hoş geldin cnm aramıza.Allah bebeğine kavuştursun sağlığıyla inşallah.Hosbuldukkkkkbende yeni hamilyim 5 haftalik deneyimlenizden yararlanmak isterim
O neki cnm dualarimiz seninle transfer degil sanirimmerhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Saol saracim evet cocuk olunca derdindende anlamiyorsun poffffgeçmiş olsun canım büyükler neysede çocukların hasta olmasına dayanamıyorum
bunu sevincin kaynoşu bile yapmazSelam kızlar BiZ geldik
kaynosdan geliyos... bi hamile kadına buyur ilk önce sen ye Biz çocuğa bakarız diyenleri olmadı. Kaynos bız yiyelim sen Alis'e bak dedi... sonrada sen yersin dedi...
Dun ilk defa mraca bakarim sen ye dedibunu sevincin kaynoşu bile yapmaz
walla hiç bir belirti yok derinim,yine olmadımı acabaBeydağlim Sağol bitanem....
Sen nasılsın kuzum?
Belirti falan varmı ? Günlerin yaklasiyo
ALLAH iyilik versin salgın var heralde sevinç bizim burasıda öyle...Kizlar grip olmus miracim ilac verdi burnuna sprey verdi
Beydos saol cnm eve grldik evet ne zaman evden ciksak mirac huzursuz oliyi eve hapis olacam az kaldi
oh ne güzel bende çok sewrim hem sütlaçı hemde ew yoğurdunu benim sütümde yarın gelecek inşaallah...Apt sutcu gelmisti 5 litre aldim yarisina oglana yogurt mayalayacam yarisina sutlac yapiyorum hakanlar cok seviyooooooo
kız sende çıkmıştın kimse yok diye çıktım azten annemede misafir gelecekti hemen çıktım oraya gittimBeydağlim da hiç pas vermedi gitti... bi işi vardır herhal...
he böön pazarda vardıBugun persembe ya pazara gitti zaaar
walla ben ewe geç geldim domatesli bulgur pilavı,cacık ve turşu birde mercimek çırbası vardı yeterYemegimi yaptim firinda turlu pilav cacik salata
hoşgeldin canımmHepinizee merhaba yeni üye oldum. Aranızdaki samiyeyet çok hoşuma gitti maşallah sizee
ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşaallah....Hosbuldukkkkkbende yeni hamilyim 5 haftalik deneyimlenizden yararlanmak isterim
inşaallah saracım herşey çok güzel olacak....ama opum ne anlamadımmerhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
bunların hepsinin kafası cinliğeçalışıyorDun ilk defa mraca bakarim sen ye dediakilli kadin kendi sona kaldi sofrayi kaldir bulasik yika cay demle hepsi basima
O neki cnm dualarimiz seninle transfer degil sanirim
Saol saracim evet cocuk olunca derdindende anlamiyorsun poffff
walla hiç bir belirti yok derinim,yine olmadımı acaba
ALLAH iyilik versin salgın var heralde sevinç bizim burasıda öyle...
oh ne güzel bende çok sewrim hem sütlaçı hemde ew yoğurdunu benim sütümde yarın gelecek inşaallah...
kız sende çıkmıştın kimse yok diye çıktım azten annemede misafir gelecekti hemen çıktım oraya gittim
he böön pazarda vardı
walla ben ewe geç geldim domatesli bulgur pilavı,cacık ve turşu birde mercimek çırbası vardı yeter
hoşgeldin canımm
ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşaallah....
inşaallah saracım herşey çok güzel olacak....ama opum ne anlamadım
bunların hepsinin kafası cinliğeçalışıyor
Beni soran olmamis kimse ozlememisneyse cok yorucu ve kotu birgun gecirdim doktorum yokmus sonuclari gosteremedim herifim tahlilide 3 gun perhiz olcak sonra gel dediler 3 saat dr bekle sira bekle sadece tahlil kagidi al cik cikista sinirlerim bozuldu aranafa eve gelene kadar agladim pztesi film cekilecek diye stresloyim zaten bide gribim ka gundur neyse sakinledim si.di adami nobete yolladim oglanla meyve yiyoz ders yapioz
Anladim cnmSağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden
Opu demek Tüp Bebek tedavisinde yumurta toplama isleminin kisa adı once yumurtalar anestezi altında toplanacak sonra esimin spermleriyle yumurtalar dollenecek sonra 3 ile 5 gun arasında embriyolar transfer edilecek canım
Az gecmise bakim koca gun napmissiniz
Anladim cnmcifter ciftrr gelir insallahhhhh
Yok kuzum ya normalde bugunde oluyordu ama bizi okadar beklettilerki testi verecegimiz yer belli saatlerde veriliyomus bugun bitti artik yarin dedi o yuzden sil bastan yeni periz yapilacakCanim ben demistim dimi 3 gun olayini
Sakalim yokki
Neyse hayirlisi cnm
Yok kuzum ya normalde bugunde oluyordu ama bizi okadar beklettilerki testi verecegimiz yer belli saatlerde veriliyomus bugun bitti artik yarin dedi o yuzden sil bastan yeni periz yapilacak
bugün temizlik yaptım yorulmuşum
bu arada sevinç ve başak halılarınız hayırlı olsun dün yazmayı unutmuşum
ayyyy ne kadar kilo almışşsınnn.....................
BAFSSSSS BU MSJIMI GÖRMEMİŞSİN HERALDE CNMMMMMMMMMvalla kuşum bugün baktık eşimle 399tl idi. toz torbalıdan sonra torbasız olanı üretildiği için onun fiyatı duşmuş .toz torbaszlar 799tl.
kız sende baya süpürge eskitmişin.
şans işte napcan.
sen alalı ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?