Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

myhoşum çok güzelsiniz...Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsinnn canımm...

valla bilmiyodum canım:26:

yada ilk yarım saat içinde mesaj düzenlemeden silebilirsin hatırlatayım didim canım

myhoscum avatarından da seni çinli gibi tahmin ediyordum ki gözlerin çekik gibi çinlilere benziyon galiba annem gerçekten.

güzel karıymışsın maaşllah. Allah daim etsin mutluluğunu canım benim. benim hatunlarım da hep tombalak canım

sevindim kanka sen adette olsan üzülmezsin. adet olabildiğine sevinirsin bilirim.
ohh çok şükür inşallah her ay düzenli olursun.
tabiii hep değil bi 9 ay aradan sonra

çok güzelmişsin valla gelinliğinde süper..

çok şeker çıkmışsınız bayıldım mutlluluklar dilerim canımcım

myhoşum çok güzelsiniz...Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsinnn canımm...

myhosum yawrum sen ne güzelmişsin annem gelinliğinde çok güsel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah mutluluklar diliyorum

kızlar hepinize tşk ederim hani insan konuştuğu insanı merak ediyo artık siz beni biliyosunuz keşke bende hepinizi görebilsem tşkrlerrr

alıntı yapan arkadaşların da eklentiden silmesi lazım myhos um

evet gözlerin hafif çekiktir cicim kilo evlenirken 55-56 idi sonra 62 oldu evlilik yaradı sonra gene 55 e düştü spora gidiyom tabi boy 1,60 oluca 45 filan olmak lazım zayıf olmak için ama benim herif istemeyooo

neşemm çok guzelmişssin maşallahhh bayıldımm ee bende kıskandım bende koyarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…