Bizimki gozel kahvalti hazirlarOglanin kahvaltısını verdim yimedi sinir oldum...
Meğerse uykusu varmış babası uyuttu..
Benimde başım ağrıdı kalktım ağrı kesici aldım. Biraz iyi geldi. Basım catliyodu...
Kahvaltı hazırlamam lazım.
Herif kahvaltı hazırlamayı Bilseydi eyi olurdu. Anasını HEC bişe ogretmemis
Raporu sıcağı sıcağına hemen orda doktora gosteremiyormusun?
Raporu sıcağı sıcağına hemen orda doktora gosteremiyormusun?
Bafsannem senin biseyin yok Burak onu bunu maçlara devam et sen birinden biri tutacakdr demistiki her yumurtadan civciv cikmaz
uzaklaşıp kafa dinleyeceğim dedim ama ve bu konuda ne de sizden uzaklaşıyorum bugün sürekli bir divandan bir divana uzanıyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum akşama da eşimin çocukluk arkadaşı ve karısı gelecekmiş benim suratım turşu satıyor çok kötü bir gün
poğaça kek kurabiye birde salata yapılacak daha yemek yapılacak bunları kim yapacakmoralim bozukken genelde ütü yaparım hiç pasta börek yapmamıştım zor olacak sabah'ta hep kabus gördüm rüyamdauzun zamandırdireniyorumama mutsuzluk yakamı bırakmıyor 2 gün gülsem üçüncü gün moralim bozuk birinin ahı olmalı üstünde
Herif ise gitti
Oğlani parka getirdim
Cnm erken gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni o yüzden birşey diyemicem insallah hamilesindirkızlarrr yarın adet gunum kasıklarım ve goğuslerim çook ağıeıyoo. Fikir verrbilecek var mıı
Gercekten okur musunuz benim icin tefriciyre 4444 kere okunan dua miydi dagitiliyordu sanirim siz su kadar okurum diye sayi verirseniz bende yakinlarima dagitirim bende okurum tabi bi ara hergun meryem suresini okuyordum yine baslayacagim onsallah 10 gun mensten temizlendim simdi de hsgden dolayi 3 gun banyo yok abdest alayim baslayacagim okumaya insallah namazlarimadaSenin tursu satan suratini severim yerim ofelerimoku bolbol bak Nasil ferahlarsin cnm tefriciye baslayalimmi sana
Eline saglik bende yimek pasta isini bitirdim yerleri silip toz alicamHakan ödev yapiyo miro uyuyo sevinç evi süpürdü WC banyo temizledi camasir katlayip yerleştirdi cam serdi TV ixliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?