Benim kocis de uyuyor bende güzel bir kahvaltı hazirlayayimda uyandirayimKimsecikler yok kocis uyuyor kahvalti hazirladim gidip kaldirayim
Kimsecikler yok kocis uyuyor kahvalti hazirladim gidip kaldirayim
Evet kuzum yArınDeros ultrason yarinmi senin
Ptesi sara dr gidiyi
Bafs rahim filmine
Beydos ins kan tahliline
Basak ankaraya
Gelince yaz mutlakaEvet kuzum yArın
Inşallah iyi haberlerle gelirim dualarini eksik etmeGelince yaz mutlakaguzrl hbrlerini
Yok cnm hakanda olurdu gerci miracta kupkuruydum ic cam hic kirlenmezdi o dereceSevinç sendede akıntı olurmuydu renksiz su gibi yani bende arada ondan oluyoruz azbişey
Bende arada oluyo kafama takılıyo alttan muayene olmak istemiyorum uzun bişey koyuyorlar alttan o sividan almaya çalışıyorlar. Onu da istemiyorum şimdilik. Napsam acaba. Genelde yoruldugumda oluyirYok cnm hakanda olurdu gerci miracta kupkuruydum ic cam hic kirlenmezdi o derece
Bugün mu gidiyon? Hyde iyi yolculuklar...haydeee Angara yolcusu kalmasııııııınnnn
ay ben bile senin adına çok heyecanlandım saracım RABBİM yüzünü güldürsün inşaallah...Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden
Opu demek Tüp Bebek tedavisinde yumurta toplama isleminin kisa adı once yumurtalar anestezi altında toplanacak sonra esimin spermleriyle yumurtalar dollenecek sonra 3 ile 5 gun arasında embriyolar transfer edilecek canım
inşaallah vardır canım...Benim bat.29 ekim. Umarım bebiş vsrdr belirrtilerim var. Ve tam yumurtlama gunu ilişkim oldu
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...inşaallah tez zamanda bebeğin gelir,nasıl yani hatırlamıyosunay ay ay benda hamile kalırım inş... kürtaş oldum korkuyorum valla... tekrardan aynı şeyi yaşamaktan..
ama nasıl hamile kaldığmı hatırlamıyom.
inşaallah derinim...dualarım seninle Rabbim hayırlısı ile bebisini sana versin bu transferde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah amin
negatif düşünmek için daha erken canim...
Inşallah hamissindir.
Bundada bi Hayır vardır inşallah.
Çok merak edince titizlenjnce ters gider benim de hep böyle bu tarz ufak ama sinir bozucu aksilikler oldu ne zaman saldim sonra biraz bişeyler yoluna girmeye başladı
alış ilk üstten çıkardı
bizede önümüze hazır diyet yiyecekleri gelse
Çocuğumuzun bakıcısı olsa
Bizde dünya kadar para saysak bizde öyle olmustuj
amin....herkese hayırlı cumalar Rabbim bileri korusun sağlığımızdan etmesin evlatları olanların evlatlarını bağışlasın evladı olmayanlarada hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
bende yaprak saıcam birde mercimek çorbam varBugunku menum
Karisik kuru palican dolmasi
Tarhana corbasi
Bide miroya ozel corba yapacam
Yerse
yaptım kızBeydoş zeytini ne yaptin
ewetttttttBata 3 mu var
walla bugün kendimi zor zaptetim kan tahliine gitmemek için arayada haftasonu giriyor zatenama belki yine idrar tessti alırım bugün bilmiyorumBeydos yerinde olsam bi tahlil yapmıştım şimdiye kadar
inşaallahDeros ultrason yarinmi senin
Ptesi sara dr gidiyi
Bafs rahim filmine
Beydos ins kan tahliline
Basak ankaraya
sende bol,bol dinlen o zaman yorma kendini fazlaBende arada oluyo kafama takılıyo alttan muayene olmak istemiyorum uzun bişey koyuyorlar alttan o sividan almaya çalışıyorlar. Onu da istemiyorum şimdilik. Napsam acaba. Genelde yoruldugumda oluyir
ayy ne güzel bir hikaye çok sewindim canım ALLAH tamamına erdirsinn...amin duaların için sağol...Selam arkadaşlar hayırlı cumalar.
Uzunca bir aradan sonra ben geldim.
Yücel karaman tüp bebek merkezinde ilk tüp denememizde nisan 2013 de hamile kalmıştım.şükür ki kızım şimdi 22 aylık.dondurulmuş embriyolarimiz vardı.
Bu sene mart ayında dondurulmuş transferi yapıldı.allaha çok şükür şu an 32 haftalık hamileyim.
Rabbimden duacıyım dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.dualarımdansınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?