Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kociş gelmedi daha. kuru ve pilav ikilisi ve tabiki turşu var ,her erkek gibi o çok sever bu ikiliyi...ama ben kuruyu sevmediğimden kendime spagetti haşladım üzerine sarımsaklı yoğurt,onunda üzerine tereyağında domates salçalı sos ve kuru nane döktüüümmm mideye indirivedim,pek güzeldiaynı benim gibi

ay sancım var durmadan tuvalete gidip bakıyorum bişey gelmişimi diye,kendimi dinlememeye çalışıyorum ama olmuyorrrrrr

iyi be yoksa yokkkk
çay demliyom heee
Ahahaaaaa banadaaaa
Ohhhh ellerine saglik cnm

sevoşşşşş yimeğini yidinmi

Ben aranızaa yeni katılıyorumm uzun süredir yazsam mı die düşünüyordum bzde yaklaşk 1 yıldır bebek düşünüyoruz. 3 aydır da doktor kontrolündeyizz. Eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. Bugün rahim filmi çekildim. Braz ağrılı birşeymş. Çok korktum ama şmdi iyiym. Tüplerim darmış. Genişletmişler. Polipler vardı onları temizledim dedi doktor. O yüzden kanamam var. İnş Rabbim nasip eder bizede hamileliği

hoşgeldin canım,geçmiş olsun ewet rahim filmi biraz sancılı oluyor...film sırasındamı yapmışlar bunlarıinşaallah bebeğin en yakın zamanda gelir hayırlısıyla,genelde rahim filminden sonra hemen tutar diyolar inşaallah seninde öyle olur...
kaç yaşındasın..

Hoş buldumm. Narkozlu çekildi rahim filmi. O an temzlemişler polipleri falan. 25 yaşındayım. Bebek olayını çok takıodum kafama ama artk kendimi rahatlatıcak şeylerle uğraşmaya çalışıyorum inş birgün tadıcam o güzel duyguyu ☺☺

daha gençsin canım tüplerinide açtılarsa hemen hamiş olursun inşaallah...zaten kafanı rahatlatmak çok önemli ne kadar takarsan o kadar gecikiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…