Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol tatlım valla begendıgıne cok sevndm cunku bana buyuk gelır burnumm heppp

yoo ALLAH insanı yaratırmış en son burnunu koyarmış o yüzden herkesin yüzüne göre burnu olur tabiki burunla oynamak çok günahmış. bence güzel.özellikle yandn bakınca estetik sandım.

yoo ALLAH insanı yaratırmış en son burnunu koyarmış o yüzden herkesin yüzüne göre burnu olur tabiki burunla oynamak çok günahmış. bence güzel.özellikle yandn bakınca estetik sandım.

çokkkkk teşekkur ederım cnmmm

sevindim kanka sen adette olsan üzülmezsin. adet olabildiğine sevinirsin bilirim.
ohh çok şükür inşallah her ay düzenli olursun.
tabiii hep değil bi 9 ay aradan sonra

inşallahhhh

maşallah bu ne güzellik yaaaa en çirkin benim aranızda
ama şişko olduğum için
yoksa zayıfekene çok güzel derlerdi:44:
i benimde gözler çekik kınamda kuaför geyşa saç modeli yapmıştı tam japonlara benzemiştim hihi

çirkin kadın yoktur cnm benım bakımsız adın vardır kı ben şuan oyleyım evlendıgım ıcın fazla vakıt ayıramıyrum kendıme yaaa sınır oluyrumm

mama yıyıp gelcemmmmmmmmmm opuyorumm sızlerıııı mucu mucuuuuuuuuu

aaaa erenaycım deme öyle gözdeye katılıyorum bencede çirkin kadın yoktur...koysanda şu japon halini görsek ..

kaç kilosun kızzzzzzzzzz

aaaa erenaycım deme öyle gözdeye katılıyorum bencede çirkin kadın yoktur...koysanda şu japon halini görsek ..
avatarıma koymayı düşünüyorum da pc de resmim yokkk
üşeniyom atmaya ama gelinlik resmimin koymam ben başörtü kullanıyorum ama gelinken açıktımm öööle günlük resim bulabilirsem koyarım hele bi bakiiimm
kaç kilosun kızzzzzzzzzz

1,67 boy 90 kg yım şişkoyum beeennn
gerçi görünüşte belli olmuyo ama tartıda bayağı belli çok sıkı vücudum derlitoplu şişmanım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…