Pazara bidaha gittim geldim divan ortusu aldim krem renk takim cok hosuma gitti bidaha gittigie degdi
Bu arada hosgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim. . Kendimi tanıtayim tabi kızlar öğretmenim ama.daha çok yeni.ikinci senem. Ilk senem dogudayddim. Bu sene. Izmir.. öyle yani
Poffff is guc carsi pazar birde sosyeteye gityim yemek yaptim pertSeWinc ne oliyiii saaana
hiç pas vermiyo
İyi cnm sukurMiraç nasıl?? Daha iyimi?
kaynım bizi yemeğe çağırdı bende hazırlandım kocayı bekliyorum oraya gidece,bugünde canım konuşmak bile istemiyor..kaynoşla börülcede orda olacak...
Selam kızlar tecrubelerinize dayanarak... ben 5.haftalik.hamileyim ve bende troid hastasıyım hamilelehimi 4 haftasinda ogrendim .. ve TSH teslim 6.26 çıktı yani yüksekti doktor hemen dozunu 125 mg yaptı ama gene.de korkuyorum inşallah bebeğim hayrli ve sağlıklı olur
ben giresundayim canim heyecan var tabi olmazmi transfere daha var canim pazartesi opu var ondan sonra transfer inşallah
Aaaaaa samsunda saniyordum seni canimmm
guzel gecti canim
evet canim son kontrol pazartesi opu var insallah onuda sorunsuz atlatirim
Sara ben.cok .sansliyim çok. Şükür. Bu yıl 3.yil şartı geldi es durumu 1 yıl eşim özel sektörde calissa yetiyordu ama. Şimdi. Esin 3 yıl özel sektorde kesintisiz çalışacakmis. Bu çok. Kötü oldu özelde 3 yıl. Nasıl kesintisiz calissin insanlar ben. Geldim şükür. Bu seneye kalsaydim gelemezdim. Esimin bu işte 2.senesi ama 3 yıl olsaydı gene 1 yılda gelebiliyorsun canım. Es durumu
Sara cnm ben seni samsunda saniyordum
Evet saraa haklısın izmirrrinn maşallah var ben de çok seviyorum hicbiryere degismem
Hayırlı olsun inşallah sağlikla kucağınada alırsın inşallah...Selam kızlar tecrubelerinize dayanarak... ben 5.haftalik.hamileyim ve bende troid hastasıyım hamilelehimi 4 haftasinda ogrendim .. ve TSH teslim 6.26 çıktı yani yüksekti doktor hemen dozunu 125 mg yaptı ama gene.de korkuyorum inşallah bebeğim hayrli ve sağlıklı olur
Yani transfer olana kadar istanbul damiben giresundayim canim heyecan var tabi olmazmi transfere daha var canim pazartesi opu var ondan sonra transfer inşallah
guzel gecti canim
evet canim son kontrol pazartesi opu var insallah onuda sorunsuz atlatirim
Gozunaydin cnm kizcen kaç hafyalik olmusSelam kızlar
bugün gittim scana girdik
çok şükür bebis iyiymiş..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
isteyen dileyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah.
Beydos,saros,bafsos,pucos, nazos hepimiz sağlıkla hayırlısı ile kavusalim bebişlerimize inşallah...
hastaneden çıktık kaynosa gittik....
yemek yedik
borulcede eltide oradaydı
bulasiklari onlar yikadi sagolsunlar...
cayimizida içtik eve geldik...
sizler NASILSINİZ?
Canim 24 haftalik olmusuz Allaha ŞükürGozunaydin cnm kizcen kaç hafyalik olmus
Bin sukur maasallah[/QUOTE]Sağol çok şükür canim[QUOşükürerin_35, post: 37477015, member: 293429"]Canim 24 haftalik olmusuz Allaha Şükür
Yani transfer olana kadar istanbul dami
olcan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?