canım çok güzel ve tatlısın Allah mutluluğunuzu daim etsin
myhos cum resim eklemek yasak diye biliyorum sonra ceza almayasın bide eklentiden eklediğin resimleri silemiyosun ancak yönetime bildirmen lazım onlar silebilir sanırım keşke albüme koysaydın ordan silebiliyosun
bizi merak eden varsa buyruuuuuuuuuuun alıntı yapmazsanız sevinirim silicem canlarım
Eki Görüntüle 315766 Eki Görüntüle 315767 Eki Görüntüle 315768 Eki Görüntüle 315769 Eki Görüntüle 315770 Eki Görüntüle 315774 Eki Görüntüle 315775 Eki Görüntüle 315776 Eki Görüntüle 315777
sevindim kanka sen adette olsan üzülmezsin. adet olabildiğine sevinirsin bilirim.kızlar bata son 7 günn veee benim sağ kasıkımda sızlama oluyo lavaboya gittiğimde,bideee şiştim çok feciiiiiiii
allahım hayatım düzenemi giriyo ya rabbim bu belirtileri hissettimya daha ne istiyimm????
ben uzuuuuuunca bi zamandır regl belirtisi bile görmemiştimm buna şükürler olsun
çok güzelmişsin valla gelinliğinde süper..
çok şeker çıkmışsınız bayıldım mutlluluklar dilerim canımcım
myhoşum çok güzelsiniz...Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsinnn canımm...
myhosum yawrum sen ne güzelmişsin annem gelinliğinde çok güsel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah mutluluklar diliyorum
herkeze hayırlı günleeeeeer
herkeze hayırlı günleeeeeer
eklentiden siliniyor ya ben siliyorumvalla bilmiyodum canım:26:
myhoscum avatarından da seni çinli gibi tahmin ediyordum ki gözlerin çekik gibi çinlilere benziyon galiba annem gerçekten.
güzel karıymışsın maaşllah. Allah daim etsin mutluluğunu canım benim. benim hatunlarım da hep tombalak canım
günaydın güzel annemizzzz nasılsın cnmmmmmmm inşallah yakında bu avatar yerine esas beebğini koyarsınherkeze hayırlı günleeeeeer
hoş geldin cnm belirti var mıııııııııhurr+,
MyHoS,
nikolay,
morwenfb,
seray0307,
karacal,
sara_28
Günaydın kızlar bende geldimm keyifler nasıl?
hoş geldin cnm belirti var mııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?