Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTE="duman85, post: 37493332, membeküçük be27ne zaman m canımm 35.haftaya girdim bugün :) sen nslsn? miraç efendi nasıl? resim paylaşmıyorsun göremiyoruz çocuk büyüdümü
Maasallah cnm bu saatten sonra korkma kucuk bey nezaman isterse gelsin izine ayrildin zaaar ismi belli deelmi cicukun[/QUOTE]
yok kız ayrılmadım daha son 37 bitimine kadar çalışıcam inşallah.....

Duman hoşgeldin nasılsın iyice agirlasmisindir şimdi? .ilaçlar ne durumda neye devam ediyon neyi bıraktın
Şeker testi yaptırdınmi

Aşure ayina giriyoz bayilorim asureye
bende bayılırım
Beydos nereye kayboldun?
kimse yoktu bende çıktım
Bende guzel yaparim
ben hiç yapmadım bilmiyorum bir türlü onu yapmaya cesaret edemedim
Bakti zaar kimse yok kacta
he aynen öyle

yoktun canım
iyim canımm 35.haftaya girdim bugün :) sen nslsn? miraç efendi nasıl? resim paylaşmıyorsun göremiyoruz çocuk büyüdümü
iyi olmana sewindim bidenemaz kaldı doğuma
ne güzel bakmış kendinee oyyy paşa
karizmatik erkek

Hakan geldi yemeğini verdim
Mercimek pirinç havuç patates ve soğandan oluşan çorba yaptim baharat ve yağ koymadan miracada ayirdim bakin yicekmi

Duman hoşgeldin nasılsın iyice agirlasmisindir şimdi? .ilaçlar ne durumda neye devam ediyon neyi bıraktın
Şeker testi yaptırdınmi
ağırlaştım cnmm hemde nasıl zorlanıyorum yürürken bi görsen... şeker yaptırdım şkür bişey çıkmadı... kan sulandırıcıya devam ediyorum aynen, onun dışında vitaminler filan işte..sen nslsn nasıl gidiyor hamilelik?

sen ne zaman hamileyim müjdesini vereceksin bakalım heeee

Allah hayirlara getirsin noldu derin ne gordun
canim yazdiydim görmedin zaar... saçlarını sariya boyatmak istiyodun bende senin saç rengin koyu açıcı kullanmaları lazim ama saçın yanabilir dedim sende illa yapacam dedin yaptın. Ama sariyi tutturamadin sadece uçlari biraz tutmuştu hala deneyelim yine diyodun sonra uyandım zatiiiii

ben bile agirlastimki seni düşünemiyorum. Bolbol dinlen diyecem.ama hala çalışıyomussun... neyseki çok bişey kalmadı. Inşallah sağ salim kucağına alırsın.
Vitaminlerden ne kullanıyorsun?ben sadece elevit kullanıyorum. Folik asiti de çok oldu bırakalı.. başka vitaminde vermedi. Sen farklı olarak ne alıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…