Ahahaaaaa banadaaaaiyi be yoksa yokkkk
çay demliyom heee
Ohhhh ellerine saglik cnmkociş gelmedi daha. kuru ve pilav ikilisi ve tabiki turşu var ,her erkek gibi o çok sever bu ikiliyi...ama ben kuruyu sevmediğimden kendime spagetti haşladım üzerine sarımsaklı yoğurt,onunda üzerine tereyağında domates salçalı sos ve kuru nane döktüüümmm mideye indirivedim,pek güzeldiaynı benim gibi
sevoşşşşş yimeğini yidinmi
Ahahaaaaa banadaaaa
Ohhhh ellerine saglik cnm
tamamAhahaaaaa banadaaaa
Ohhhh ellerine saglik cnm
hoşgeldin canım,geçmiş olsun ewet rahim filmi biraz sancılı oluyor...film sırasındamı yapmışlar bunlarıBen aranızaa yeni katılıyorumm uzun süredir yazsam mı die düşünüyordum bzde yaklaşk 1 yıldır bebek düşünüyoruz. 3 aydır da doktor kontrolündeyizz. Eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. Bugün rahim filmi çekildim. Braz ağrılı birşeymş. Çok korktum ama şmdi iyiym. Tüplerim darmış. Genişletmişler. Polipler vardı onları temizledim dedi doktor. O yüzden kanamam var. İnş Rabbim nasip eder bizede hamileliği
Hoş buldumm. Narkozlu çekildi rahim filmi. O an temzlemişler polipleri falan. 25 yaşındayım. Bebek olayını çok takıodum kafama ama artk kendimi rahatlatıcak şeylerle uğraşmaya çalışıyorum inş birgün tadıcam o güzel duyguyu ☺☺hoşgeldin canım,geçmiş olsun ewet rahim filmi biraz sancılı oluyor...film sırasındamı yapmışlar bunlarıinşaallah bebeğin en yakın zamanda gelir hayırlısıyla,genelde rahim filminden sonra hemen tutar diyolar inşaallah seninde öyle olur...
kaç yaşındasın..
daha gençsin canım tüplerinide açtılarsa hemen hamiş olursun inşaallah...zaten kafanı rahatlatmak çok önemli ne kadar takarsan o kadar gecikiyor...Hoş buldumm. Narkozlu çekildi rahim filmi. O an temzlemişler polipleri falan. 25 yaşındayım. Bebek olayını çok takıodum kafama ama artk kendimi rahatlatıcak şeylerle uğraşmaya çalışıyorum inş birgün tadıcam o güzel duyguyu ☺☺
inş canm inş.. etamin yapıyorum iyi geliodaha gençsin canım tüplerinide açtılarsa hemen hamiş olursun inşaallah...zaten kafanı rahatlatmak çok önemli ne kadar takarsan o kadar gecikiyor...
aaaa ne güzel ellerine sağlık sende ev hanımımısın benim gibiinş canm inş.. etamin yapıyorum iyi gelio
ne oldu rahatsızmı,arsızlığındanmı,karizmatik erkek niye adurmuyorMiraç durmiyiiiiii
hoş buldummm çok hoş buldumm :) :) :*Cigdem hoşgeldin cnm
yok canm çalışıyorum. yüzme antrenörlüğü yapıyorum. ama evde olmak isterdimaaaa ne güzel ellerine sağlık sende ev hanımımısın benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?