok güzel bunlarrrrrrr
Şimdi neye alisirsa onu sever artıkPeyniri elimle ezip veriyorum onu yiyor cnm cok sukur
Dr hic brsey icin zorlama tiksinir dedi bide anneyle çocuğun ilişkisi zedelenirmisderiniçin zor post: 37422164 .!.:Şimdi neye alisirsa onu sever artık
Doğrudur bende zorlamiyom artikDr hic brsey icin zorlama tiksinir dedi bide anneyle çocuğun ilişkisi zedelenirmis
Erken git yemeğe Yetiş biraz yuzsuz ol sendeBizde maaleseffffiki cocugumla bana yemege damliyolar biz çayagidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?