uzulme canım belki gec tutunmadır idrarda hemen belli olmaz Kirmizilar gelene kadar ümit hep varkız canimlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....
Saol cnm dolu isim var ev supurulup silinecek yeni halilar fircalanacak toz alinacak camasir yikiyom WC banyo mutfak Abim bizde aksama yemek poffffff
Canim rahat ol cicukuda strese sokma icerdeKızlar 3 saat sonra scan var
korkudan micicam yaniii
Sara Naber kuzum?
Kızlar 3 saat sonra scan var
korkudan micicam yaniii
Iste ister istemez korkular yokluyor.. zaten yasadigimiz şeylerden dolayi korkak biri oldum çıktımm..Canim rahat ol cicukuda strese sokma icerdehersey yolunda minikin annesoni gorecegi ovi heyecanli ne gusel bak minikini gorecen iste
sen hangi şehirdesin kuzum??iyilik canim simdi doktordan geldim yarin istanbula gidiyorum cay demlefim simdi icip biraz uyuyacam sen napiyosun
inşallah canım inşallahHersey guzel olacak korkma
Sana kizamiyorum çünkü bende senin gibiydim özellikle bata bir hafta kala tutusurdum ama kirmiziyi gorene kadar umut var
Sıkma canını kuzumSıkma E="beydagli, post: 37469429, member: 306680"]kızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....
Beydaglim.....bozmA moralini desemde insanda burukluk oluyo biliyorum.
Tabi sevincin dediği gibi kırmızılar gelmeyene kadar kesin değil bu sonuç.
kızlar çok sağolun ,ewet kırmızılar gelmedi ama ne bileyim işte canım çok sıkıldı...uzulme canım belki gec tutunmadır idrarda hemen belli olmaz Kirmizilar gelene kadar ümit hep var
kolay gelsin canım
hayırlı haberlerle gel canım benim....Kızlar 3 saat sonra scan var
korkudan micicam yaniii
nasıl geçti saracım...iyilik canim simdi doktordan geldim yarin istanbula gidiyorum cay demlefim simdi icip biraz uyuyacam sen napiyosun
ok cnm bekliyorumAmin canım sağol
Anlatırım musait olunca şimdi hastanedeyim
cnm kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok biliyosun inşallah hayırlısı olurkızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....
Iste ister istemez korkular yokluyor.. zaten yasadigimiz şeylerden dolayi korkak biri oldum çıktımm..
sen hangi şehirdesin kuzum??
Istanbul'da nerde kalacaksın??
Heyecan varmı?
Yarın transfer olacak dimi
inşallah canım inşallah
kızlar çok sağolun ,ewet kırmızılar gelmedi ama ne bileyim işte canım çok sıkıldı...
hayırlı haberlerle gel canım benim....
nasıl geçti saracım...
ok cnm bekliyorum
son kontrol sanırım hayırlısı olsun kendim yatırıyormuş gibi heyecanlandım walla
cnm kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok biliyosun inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?