Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saol derin şu an hamile olan herkes. Saglikla kucağına alsın inşallah olmayan da tez zamanda bebisinee kavussunn. . Sara bende karşıya. Ama dün tayin nedeniyle karsiya olmadi buna da şükür gelebilmek önemli.

Ayy yazdığımı ben bile okuyamadim :)) Karşıyaka'da ydik ama tayinim oraya çıkmadı .. ailen orada kaldı. . Ben de uzağa düştüm buna da şükür izmir de olmak da güzel. .. ben de Torbalı. Dayim

Ayy yazdığımı ben bile okuyamadim :)) Karşıyaka'da ydik ama tayinim oraya çıkmadı .. ailen orada kaldı. . Ben de uzağa düştüm buna da şükür izmir de olmak da güzel. .. ben de Torbalı. Dayim

Olsun canım ızmirde sin ya onemli olan o

Buarada akıntıyı sordum rengi şeffaf su gibi dedim
Alttan muayene olman lazım dedi
Icine bir aletle bakılacak o sividan alınacak dedi
Bende korktum şimdilik kalsın dedim
Alış De beni doktor hiç alttan muayene etmedi ya korkuyorum bende

Evdeyik kahvalti yaptik Abim bugün aksam gidiyor dgunu onu kutlicaz miri uyuyo uyansin carsiya cikacaz

ok cnm bekliyorum
son kontrol sanırım hayırlısı olsun kendim yatırıyormuş gibi heyecanlandım walla

cnm kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok biliyosun inşallah hayırlısı olur
inşaallah canım...
ben giresundayim canim heyecan var tabi olmazmi transfere daha var canim pazartesi opu var ondan sonra transfer inşallah

guzel gecti canim

evet canim son kontrol pazartesi opu var insallah onuda sorunsuz atlatirim
sewindim saracım,sara özel değilse tabi yazmak istersen sen ne iş yapıyordun canım..
çok sewindim derincim gerçidün okudum ama,geç geldik diye cevap yazamamıştım...gözünaydın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…