sağol canımgüle güle ye zeytinlerini canım
canımın sultanı buyur
sağol canımtoplaşın gelinde hep birlikte kıralım
ayyyy keşke toplanır hepimiz birbirimize yardım ederdik,deroş hamile diye ona yaptırmazdık o yanımızda dursun soru sorsun yeter deroşumkeşke komşu olaydık kız valla yardım ederdim hemde seve seve
ayyyy keşke toplanır hepimiz birbirimize yardım ederdik,deroş hamile diye ona yaptırmazdık o yanımızda dursun soru sorsun yeter deroşum
Cnmlimon tuzu bende kullaniyom tafina bakarak biliyom cnm annem yapiyor bunusevinçç sen 10 kilo zeytine ne kadar tuz kullanıyosun..ben çok azda limontuzu koyuyorum...
al al ömrün yetmez o kaşları
kuaföre git 10 kişi birden alsınlar
Beydossssssssss saraaaa
Basak
ayyyy keşke toplanır hepimiz birbirimize yardım ederdik,deroş hamile diye ona yaptırmazdık o yanımızda dursun soru sorsun yeter deroşum
anladım canımCnmlimon tuzu bende kullaniyom tafina bakarak biliyom cnm annem yapiyor bunu
ben bu mesacıda alıntı yapıp cevap yazdı biliyordum ama dalgınlığıma ver deroş,kız biliyorumda erken öğrenmenin önemini birde yoksa bunu erkenden duymakta beni üzecek diye fikir değiştirdim bunuda yazdım sende bunu görmedin zaarBeydos sana yazmıştım görmedin zaar
Sana yarın kan ver dediydim
Kanda çıkarsa erkenden doktoruna gidersin
Bizim gibiler de erken öğrenmek çok mühim bunu hatırlatmama gerek yok sanirsam
Gecmis olsun cnm gozunmu bozuldurenkli gözler çabuk bozulur derlerdi inanmazdım doğruymuş hey gidi
Hayirlisi benim tavsiyem erken öğrenmen ona göre tedavine baslaman. Ama sen daha iyi bilirsin canim.anladım canım
ben bu mesacıda alıntı yapıp cevap yazdı biliyordum ama dalgınlığıma ver deroş,kız biliyorumda erken öğrenmenin önemini birde yoksa bunu erkenden duymakta beni üzecek diye fikir değiştirdim bunuda yazdım sende bunu görmedin zaar
eğer adet olmazsam ve sabredebilirsem tam gününde yapmak istiyorum deroş..yinede belli olmaz
Nereye kadın.. erkencisin bu akşamBen cikiyom
Senin gözlerin renklimiydi...renkli gözler çabuk bozulur derlerdi inanmazdım doğruymuş hey gidi
sen beni görmedin mi buraya koymuştum kaç kez.. Yine koyarım sana ozel.böön erken geldi eve dolayısıyla sporada erken gitti ve geldi,şimdide film izliyo bende şahane demlenmii çayımı yudumlarken size cevap yazıyorum
ewet nazo walla bende öyle düşünüyorum çok benzeyen yanlarımız var bende seninle tanışıp sohbet etmeyi isterdim
dert dinleyen güzin ablaydı,gönül abla aşk dertleriyle ilgileniyordu galiba
bizde seni görecikmiiiii
demledim kız gel mis gibi olmuş
ben izlemedim onu bilmiyorum ama merak ettim sen izlemediysen senaryoyu nerden biliyon
ayrıca bende hiç üşenmem bir bardak içecek bile olsam çay demlerim,demleme gibisi yok
sağol canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?