- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
ŞİŞKOTkb gayet rahat yaziliyi bahanende hemen hazir
Basak hanim zaten okiyup kaciyordun eyi oldubuda bahanen :63;
aLLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CNM DUALARIMZ SENİNLEmerhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
AYNEN İLK BAŞTA HEMEN FIRT FIRT YİYİP KALKMICANDun ilk defa mraca bakarim sen ye dediakilli kadin kendi sona kaldi sofrayi kaldir bulasik yika cay demle hepsi basima
3 4 sene oldu canım ben alali...evet kacirmisim mesajibasakscanımst: 37450168 .!.:BAFSSSSS BU MSJIMI GÖRMEMİŞSİN HERALDE CNMMMMMMMMM
sevinç geçmiş olsun Miraç a
bi bebeye mukayet olamadın
hem hastalığın mızmızlığı hem diş sancıları Alllahh kolaylık versin.
alt damağı beyazlamışmı?
ayyyy ne kadar kilo almışşsınnn
bu kiloları regl olamamaya bağlamıyosun heralde
doğumdan sonra kalmış kilolar
göbeğini düşünemiyorum.
bak Demet Akalın a 30 kiloyu tamamen verdi kadın tığ gibi kaldı
sen 9 numara şiş gibisin hayatım...
ayy aslında hepinizi görsem ne hoş arkadaşlarım var bee
sevinçle yüzyüze sohbet ettiğimi düşündümde
ŞİŞKO
aLLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CNM DUALARIMZ SENİNLE
AYNEN İLK BAŞTA HEMEN FIRT FIRT YİYİP KALKMICAN
SONRA KALDIR TOPLA YIKA SANA KALIR
KAYNOŞ AKILLIYMIŞ, BUNA AKIL DENİRSE
dualarım seninle Rabbim hayırlısı ile bebisini sana versin bu transferde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah aminmerhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
negatif düşünmek için daha erken canim...walla hiç bir belirti yok derinim,yine olmadımı acaba
ALLAH iyilik versin salgın var heralde sevinç bizim burasıda öyle...
oh ne güzel bende çok sewrim hem sütlaçı hemde ew yoğurdunu benim sütümde yarın gelecek inşaallah...
kız sende çıkmıştın kimse yok diye çıktım azten annemede misafir gelecekti hemen çıktım oraya gittim
he böön pazarda vardı
walla ben ewe geç geldim domatesli bulgur pilavı,cacık ve turşu birde mercimek çırbası vardı yeter
hoşgeldin canımm
ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşaallah....
inşaallah saracım herşey çok güzel olacak....ama opum ne anlamadım
bunların hepsinin kafası cinliğeçalışıyor
Bundada bi Hayır vardır inşallah.Beni soran olmamis kimse ozlememisneyse cok yorucu ve kotu birgun gecirdim doktorum yokmus sonuclari gosteremedim herifim tahlilide 3 gun perhiz olcak sonra gel dediler 3 saat dr bekle sira bekle sadece tahlil kagidi al cik cikista sinirlerim bozuldu aranafa eve gelene kadar agladim pztesi film cekilecek diye stresloyim zaten bide gribim ka gundur neyse sakinledim si.di adami nobete yolladim oglanla meyve yiyoz ders yapioz
alış ilk üstten çıkardısevinç geçmiş olsun Miraç a
bi bebeye mukayet olamadın
hem hastalığın mızmızlığı hem diş sancıları Alllahh kolaylık versin.
alt damağı beyazlamışmı?
bizede önümüze hazır diyet yiyecekleri gelseayyyy ne kadar kilo almışşsınnn
bu kiloları regl olamamaya bağlamıyosun heralde
doğumdan sonra kalmış kilolar
göbeğini düşünemiyorum.
bak Demet Akalın a 30 kiloyu tamamen verdi kadın tığ gibi kaldı
sen 9 numara şiş gibisin hayatım...
ayy aslında hepinizi görsem ne hoş arkadaşlarım var bee
sevinçle yüzyüze sohbet ettiğimi düşündümde
dualarım seninle Rabbim hayırlısı ile bebisini sana versin bu transferde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah amin
negatif düşünmek için daha erken canim...
Inşallah hamissindir.
Bundada bi Hayır vardır inşallah.
Çok merak edince titizlenjnce ters gider benim de hep böyle bu tarz ufak ama sinir bozucu aksilikler oldu ne zaman saldim sonra biraz bişeyler yoluna girmeye başladı
alış ilk üstten çıkardı
bizede önümüze hazır diyet yiyecekleri gelse
Çocuğumuzun bakıcısı olsa
Bizde dünya kadar para saysak bizde öyle olmustuj
Aminnn inşallah canimbenimherkese hayırlı cumalar Rabbim bileri korusun sağlığımızdan etmesin evlatları olanların evlatlarını bağışlasın evladı olmayanlarada hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
Okadin hic emzirmedi cocugunu beni onunla bir tuttudualarım seninle Rabbim hayırlısı ile bebisini sana versin bu transferde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah amin
negatif düşünmek için daha erken canim...
Inşallah hamissindir.
Bundada bi Hayır vardır inşallah.
Çok merak edince titizlenjnce ters gider benim de hep böyle bu tarz ufak ama sinir bozucu aksilikler oldu ne zaman saldim sonra biraz bişeyler yoluna girmeye başladı
alış ilk üstten çıkardı
bizede önümüze hazır diyet yiyecekleri gelse
Çocuğumuzun bakıcısı olsa
Bizde dünya kadar para saysak bizde öyle olmustuj
bugun daha iyi cnm saolSevinçim Mirro nasıl oldu kuzum benim Kıyamam Ona..
Amin cnm hayirli cumalarherkese hayırlı cumalar Rabbim bileri korusun sağlığımızdan etmesin evlatları olanların evlatlarını bağışlasın evladı olmayanlarada hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
kadonin dedigi iyide o surat ne oyle bu ev kadinlarinin karikaturlerini hep bolem cikin yapiolar hıhhh ruyamda gorsem korkarim ben bundan ev kadinlari guzeldirr bi su cozenlere sole
Biri su karikatür cizenlere söylesin yazacaktım ayy yoruldum beakarikatür cizenlere post: 37454779 .!.:Ayy kadonin dedigi iyide o surat ne oyle bu ev kadinlarinin karikaturlerini hep bolem cikin yapiolar hıhhh ruyamda gorsem korkarim ben bundan ev kadinlari guzeldirr bi su cozenlere sole
Bende kiymali kabak yimegi var yanina corba salata bide domates soslu makarna yapicamBugunku menum
Karisik kuru palican dolmasi
Tarhana corbasi
Bide miroya ozel corba yapacam
Yerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?