Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Saracim dualarim seninle inşallah bir kız bir oğlun olur( tabii benimde )eskiden beri en büyük hayalimdi
Bana yaşadıklarını anlatirmisin
Hangi hastane fiyati iğnemi vuruyorsun kendine en korktuğum durumdur benim
Bende kismetse baharda başlıcam tup bebeğe suan o yüzden çok rahatım artık Her ay oldumu die dusunmucem kısmet

Reactions: gsx
Ayy kadonin dedigi iyide o surat ne oyle bu ev kadinlarinin karikaturlerini hep bolem cikin yapiolar hıhhh ruyamda gorsem korkarim ben bundan ev kadinlari guzeldirr bi su cozenlere sole
bütün ev hanımlarını bakımsız sanıyolar, sevinç karısı gibi.
sevinç karısı yüzünden karikatürlerde bilem çirkin yapılıyoruz.
sevinç accık bakım yap

ayy msj bolumu eskiye donmuuşşş Rabbimmmm çok şukurrrrr

Sevinç sendede akıntı olurmuydu renksiz su gibi yani bende arada ondan oluyoruz azbişey
ayy benm gebeykene çok aşırı oluyordu
artık bıkmıştım bezmiştim yanii
demekki banyosuz uyumanın faydasıda varmış.
bazayıda kaldırıp bekledinmi tatlım
ahh ahh kendi ailen gibisi yok. Bunu Bi başka aileye mecburi memnuniyet göstermek zorunda kalınca anladım.
sen senede bir keremi görülebiliyorsun cnm.
ailenden yanına gelebilen varmı

bu ne şindik

Amin canım sağol

Anlatırım musait olunca şimdi hastanedeyim

kızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....

ellerine sağlık nazo..
maalesef test yine negatif canım...aertık bir dahaki ayı beklicem...

Beydaglim nasıl dayanıyosun kız evde test varken...
işte dayanamdım ve yaptım keşke bekleyebilseydim,bile bile yaptım...

Günaydın kızlar..... hayırlı haftasonları diliyorum hepinize..

kızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....

Sana kizamiyorum çünkü bende senin gibiydim özellikle bata bir hafta kala tutusurdum ama kirmiziyi gorene kadar umut var

derin_post: 37469905 .!.:
Günaydın kızlar..... hayırlı haftasonları diliyorum hepinize..
Saol cnm dolu isim var ev supurulup silinecek yeni halilar fircalanacak toz alinacak camasir yikiyom WC banyo mutfak Abim bizde aksama yemek poffffff

Sıkma E="beydagli, post: 37469429, member: 306680"]kızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....[/QUOTE]
Sıkma canını kuzum Rabbim tez vakit saglikli bir gebelik nasip eyleain insallah.kizma kendinede insan duramiyor ki beklemek hem sabir isi hemde cok heyecanli kirmizilar henuz gelmemis kesin diyemezsin gelsede moral bozmak yok yola devam biz yanindayiz

Saol cnm dolu isim var ev supurulup silinecek yeni halilar fircalanacak toz alinacak camasir yikiyom WC banyo mutfak Abim bizde aksama yemek poffffff
Ayy sevinc bazen okurken yoruluyom seni hee az kendine keyif yap kuzum hep is is hecbisiy yapmicam de cucuk yimek disinda otur bigun dinlen benim icin olsun cok yoruyolar seni sende kendini

Sevince diyomda camasir toplanacak utu yapilacak yemek yapilacak pazara gidelecek iki makine nevresim yikanacak banyo wc yikanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…