Saracim dualarim seninlemerhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
İnce belli datli dilliymis
hahayt sonra kim yapıcak
çok geçmş olsn cnmay ay ay benda hamile kalırım inş... kürtaş oldum korkuyorum valla... tekrardan aynı şeyi yaşamaktan..
ama nasıl hamile kaldığmı hatırlamıyom.
bütün ev hanımlarını bakımsız sanıyolar, sevinç karısı gibi.Ayy kadonin dedigi iyide o surat ne oyle bu ev kadinlarinin karikaturlerini hep bolem cikin yapiolar hıhhh ruyamda gorsem korkarim ben bundan ev kadinlari guzeldirr bi su cozenlere sole
ayy benm gebeykene çok aşırı oluyorduSevinç sendede akıntı olurmuydu renksiz su gibi yani bende arada ondan oluyoruz azbişey
demekki banyosuz uyumanın faydasıda varmış.evet özel bi uğraş içinde değildik , sadece bi aksam esim çok yorgunum sabah kalkıp namazdan önce banyo yaparız olurmu dedi bende tamam dedim... o aksam hamile kalmısım... ama banyosuz uyumak dışında ekstra bişi yapmadım.
ahh ahh kendi ailen gibisi yok. Bunu Bi başka aileye mecburi memnuniyet göstermek zorunda kalınca anladım.Insan ailesinin yanına giderken ne kadar mutlu oluyor değilmi... bende kuş gibi hafif oluyorum.. mesela şuanda ailemin yanında olmak isterdim. Alış de hamileyken 9 ay annemlerle kaldım 9 ay yattım bana bebekler gibi bakmislardi.. Allah razı olsun Allah ailelerimize uzun ömürler versin inşallah..
He yazdin gorduk gule gule ye miroyla ugrasirken cvp yazmayi unutmusukSEVOŞŞŞ zeytini sormuştun zabahlayin cevap yazmıştım sende başakla bafs gibi görmüyonmu yosam
Yooo ben avm deydimherkes yemek yiyor zaar
sevoşşş ne yapıyon aşağıda sesin çıkmıyor
niye guluyore ben yalan mi soyluyore belim 62 cm geliyore illa 60 mi olmam gerekiyore
Bana bulasmazsan olursun kadinbütün ev hanımlarını bakımsız sanıyolar, sevinç karısı gibi.
sevinç karısı yüzünden karikatürlerde bilem çirkin yapılıyoruz.
sevinç accık bakım yap
Saracim dualarim seninleinşallah bir kız bir oğlun olur( tabii benimde ) eskiden beri en büyük hayalimdi
Bana yaşadıklarını anlatirmisin
Hangi hastane fiyati iğnemi vuruyorsun kendine en korktuğum durumdur benim
Bende kismetse baharda başlıcam tup bebeğe suan o yüzden çok rahatım artık Her ay oldumu die dusunmucem kısmet
ellerine sağlık nazo..selamlar
iki gündür dolaplarla uğraşıyorum bütün hepsini indirdim yeniden yerleştirdim
onun için nete bile girmedim
saracım hadi az kaldı bebeklerini alıp döneceksin eve
sevinç bende aynı şeyi düşündüm kilo sana yakışmış güzelleşmişsin
başak sanada hayırlı yolculuklar otobüslemi gidiyorsun
hızlı tren var ankaraya onla gitseydin 3 buçuk saate ankaradasın
beydağlım inşallah hayırlısıyla hamilesindir ve sağlıkla alırsın kucağına
bafs canım boşuna canını sıkıyorsun herşey olacağına varıyor kendimize stres yaptığımızla kalıyoruz rahat ol
derin canım hamilelik nasıl gidiyor alıştekinden daha rahat geçiyordur inşallah
birde sana birşey itiraf edeyimsenle faceden yazışmıştık yeni açtım bu adresi dedin
ben seni aynı nicle olan başka bi arkadaş sandım ve daha geçen gün farkettim sen olduğunu kusura bakma
işte dayanamdım ve yaptım keşke bekleyebilseydim,bile bile yaptım...Beydaglim nasıl dayanıyosun kız evde test varken...
kızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....
Saol cnm dolu isim var ev supurulup silinecek yeni halilar fircalanacak toz alinacak camasir yikiyom WC banyo mutfak Abim bizde aksama yemek poffffffderin_post: 37469905 .!.:Günaydın kızlar..... hayırlı haftasonları diliyorum hepinize..
Ayy sevinc bazen okurken yoruluyom seni hee az kendine keyif yap kuzum hep is is hecbisiy yapmicam de cucuk yimek disinda otur bigun dinlen benim icin olsun cok yoruyolar seni sende kendiniSaol cnm dolu isim var ev supurulup silinecek yeni halilar fircalanacak toz alinacak camasir yikiyom WC banyo mutfak Abim bizde aksama yemek poffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?